Няма отстъпление от предизборните ни ангажименти, отсече Красимир Янков

"Първата стъпка към промяна на данъчното облагане е направена"
21 яну 2014 11:48,
16
Няма отстъпление от предизборните ни ангажименти, отсече Красимир Янков
Красимир Янков. Снимка: БСП

Кой от предизборните ангажименти на БСП не е в процес на изпълнение за шестте месеца управление на правителството? С този въпрос се обърна към делегатите на общинската партийна конференция на БСП във Варна народният представител от Коалиция за България и организационен секретар на левицата Красимир Янков. Повод за това бяха упреците на Ивайло Калфин, че БСП отстъпва от предизборните си ангажименти.

„Такива са реалностите – ние имаме 84 народни представители и не можем еднолично да решаваме.  Но въпреки това – категорично мога да заявя, че няма отстъпление от предизборните ни ангажименти“, категоричен е Красимир Янков.

„В последните дни чрез медиите се внушават два пункта на  „отстъпление“ – плоският данък и АЕЦ „Белене“. По отношение на плоския данък  - още в бюджета за тази година е заложено хората с доходи до размера на  минималната работна заплата да бъдат освободени от данък.Това означава, че първата стъпка към промяна на данъчното облагане е направена“, посочи Янков.

„Темата „Белене“ – трябва да сме деликатни и пестеливи в изявленията си във връзка с течащото в момента арбитражно дело. Но нито един представител на ръководството на БСП до момента не е изразявал мнение срещу проекта АЕЦ „Белене“. Нашата позиция е, че трябва да има седми блок в Козлодуй и нова централа в Белене, трябва да развиваме ядрената си енергетика“, заяви Красимир Янков.

Според него създаването на конкурентна листа от кандидати за евродепутати не работи за разширяване влиянието на БСП.

По думите му с действията си, с  критиките към ръководството на БСП и правителството,  участниците в  АБВ  правят услуга за предстоящите избори единствено на партия ГЕРБ, те облагодетелстват единствено основния политически опонент на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: БСПКрасимир Янков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това правителство направи за 6/7 месеца неща, за които на предишното не му и хрумна - като да освободиш от данъци, хората с на-ниски доходи. Има движение относно предизборните им обещания и малко въздух се усеща.
6
0
 
4
 
! Отговори
до иво преди 10 години
Ще останат за след следващите избори! Това е идеята!
5
0
 
7
 
! Отговори
ivo преди 10 години
a KADE SA 250 000 RABOTNI MESTA????????????????
4
1
 
6
 
! Отговори
гешев преди 10 години
Така е! Предизборните им обещания от миналите избори ще важат и за следващите, хем няма да е нужно пак да измислят нови лъжи, хем електората им ще могат да ги запомнят, хем евентуално ще са изпълнили част от тях(да не повярваш), хем ще минат с един масраф!
3
0
 
12
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
А бе този много често взе да се появява - стар номер на *** за лансиране на новия лидер. Това ли е заместникът на Сатанишев.
2
2
 
8
 
! Отговори
cam преди 10 години
gadni comunistiu
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О,разбира се,че няма,всички го виждаме и разбираме,трябва да чакаме края на мандата ви,ако доживеем или сме тук.