"Всяка партия трябва да има изразена политика за младите"

Георги Първанов говори при учредяването на младежка организация на АБВ
16 авг 2014 12:44, Елка Василева
22
"Всяка партия трябва да има изразена политика за младите"
Георги Първанов. Снимка: архив, Булфото

Политиката е сблъсък на идеи. Трябва обаче да мислим отвъд шаблона и това може да бъде сторено с помощта на  младите хора в партиите. Това заяви по време на  учредяването на младежката организация на ПП АБВ председателят на партията Георги Първанов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Очаквам от вас да разчупим протокола, шаблона. Има крещяща нужда от такъв компонент в политическия живот на България. Бих искал наистина да има повече свежест, чар и атрактивност в „АБВ-младежи”. АБВ е млада партия. Не позволявайте да се „заразявате”, както е при някои други партии, с дефектите, болестите при по-старите партии”, посочи той.

Всяка партия трябва да има изразена политика за младите, посочи още Георги Първанов. По думите му липсата на качествено образование например е един от основните фактори, които задълбочават демографската криза в страната . „Важно е да преодолеем големия проблем със смъртността, раждаемостта, но най-важното е качеството на човешкия потенциал. Не може малка България да има 100 хил. неграмотни и 900 хил. полуграмотни”, заяви Първанов.

Пред младежката организация на АБВ Георги Първанов постави акцент и върху енергийната политика на България. „Ще строим атомна централа – може ли от 8 години и повече да сме взели решение за строеж на атомна централа на нови реактори и всяка година да залагаме в плановете на ВУЗ-овете по шест бройки ядрени физици. Това трябва да изисквате и да настоявате от държавата. По същия начин е и младежката безработица. Вие трябва да бъдете импулсът към една нова радиалност на АБВ. При нас всичко е ясно, точно и систематизирано. Ако искаме да бъдем енергиен център на Балканите – това означава ядрена енергетика, газови потоци, развитие на топлоелектрическите централи“, заяви в заключение Първанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Георги ПървановАБВ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Петко преди 9 години
Ти си един ***! Всяка партия си има своя политика. Ти като имаш нещо по-добро, предложи го и може да спечелиш. Ама като няма какво да кажеш, търси кусурите на другите. Имаше една приказка Не вижда гредата в своите очи, ама вижда сламката в чеждите . . .
16
0
 
6
 
! Отговори
Браво Гоце! преди 9 години
Знаш ти , как да се грижиш за младите......ученички!ПЪРВА ГРИЖА СА ТИ ТЕ!!!!!!!!!!!!!!!
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛУСТРАЦИЯ за такива като този мръ*шляк на снимката...ЛУСТРАЦИЯ!
14
1
 
5
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Другари, измислете нещо по атрактивно, а не като папагали да повтаряте едно и също цяла година. Никой не ви слуша, а още по малко да ви вярва. Ето ги последните изследвания на световната агенция " Керкенез ". ГЕРБ 53 % , БСП 8 % , ДПС 5 % РБ 3 % и другите партии по 1-2 %. Това изследване е правено само в големите градове , без селата и *** махали.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоце....Хайде отиди при приятеля си Милошевич....Така ще ни доставиш удоволствието - да не те виждаме повече...Комунистически б*оклук!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя агент Гоце ,ни доказа 10 години като Президент,че от него НИЩО НЕ СТАВА! Дори неможа да се научи и на политика....Само излагация.....Срам ме е!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоце,какво направи ти за младите непълнолетни момичета,а,ахаааааа?!
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБВ дават шанса на левите избиратели да се гласува за нормална партия и аз ще гласувам за тях. Нормалните културни работещи хора последните години бяха приклещени между 2 супер неприятни за тях алтернативи, сега има по-богат избор на тези избори най-вече заради АБВ и РБ. Стига некадърници и простаци в политиката, от които да ставаме за срам.
9
1
 
6
 
! Отговори
комсомолец преди 9 години
вече не съм партиен.сега съм само ЧЛЕН
8
3
 
5
 
! Отговори
Партиен Бандит преди 9 години
ДА ИЗИСКАМЕ ПАРТИИТЕ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ КАТО СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ и ДА СЕ ЗАМЕНЯТ С ПРЯКО УПРАВЛЕНИЕ ОТ НАРОДА - от ТЕБ, от МЕН, от НАС, И ВСЕКИ ЕДИН ДА ИЗБИРА ПРЯКО с ГЛАСА СИ КАКВО ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО НИ И ТОВА НА ДЕЦАТА НИ! А НЕ, КАКТО Е СЕГА, ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ, СКРИЛИ се ЗАД ПАРТИИ, ДА РАЗПОЛАГАТ СЪС СЪДБАТА НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ!?
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ E СЪЗДАДЕНА С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ - ИЗКУСТВЕНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ГРУПИ НА МНОЗИНСТВОТО И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ТЕЗИ ГРУПИ ЕДНА НА ДРУГА ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ТЯХНОТО ОГРАБВАНЕ!!! МАСОНСКИЯТ ПРИНЦИП НА МАЛЦИНСТВОТО ДА РАЗДЕЛЯ И ВЛАДЕЕ МНОЗИНСТВОТО....
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лошо е да те управлява ДС доносници от ДС в служба на руската олигархия и бг такава
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошо е да те управлява Комунист ама още по лошо е Гоце да те управлява бивш комунист
4
1
 
8
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 9 години
ГОЦЕ МЛАДИТЕ СА ВЕЧЕ НА ТЕРМИНАЛ 2, А НА ТЕБ ДО КОГА ЩЕ ТИ ГЛЕДАМЕ МУЦУНАТА ,ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ И БЕЗ ТОВА ДЪРЖАВАТА Е ПЪЛНА КАТАСТРОФА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШИТЕ ДРУГАРИ
3
6
 
6
 
! Отговори
на снимката ПРИМАТ преди 9 години
Да подкрепяш още партии в 21век, това е Абсурд!!! Но, ПРИМИТИВНИТЕ хора това НЕ могат да го разберат!!!
2
4
 
8
 
! Отговори
Този е БОЛЕН преди 9 години
ВСЯКА ПАРТИЯ Е ЗА ЗАТВОР!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
първанка носталгия по 13 -ия конгрес на БКП ли те налегна ?