Патриотите без политически лица в правителството

Нямат и претенции кого ГЕРБ ще излъчат за премиер
Обновена: 26 окт 2014 18:57 | 26 окт 2014 18:56,
90
Патриотите без политически лица в правителството
Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт /ПФ/ няма да участва с политически лица в евентуално правителство, независимо с чий мандат е то. Това каза съпредседателят на ПФ Валери Симеонов /НФСБ/ след заседание на Политическия съвет на формацията.

Той обясни, че това решение са го взели веднага след изборите, а днес са го препотвърдили.

"Диалогът между политическите сили не трябва да се води чрез медиите, още повече след като сме провели два кръга на преговори и очакваме подписването евентуално на програма за стабилно управление", коментира Симеонов.

От ПФ обясниха, че не са получавали никаква информация от ГЕРБ за промяна в техните позиции и поради това няма да изразяват становище.

"Нямаме никакви претенции кого ГЕРБ ще излъчат за министър-председател или за министри, но за нашата коалиция имаме пълното право сами да решаваме, и след като сме решили, че няма да предлагаме политически лица, значи няма да направим такива предложения", отбеляза съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов /ВМРО/. По думите му те могат да предложат експерти, които ще бъдат много по-добри професионалисти като министри или на нивата, на които ги предложат, отколкото политическите лица.

На днешния Политически съвет на формацията е решено, че ПФ ще предложи Красимир Каракачанов за заместник-председател на Народното събрание. Председател на Парламентарната група на ПФ ще бъде Валери Симеонов, а негови заместници ще са Валентин Касабов, Поли Карастоянова и Искрен Веселинов. Секретар на ПГ на ПФ ще е Юлиан Ангелов.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Хора спрете да плюете кой и както сварите..Това че си е типична нашенска черта така е но...Много е лесно да плюете капитана на един потъващ кораб какъвто е България и то от 25 години..ако сметнеме и годините прекарани в руска перестройка може и 100 да станат..С магическа пръчка няма как да се оправи нищо..Първо трябва да махнеме руския четал и турски от вратовете си и така да гледаме напред..
57
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НФСБ И НАРКО ЗАВИСИМИТЕ ОТ АТАКА ИМИТИРАТ СЕЛСКИ СКАНДАЛЧЕТА,УЖ ,ЧЕ СЕ МРАЗЯТ,И ДВЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ СА СЪЗДАДЕНИ С ЦЕЛ МОБИЛИЗИРАНЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС И ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ КАТО ПАРТИЙНО СУБСИДИРАНЕ.ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕЗИ ФРАКЦИИ СА ПРИДИМНО СТАРИ ,БЕДНИ И КРАЙНО ГЛУПАВИ ХОРА
56
0
 
0
 
! Отговори
Родолюбие? преди 9 години
Родолюбието ще се *** в още един учебник в тежките чанти, придружен с учебна тетрадка и тетрадка з аработа в клас. Това е печалба за фирмите. Обикновено невежество е да не познаваш истинските проблеми на образованието и да плещиш глупости за нужда от нов предмет.Несериозно е да товариш с още нещо претоварено магаре, То ще падне, ако ще и библя отгоре да сложиш....
55
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са никакви патриоти. Такава безкритичност и раболепие лъха от тях, че ще надмонат и Янка.
54
3
 
4
 
! Отговори
боздуган преди 9 години
Каквото и да обясняват патриотите, те вече взеха булчинския букет, другото е ала - бала.
53
2
 
3
 
! Отговори
ВМРО преди 9 години
Да не пишат от американското и руското и посолство и от брюксел хейтърите от атака дпс и бсп и герб долни крадци и медиини куповачи ссссссс
52
5
 
5
 
! Отговори
ИЗВИНИ СЕ БЕ преди 9 години
по-скоро ЛУМПЕНИТЕпатриотите са ***"ВИЕ СТЕ ПРОСТИТЕ *** *** ОТ СКАТ" - Волен Сидеров
51
5
 
12
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Дами и господа журналисти, спрете погрешно да наричате лидерите на НФСБ патриоти и националисти !НФСБ не е нищо друго освен една антитурска партия !Да сте чули по СКАТ да говорят против Новия световен ред - истинският виновник за унищожението на България ?! Не ! Няма и да чуете !Да плюеш и да мразиш Турция не е достатъчно, за да станеш националист и родолюбец.Трябва много повече !НФСБ е просто антитурска коалиция и така е правилно да я наричате !
50
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Муфтаджия и продажник е Волен. Валери е свестен тип със сериозен бизнес зад гърба си. Не му се налага да рекетира чужди фирми като на Волен за да си финансира партийката. А, забравих да добавя, не е и наркоман с мания за величие и психични отклонения за разлика от Волен.
49
6
 
11
 
! Отговори
йорданов-Ямбол преди 9 години
*** от "ПФ" я кажете колко ви даде и колко обеща да ви даде Б.Б. че да го подкерпите...!!! "ПФ"=ПРОДАЖНИЦИ!!!"Каракачана" "издой" "Барека" раздели парите с Валери влязаха в парламента и сега ще доят Бойко...
48
13
 
3
 
! Отговори
ДО 55 преди 9 години
НАРКОМАН ,ТАКА ЩЕ ГОВОРИШ НА БЯЛАТА ЗЛАТКА,ДА НА 03,11,2014 ЗАПОЧВАМЕ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ
47
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Национален фронт за спасение на Бойко.
46
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Патриотите засега държат фронта(нали са патриоти).Да видим докога.Ако Буда ги омае с някое съблазнително предложение дали няма да клекнат.Или може би зависи колко са гладни.
45
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои Патриоти,аз виждам само Вълци на снимката,оядени
44
15
 
12
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Те вече си отрязаха главата безвъзвратно и следващия парламент ще гледат през крив макарон! Трупове са, жалки, разлагащи се политически трупове!----------------------------------Мечти! Мечти! Мечти...........! Ще поживеем и ще видим! :)) пп. не съм фен на Валери! Напротив мнителността ми е нащрек, но проявявам толерантност и търпимост докото го опозная в новто му амплоа! Искам да го видя в действие какво представлява, т.с какво ще направи! По делата съдя/оформям мнение, най вече! Лека!
43
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искат да се бутат във власт на всяка цена, БРАВО! Единствената истинска партия!
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
патриот е, душа дава.
41
0
 
3
 
! Отговори
мнение преди 9 години
47ми /да продължа/ електориално рискован ход правят НФСБ!
40
9
 
25
 
! Отговори
баш патриот преди 9 години
Какви патриоти са това ,щом ги представлява такъв муфтаджия и продажник ?!?!
39
5
 
7
 
! Отговори
мнение преди 9 години
47ми спри да ме копираш! Боко до няколко месеца ще се провали! Затова му дават път старите вълци!!!! А Волен играе игрички заради електоратът си! На Волен никак не му дреме за държавата, освен на думи! Най печелившо електоралният ход за следващите избори е на Волен, следва измъкването на АВБ и БСП!