Само Станишев се изприказва в НС, другите мълчат

ГЕРБ отказаха да са първи, не пожелаха и да са втори
Обновена: 15 яну 2014 10:18 | 15 яну 2014 10:17,
35
Само Станишев се изприказва в НС, другите мълчат
Снимка: архив, БТА

Новата пленарна сесия започна със скандал, след като ГЕРБ отказа първа да направи изявление за приоритетите през новия политически сезон.

Само лидерът на БСП Сергей Станишев обяви приоритетите на левицата, а останалите парламентарни групи отказаха да направят това заради поведението на депутатите на Бойко Борисов.

По принцип досега винаги се започва с декларация от най-голямата ПГ и се продължава с останалите.

Опозицията обаче поиска да започне мандатоносителят и лидерът на Коалиция за България да направи първи изявление. И след него обаче ГЕРБ не направиха своята заявка за приоритетите си.

Зам.-председателят на НС Мая Манолова се вбеси, нарече поведението на опозицията „цирк“ и поиска НС за продължи работа с дневния ред.

Още по темата
Досега не е имало най-голяма парламентарна група, която е бягала от това да заяви своите приоритети през новия парламентарен сезон, възмути се тя. В ГЕРБ явно нищо не се е променило, заключи Манолова.
Изказването й предизвика гнева на Цецка Цачева.

Моля да не обръщате внимание на изговореното от госпожа Манолова. Редно е най-голямата ПГ да започне първа тогава, когато тя е управляваща. Няма как да искате от опозицията да ви направи управленческата рамка за следващата сесия, заяви тя.

Още по време на спора лидерът на ДПС Лютви Местан кротко от място заяви, че неговата парламентарна група е доста по-малко от ГЕРБ, знае си тежестта и не може да направи изявление втора.

Четин Казак от ДПС допълни, че явно от ГЕРБ се опитват да създават нови практики и нови традиции. Правителството на Бойко Борисов беше подкрепено не само от ГЕРБ, но никой тогава не постави такъв въпрос, а при изявленията се следваше стриктно редът според големината на парламентарни групи, напомни той.

В кулоарите на парламента депутатът от БСП Корнелия Нинова се обяви против ударите под кръста и правеното на политика.

БСП свърши сериозна работа, отсече тя. По нейни думи така се прави истинска политика, а не с удари под кръста.
Тя заяви, че БСП не мисли за предсрочни, а за европейските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: НСпарламентприоритети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
фани преди 10 години
Много точно заглавие - изприказа се и нищо не каза, като махленска клюкарка си повтори репертоара!!!
28
0
 
1
 
! Отговори
The king преди 10 години
От герб явно си имат собствени правила за протичането на парламентарните заседания. Основното в тях е да се показва пълна липса на уважение към съществуващите такива и към останалите политици.
27
1
 
3
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
Уфф,омръзна ми вече да му слушам "величествените"изказвания.Всеки път-много говори,но нищо не казва.По лошото е това,че и той сам е наясно с празнодумството си и шикалкавенето си,и лъжите си, като оратор.Затова всеки път се черви като сварен рак,когато му се наложи да се изказва.Интересно ми е докъде ще стигне наглостта му.СТИГА ВЕЧЕ!!!
26
0
 
11
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
Срам ме е от себе си, срам ме от целият български народ, срам ме е че сме ***! Срам ме е че ставаме все по-неграмотни, все по-нещастни, все по-затворени, все по-страхливи. Умовете ни изтичат в чужбина, защото простият народ лесно се управлява и политиците го знаят, за това и не им пука. Срам ме да го кажа но трябва кръв! 6 месеца песни по улиците не доведоха до нищо! Украйна трябва да ни е за пример, Търция също, навсякъде правителствата се свалят с кръв и ексцесий. Докога ще сме овце?!
25
0
 
9
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Уважаеми сънародници, вижте на какво прилича парламента на република България ! Пълно е със всекакви ! Луди, Мутри, Олигарси, Масони и всякакви други обикновенни престъпници, тарикати и лицемери ? До кога ще ги търпим тия ? Докато съвсем се стопим като нация и изчезнем ? Ако продължаваме да мълчим и това ще се случи !Тая *** в тоя парламент одавна не кове закони за добруването на хората. Тая *** там е за да краде, и да играе евтини театри с което да омайва хората ? Докога ще търпим ?
24
1
 
9
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Наглоста на БСП/ДПС, лъжите, демагогията им няма как да се прекратят без война, няма изход българският народ, теглото му ще продължи до моментът на този последен и справедлив изход. Вижда се,че с мирни протести не става, гьонсураците се окопали във власта и не им пука за народа отвън, засега сме последни в Европа, предстои ни да станем последни в света ако не бъдат изтрити тия болшевики веднъж завинаги от България. Народе осъзнай се и да ги почваме. Сега зная че ще ме изтрият пък тези ***
23
0
 
12
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Манолова нарекла това "цирк" ! Леле, ама тя най-сетне се усети в какъв спектакъл е първа кипра !
22
0
 
