Патриотите без политически лица в правителството

Нямат и претенции кого ГЕРБ ще излъчат за премиер
Обновена: 26 окт 2014 18:57 | 26 окт 2014 18:56,
90
Патриотите без политически лица в правителството
Снимка: архив, Булфото

Патриотичният фронт /ПФ/ няма да участва с политически лица в евентуално правителство, независимо с чий мандат е то. Това каза съпредседателят на ПФ Валери Симеонов /НФСБ/ след заседание на Политическия съвет на формацията.

Той обясни, че това решение са го взели веднага след изборите, а днес са го препотвърдили.

"Диалогът между политическите сили не трябва да се води чрез медиите, още повече след като сме провели два кръга на преговори и очакваме подписването евентуално на програма за стабилно управление", коментира Симеонов.

От ПФ обясниха, че не са получавали никаква информация от ГЕРБ за промяна в техните позиции и поради това няма да изразяват становище.

"Нямаме никакви претенции кого ГЕРБ ще излъчат за министър-председател или за министри, но за нашата коалиция имаме пълното право сами да решаваме, и след като сме решили, че няма да предлагаме политически лица, значи няма да направим такива предложения", отбеляза съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов /ВМРО/. По думите му те могат да предложат експерти, които ще бъдат много по-добри професионалисти като министри или на нивата, на които ги предложат, отколкото политическите лица.

На днешния Политически съвет на формацията е решено, че ПФ ще предложи Красимир Каракачанов за заместник-председател на Народното събрание. Председател на Парламентарната група на ПФ ще бъде Валери Симеонов, а негови заместници ще са Валентин Касабов, Поли Карастоянова и Искрен Веселинов. Секретар на ПГ на ПФ ще е Юлиан Ангелов.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
3
 
! Отговори
мнение преди 9 години
До ПАТРИОТИЗЪМС патриотизъм се манипулират родолюбиви българи! А бедният /беден най-вече душевно, т.с ненаситен, алчен/ се манипулира с обещания за висока печалба, като са вложителите в КТБ!
17
4
 
1
 
! Отговори
Проект- USA преди 9 години
Партиотизма и Проект Възродителен Процес са най-голямата дезинформация и манипулация в България , чрез тези два инструмента хипнотизират хората както си искат
16
4
 
3
 
! Отговори
ПАТРИОТИЗЪМ преди 9 години
Манипулират с ПАТРИОТИЗЪМ бедните Българи , същите тези бедни и маипулирани хора
15
6
 
11
 
! Отговори
мнение преди 9 години
До 18 мнениеНапротив ГЕРБ ме отвръщават като цяло, начело с мутрата ББ! В Атака м.Ташкова примерно ме кефи,и др., а на Волен му признавам ораторството, т.с таланта но определено е с психика на проповедник от БПЦАйде със здраве!!!!
14
3
 
8
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Защо тази партийка ВМРО петни името на славната организация от края на 19-ти и началото на 20-ти век,когато турската империя е треперела от воеводите и четите и?
13
14
 
4
 
! Отговори
мнение преди 9 години
До КОШМАРА-АТАКАИма няколко човека от АТАКА дет ме кефят, но Волен категорично Не!!! Чудя ти се защо ги защитаваш! пп. Вместо "Атака" би било добре да се промени партията в "Много шум за нищо"! Разочарованието от Волен е огромно! Този човек не бива да взима решения, но иначе за говорител, т.с християнски поп става!
12
8
 
11
 
! Отговори
Алексиев преди 9 години
гласувах за вас,голяма грешка
11
2
 
5
 
! Отговори
Сссссс......... преди 9 години
Смяната в НС не може да стане изведнъж! Плавен преход ще да е, но засега немож изхвърли на *** всичко онова през последните 25-т години дет бе в НС и е човешка плява/ алчни крадливи мишоци/ дет докораха с алчните си далаверски душици страната до това критично състояние!
10
7
 
5
 
! Отговори
И без претенции дори преди 9 години
Поредното безотговорно златно пръстче... от котилото на БКП.
9
6
 
13
 
! Отговори
Сссссс......... преди 9 години
Чета форумът и не се учудвам на повечето мнения! Почти във всеки постъпващ в нов колектив в БГ е същото злобно, недоверчиво, аругантно, мнително отношение и поведение от утвърдените вече кримки! Почти никога не се гледа на новодошлият с добро око или примерно, че може да освежи средата с нещо ново/идеи, познания, умения, .../ ! С постъпването на НФСБ на някои спокойствието се сериозно наруши, изглежда! :))) Хайде, моля позамълчете поне малко та да видим новопристигналите в НС!
8
10
 
12
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Кви патриоти са тези, бе? МУТРЕСИ, ПФУ, ПФУ,ПФУ!
7
3
 
6
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Да допълня:Експертите избягаха на запад далеч от политическата мафия създадена от ДС-КГБ.Този назначен за елит и капиталисти в България доказа че вредата е по-голяма от тях от колкото сънджак бейовете от турско робство.
6
10
 
23
 
! Отговори
про преди 9 години
Валерка, как е бизнеса?Как вървят имотите във фирмата СКАТ Инвест?Има ли далавера?Тоз парламент ти е първи и последен?На бас ?
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До демократ Да бе КГБ, а служат на ЦРУ!
4
7
 
25
 
! Отговори
Курд преди 9 години
Патерица! Винкел! А какъв огъп и жупел, хвърляше срещу Тиквата. Ще е имал , вземане и даване с ДС заради, краденият винкел!
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трика май е да подкрепят правителство на ГЕРБ и после да му гласуват Вот на Недоверие ! Така ще спечелят при нови избори :)
2
9
 
24
 
! Отговори
демократ преди 9 години
В Паричния Фонд е пълно с агенти на ДС-КГБ.Те обичат само да са обслужващ персонал на власта и да пишат доноси.Там е тяхната сила...
1
13
 
27
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Национален фонд за спасение на Бойко!