Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!

Работата на Агенцията по безопасност на храните е под негов контрол
1 сеп 2019 17:11,
260
Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!
Снимка: BulFoto архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира ситуацията със заболяването африканска чума по свинете. От Шумен, където днес бе на визита, тя заяви че отговорността за работата на Агенцията по безопасност на храните е на премиера Бойко Борисов, съобщава bTV.

Още по темата

От утре плащат обезщетенията за умъртвените прасета

„Виждам, че през цялото време на чумата, вниманието се съсредоточава върху Агенцията по безопасност на храните. Мислим, че това не е правилно. Те са инструмент за изпълнение на държавна политика – политиката на правителството, на решенията на мнозинството в парламента. Затова, според мен, отговорността за всичко, което се случи, е в МС и персонално при премиера Борисов.

Агенцията е една от административните единици, която изпълнява това, което им се каже и обикновено директори на агенции понасят отговорността, политическата винаги се размива и политическа отговорност няма”, заяви лидерът на БСП.

Нинова каза още, че при старта на новия парламентарен сезон, социалистите ще повдигнат тази тема и в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Караянчева разгроми Нинова и Радев!
31
14
 
13
 
! Отговори
? преди 5 години
комунистите са ГЕРБчумата е ГЕРБограбването на народа с далавери става от ГЕРБзащо гласувате за ГЕРБ?вие *** ли сте?
30
10
 
17
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Много си зле Нинова!Направо си за психиатър!Искаш да те огрее Бойко, ама той не те ще!Много си грозна!
29
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова не харесвам БКП, БСП ,Герб защото сте комунисти но теб те харесвам ,от кой ръкав те измъкна БСП не знам но ти си най-доброто ,което може да извади БСП. Само като слушам воят на геят Стнанише на Гоце, на Пирински на Гергов тези вечни дебелогъзи от лакомия номенклатурчици и това гали слуха ми ! Намери се едно мъжко момиче да ги натири тези акули...
28
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ден след ден БСП говорят само за ГЕРБ. Защо така, другаре?
27
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая като я видя винаги ми идва да я хакна един в носа. По-антипатична ми е и от Бойчо. Сигурен съм че в БАБХ 80% са "социалисти" или шуробаджанаци на такива, впоследствие назначени от Бойче. Да не забравяме Фандъкова руската учителка, Свинтеката дъщеря на министър от бай тошово време и т.н. Те гербаджиите повечето са си наследници на "аристокрацията" на шумкарите. Факт, факт и пак факт. А бай *** търпи като вол да го ***, нито протестира, нито си търси правата. Манталитет.
26
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досаднице, скоро ще ти се наложи да се извиняваш за цялата поммия, която хвърляш по ГЕРБ и Бойко Борисов.
25
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи само гледайте на тези избори всички партии ще са против Бойко и шайката му ,дори и тези най-десните и те ще гласуват за Мая само и само да се оттърват от Бойко. Така ще стане и с право и аз дето съм на преклонна възраст и не мога да дишам комунистите ако се стигне до балотаж ще гласувам против Герб ,защото и те са комунисти !
24
12
 
24
 
! Отговори
1 преди 5 години
О да, точно Борисов открадна и Техноимпекс,точно той дари пловдивския панаир на един некадърен свинар,Борисов и компания заграбиха чрез заменки полловината черноморско крайбрежие, точно Борисов беше изгонен позорно от министър-председателя Станишев за КОРУПЦИЯ.
23
11
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Чумо, Чумо, Нинова, а ти кога ще ни отървеш от себе си и от тлъстата червена олигархия, яхнала ни вече 30 г., след мнимата демокрация?!
22
15
 
4
 
! Отговори
комуниста преди 5 години
ама то няма комунизъм отдавна бе хора!!! какви призраци на комунизма ви гонят не разбирам просто.
21
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновен, са гушна още 93 млн покрай тази чума.
20
6
 
17
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарко Пениснелия, а кой е виновен за режима на тока 3:1 при карловската луканка? А за фалита на държавата при Блян Рибенов? А за спрените еврофондове? А за обещаните от Гей Дмитриевич и ненаправени улични терминали за високоскоростен безплатен Интернет?
19
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бсп са виновни за всичко лошо!
18
8
 
3
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Никаква чума не е имало. Тая лелка заедно с Боко ви баламосват.
17
2
 
9
 
! Отговори
лелее преди 5 години
в новините четъ за някакъф-никакъф пребит до смърт с дървени пръчки и зарязан в градинка в квартал Изток София и седя и се чудя как никой не пребива тея дето най-много пакости вършат на тоз народ ...мен ко питаш и Курнеля и Бойко и Сидеров и Каракачанката всичките са за бой и зарязани кат клошари да си лежът по градинките ама той господ си знае горе политиците ше са най-ниско в казаните
16
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не харесвам комунистите като цяло но само като си представя че Гоце ,Гергов ,Станишев тези с които Бойко се харесват са против нея и си мисля че тя е най-доброто ,което БСП е направила през годините. Така му сипва на Бойко ,че тоя не може място да си намери ,що народна пара изпотроши и плаща на неграмотни тролчета не е истина ....
15
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Геноцида на режима на Герб продължава в пълна сила!
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно. Бяха румънските туристи.
13
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че Най после Нинова е права! И това че води БСП .Няма никакво значение! Тактиката на ГЕРБ Че щом някой е казал нещо и е от БСП Не минава вече! Този човек Борисов.Се забрави във властта! И на изборите ще го разбере. Не съм за БСП.Но Бойкофилизма е вреден вече за България! Нагледахме се на кражбите им и пазарлъците.Само и само да да на власт.Е стига вече!