11
 
! Отговори
МОНИКА преди 10 години
ГОЛЯМ СМЯХ ! Една Моника изяде главата на Клинтън и го направи за резил с пурата ,А наш Станишко тепърва почва да бере ядове с Моника ! Ами ХОХЕГЕР - осъден , а наша Моника води парада на БСП ЗАД КУЛИСНО ! И МЪЖЕТЕ на БСП да мълчат , като пощипнати булки , как не !!!Първанов е отговорен човек ! Той сложи Гейчо , той трябва и да го разкара ! Зараза пълзи в столетницата, и за да оцелее трябва да се реже ДО ЗДРАВО !!!
21
0
 
15
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
За кой ли път - допуснахме грешки, но вървим по верния път.КПСС-БКПСегей Дмитриевич Станишев:Роден през 1966 в СССР и живял 30 год със съветско, по-късно руско гражданство до 1996, когато го внедряват в България и получава Българско. Баща - министър в тоталитарното време, секретар на ЦК на БКП, отговарящ за международните връзки на БКП.Завършва МГУ, Москва с дипл. работа Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия - явно ценен научен труд в тази сложна материя.
20
2
 
13
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
По повод последния митинг на БСП или по-точно ДПС, Станишев отива при Доган да моли.-Доган ефенди, може ли няколко хиляди подкрепа от вашия електорат, че едва успяхме да съберем 200 бабички и още 50 *** за митинга и то срещу заплащане?А Доган отговаря:Може Серьожка, обаче ще трябва да се извиниш.-Ами добре,ще се извиня.- Казва Станишев.-Ама не така както си мислиш! - Допълва Доган - Я, връзката ми се е развързала, що не вземеш да ми я завържеш ... еех аз колко връзки съм вързвал ...АСерьожа вързва и върти дупе ...
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
90% от привржениците/без олигархията/ на бсп и атака са за бъдеща работническо-селска власт, да не работят и да им плащат.
18
0
 
2
 
! Отговори
Критик преди 10 години
Ало стажант журанлистите що за заглавие сте изтипосали какво значи "изприказва". Нали уж сте сериозна медия.
17
1
 
17
 
! Отговори
ОСТАВКА-некадърник преди 10 години
Да ви го намаам в газот на сайта геевски.Тоя *** сърГей освен лъжи и демагогия друго не може да обещава,егати и *** един *** да си живее като бохем,а ние умните и красиви да бягаме по чужбина да търсим препитание,кога ли ще избии това търпение и ще пометем и Гея и Злодея и Бея...
16
1
 
15
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Егати балона крадлив, гнусен, мазен. Вярваш ли Бог бе серж?
15
0
 
17
 
! Отговори
дядо Борис преди 10 години
В статия на Юрий Асланов за в Преса той казва :"Първанов нямаше да е най-успешния български политик на прехода ако не познамаше в пълнота политическата интрига и не владееше в съвършенство техниката на масовата заблуда..." От речта на Станишев става ясно, че тези качества и особено владеенето в съвършенство техниката на масовата заблуда са по-добре познати и успешно прилагани от самия Станишев. В сравнение с него Първанов е само бледо копие.
14
1
 
24
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 10 години
ТОЗИ МИШОК ОЩЕ Е НА ХОРИЗОНТА. СКРИЙТЕ СИ ГИ, МАЙЧЕТО-КРЕСЛИВАТА ГАРГА,като я видя ми се повръща ,престанете да ги давате в медиите НЕВИЖДАЩИ НЕЧУВАЩИ НАГЛИ.ОМРЪЗНАХТЕ НА СВЕТА С ТЪПИТЕ СИ МАНИПУЛАЦИИ,С ТЪРСЕНЕ ПРИЧИНИТЕ ,ВИНАГИ В БОЙКО, В ДРУГИТЕ НО НЕ И ВЪВ ВАС САМИТЕ.НЕ МОЖЕ ЕДНА *** ГАРГА,ВИРЕЩА САМО В КАТУНИТЕ И ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ ДА НАЛАГА МНЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА.
13
0
 
17
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Toi Stanishev govori edno i systho vseki pyt. Kyde e novinata?
12
1
 
28
 
! Отговори
Един ляв преди 10 години
вече си говори сам,Галева бясна,***-ясна.Костинбродския цирк започнат от едни,вече полузабравени от Бога,от Дявола и от хората искат да продължи.Потурско-комунистическо-,,фашистки'' номера без край.Има обаче Видовден.
11
0
 
22
 
! Отговори
putnik преди 10 години
Очевидно като нация не струваме. Не сме просто глупави, а уникално глупави. Не се учим от грешките си с годините, не помним издънките и омазванията. Нещо повече - полагаме неистови усилия да се случват пак същите продажни политики, защото си харесваме пак същите продажни политици. И така с времето, все по ограбени, огладнели и прости, потънали в нисшите си идеали се харесваме, поддържаме статуквото и все се надяваме друг да ни плати сметката. Няма да стане! Сметката ние всички ще си я платим!!!
10
3
 
27
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
с нетърпение очаквам следващите избори :) става все по-забавно за съсела и компания. орешарски го сурвакаха *** вчера по случай банго васил. мисля, че на изборите тепърва им предстои осурвакването хаха :)