Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!

Работата на Агенцията по безопасност на храните е под негов контрол
1 сеп 2019 17:11,
260
Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!
Снимка: BulFoto архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира ситуацията със заболяването африканска чума по свинете. От Шумен, където днес бе на визита, тя заяви че отговорността за работата на Агенцията по безопасност на храните е на премиера Бойко Борисов, съобщава bTV.

Още по темата

От утре плащат обезщетенията за умъртвените прасета

„Виждам, че през цялото време на чумата, вниманието се съсредоточава върху Агенцията по безопасност на храните. Мислим, че това не е правилно. Те са инструмент за изпълнение на държавна политика – политиката на правителството, на решенията на мнозинството в парламента. Затова, според мен, отговорността за всичко, което се случи, е в МС и персонално при премиера Борисов.

Агенцията е една от административните единици, която изпълнява това, което им се каже и обикновено директори на агенции понасят отговорността, политическата винаги се размива и политическа отговорност няма”, заяви лидерът на БСП.

Нинова каза още, че при старта на новия парламентарен сезон, социалистите ще повдигнат тази тема и в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
14
 
20
 
! Отговори
х преди 4 години
чумата говори за чумата
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!--------------"Чумата да го тръшне,я"!!!!! - рекла Нинова и три ппъти плюла на портрета на бат Бойко,та, дано да хване декиш.-)))))))))ПСКаквато власта -такъв и народа, Какъвто народа - такава и власта!!!!
10
13
 
13
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Оо много директно , българите не харесват така да им се показват грешките , лош подход, българите знаят че баце не става обаче няма да искат да си признаят че са сгрешили, всички беди донесени от герб са грешка на хората гласували за гебр и на тези които изобщо не са гласували , тоест такива като мен ,което осъзнах че е голяма грешка чак сега но е късно
9
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
леле, тази съвсем изкука.
8
17
 
37
 
! Отговори
Бдинец преди 4 години
За чумата незнам виновен ли е,но за състоянието на психичното здраве на населението е виновен!Г-жа Нинова е доказателство за лошата психиатрична помощ в България!
7
11
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Другарят Б.М.Б е толкова оправЕн, че ако сутрин му размениш обувките, ще си ги обуе и поне до обяд няма да се усети.
6
18
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Значи Бойко е виновен и за чумата и за някакви елементарни частици по физика бе.Аз от туй нищо не разбирам, ама внучката вика: Дядо, нашта страна щяла таз година да влезе в учебниците по физика.Ееее, викам-ами то туй не са ли учи по география бе? Пък тя вика: Ами не бе дядо, по физика ще е, щяла да бъде първата държава управлявана от елементарни частици...Мен тая наука хич не ми е ясна ама щом тъй казва, значи тъй си е бе
5
26
 
31
 
! Отговори
Митев преди 4 години
Виновен е и още как!? И за астероида , избил динозаврите пак Борисов е виновен. Много е лесно да седиш отстрани и да даваш акъл , особено когато ги нямаш!!!
4
19
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова нападна Борисов директно: Той е виновен за чумата!................ама разбира се. той е виновен и за високите температури през лятото, и за настинките през зимата, и за изригване на вулкани и падане на метеорити....!
3
24
 
26
 
! Отговори
Радул Мисирков преди 4 години
Самия ТОй е чумата, правилно Нинова!
2
26
 
36
 
! Отговори
1 преди 4 години
Браво Нинова,намери се един човек ,да му го каже директно в очите,и не само за чумата,а и за сегашното положение в България е виновен той.
1
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че той е виновен. Да не е виновен дядо Тотю, я?