Ангел Найденов за вота на недоверие: Не му беше времето!

По думите му за това трябва да се случи нещо извънредно
Обновена: 21 яну 2018 07:33 | 21 яну 2018 07:30, Петя Славова
79
Вотът на недоверие изглежда като самоцелно упражнение, смята Ангел Найденов, който е притеснен от времето на внасянето му. Председателството е нещо значимо, трябва да си дадем сметка за това. Не сега му беше времето. За да бъде внесен вот на недоверие, трябва да се е случило нещо извънредно и разстърсващо. А аз не виждам такова нещо. Другото, което ме притеснява е, че няма конкретика в данните. Този вот можеше да се внесе по-рано. Преди Нова Година, смята Найденов и казва, че не разбира защо се чакаше ДПС.

Не виждам кого точно привлича парламентарната ни група? Изглежда заради европредседателството?!? Не видяхме консолидация на опозицията. Не е добре БСП да бъде пакетирана с ДПС. Интересен ще бъде математическият резултат от гласуването. А иначе спор няма, темата е значителна, защото правителството дава поводи да бъде упреквано.

По ефективна ще бъде доброволна военна подготовка в рамките на три месеца.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/oporni-hora/2018-01-20/votat-na-nedoverie-na-bsp-izglezhdal-kato-samotsel
 

Вотът на недоверие изглежда като самоцелно упражнение, смята Ангел Найденов, който е притеснен от времето на внасянето му.
Още по темата

По думите му, председателството е нещо значимо и трябва да си дадем сметка за това.

"Не сега му беше времето. За да бъде внесен вот на недоверие, трябва да се е случило нещо извънредно и разстърсващо. А аз не виждам такова нещо. Другото, което ме притеснява е, че няма конкретика в данните. Този вот можеше да се внесе по-рано. Преди Нова Година", коментира още Найденов пред Bulgaria ON AIR и допълни, че не разбира защо се чакаше ДПС.

"Не виждам кого точно привлича парламентарната ни група? Изглежда заради европредседателството?!? Не видяхме консолидация на опозицията. Не е добре БСП да бъде пакетирана с ДПС.

Интересен ще бъде математическият резултат от гласуването. А иначе спор няма, темата е значителна, защото правителството дава поводи да бъде упреквано.", каза още той.

Според него, по-ефективна ще бъде доброволна военна подготовка в рамките на три месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този не беше ли жената на Маьо Манолов?
17
3
 
14
 
! Отговори
човек преди 6 години
И този гьон е приседнал на доган в сараите срещу ПОДАРЪЧЕ за да говори че сега не му е времето за вот на недоверие. ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ.
16
7
 
6
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 6 години
До Анонимен18Другарю анонимник,говориш за кражби, милиарди,Незнам дали осъзнаваш думата кражба, без да имаш доказателства.Ако имаш такива, недей да грачиш тук,а ги представи там където им е мястото.Ела в Америка. и ми кажи че съм крадец, без да го докажеш,и ще те направя първия просяк.АЗ няма да те обиждам. То е показателно ,колко ти е читав hard drive...........
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова! Изборите те поставиха за опозиция! Бъди опозиция, а не параван на герберастките безобразия.Не само вот.Спокоен ден не трябва да видят! Взимай пример от тях когато за малко УЖ не бяха на власт! Всеки ден протест и не ходеха на работа, разиграха с Местан цирка с Беевски и каквото се сетите от диверсионната борба!
14
3
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Точно тези, които вършеха тези неща или допускаха да се вършат /никой не може да спре Бойко ако реши да фалира банка/, са основните врагове на Нинова в БСП. Ето това е нахалство - изсираш един куп *** и след това негодуваш колко е осрано.
13
13
 
11
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 6 години
Вотът ,по простата математическа сметка,няма как да мине.А на въпроса, защо точно сега ?Отговорът е само ЕДИН.Не може да се чупи хатъра на Кремъл.СЕга трябва да бъде внесен.....казал малкия снажен исполинот Москва.
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само се замисли за абдурда 3.3 млрд платихме за Белене ,дори ни осъдиха руснаците 4 млрд за КТББяха им спрели евро-фондовете заради корупционни практики ,руснаците ни бяха спрели газта по Станишево време Заменки от 2-6 млрд по данни на ЕКБСП направиха Пеевски ,шеф на ДАНСИ най накрая същите смешници се правят на света вода ненапита пред тия Брюксел и ше искат те вот на недоверие ...само че тея същите чиновници дето са в СФ те ви спяха евро-фондовете и те ви знаят що за мър*и сте
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова едва ли би правила нещо без подкрепа на значима външна сила и тази сила не е Русия! То и затова Решетников направи всичко възможно да я злепостави!
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна е ясно, че поне половината в БСП са герберасти!Сетне се чудим защо си подават топката и не допускат никой друг значим на терена.Допускат мишки като Яне, Волен и прочие Марешки да ги крепят.Ако и това не помага, ДПС е насреща, а ДОСТ хич не се и крият като още една резервна гума.
9
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мразя я тая офца Корнелия Нинова ...Ае малко от възпитание от култура изчакай поне председателството да свърши ако искаш след това ги сваляй ...изключителна мър*а Какво целиш с това ,не си интересна ..
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преяждането с власт е опасно! Случили на народ нещастниците...
7
10
 
23
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Целия свят гърми за огромната корупция в България , за поемане управлението на държавата от босове от престъпния свят и съмнителни олигарси , а наш Ангел - "не му било времето"?Ангеле , Ангеле май ти е слаб ангела драги!Не може СМИ в света да тръбят , а в България ....нищо!
6
2
 
13
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Много работиха,време е за заслужена платена ваканция
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и умни социалисти, но не им се чува думата. Макар че, колко да е умен един социалист?
4
12
 
24
 
! Отговори
se преди 6 години
Не съм съгласен с г-н Найденов.Вот на недоверие трябва да има постоянно за да се притискат властимащите да имат корективи.Вижте санирането - откраднати пари за нищо а за болницата в Карлово няма лев за ремонт.ГЕРБ трайно се самозабравиха и са близнаци с БКП преди 10 ноември.Властта се самозабравя и омайва главите и затова трябва да има непрекъснат вот на недоверие .Но трябва да има и търсене на отговорност за политици взели решения в ущърб на народа .Примерно - приватизацията.....
3
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, този вот беше абсолютно фалшив - изгонената за корупция *** иска вот за ... вестникарски приказки!Един документ нямаха дори!Поредната излагация на комунистите :)))
2
26
 
4
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 6 години
Виновен е РУмен РАдев Миналта година въпреки протести даде власта на нагли престъпници начело с БОйко Борисов,ограбвали България вече много години.НЕ Е РЕДНО да се дава власт на доказани нагли престъпници след поредни нагло манипулирани избори вкл с психотропно психотронни оръжия ,купуване на гласове ..и договорена практика ГЕРБ ще ви дадем президентското място БСП ще ни оставите да крадем десетки милиарди.>Не ЗАКОННО
1
9
 
19
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Този глу.пак го издигнаха от БСП за военен министър...Всички сужбогонци изгонени от управленските органи сега плюят-отврат...като че ли са се смятали пожизнено на местенцата. Този е същия като селския хитрец управител на ЦУМ и МП в Пловдив.