Президентът Радев събира извънпарламентарните партии

Срещите започват на "Дондуков" 2 от 10.00 часа
9 яну 2021 08:00, Петя Славова
162
Президентът Радев събира извънпарламентарните партии
Снимка: БГНЕС

 Президентът Румен Радев започва срещи с извънпарламентарни политически партии на "Дондуков" 2. Разговорите са част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящия парламентарен вот.

От 10.00 часа днес ще се състои среща с ПП "Има такъв народ". В 11.15 часа президентът ще разговаря с представителите на Обединение "Демократична България".

В 12.30 часа ще се състои консултация със сдружение "Изправи се.БГ" и "Отровното трио". Последната среща за деня е с ПП "Възраждане", която ще започне в 13.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
6
 
! Отговори
избори преди 3 години
Тез избори ще с е гледат под лупа за разлика отпреди -ще стане интересно
95
1
 
16
 
! Отговори
Колкото-толкова преди 3 години
Колкото е по-*** и изпростява,толкова повече не му се вярва , че е *** и прави още по-големи простотии -Ефектът на *** акъл.
94
18
 
3
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Скоро ще ви спрат парите за хейт! Чекмеджан си отива на 28 март!Слава на Радев!!!
93
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Радев, защо не поканите и г-н Карбовски на тези консултации да видим какво ще ни каже за вила Калина? НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ, ПОКАНЕТЕ ГО!
92
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президент под чехъл. Аферите на Румен Радев. Образовайте се! Тази книга ще влезе в учебника по история на България.
91
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуративния президент Радев, събира електората си:))))))))))))))))). Ще се радвам на изкривената му от злоба мутра, кога загуби изборите за президент.:)))))))))))))
90
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той нали обяви дата? 3 пъти я каза. Едно е да критикуваш отстрани. Друго е да вземаш решения и то правилни. То бива безотговорен индивид. Но когато някой се опитва да озапти матреала да не се изпозарази, тоя го буни. То не бе 3-ти март, не бе вдигнат юмрук. За същите изпълнения на Тръмп му искат импйчмънт и са го блокирали в Туитър и Фейсбук. Младите срещу парламента в САЩ са"вандали",тук "бъдещето"."Кръгом! Бегом марш!" да вика на майка си!Пеевски и медиите му когато бяха зад него бяха"добри"?
89
2
 
16
 
! Отговори
Аферите на РР преди 3 години
Аферата Два трудови договора за любовницата Десислава ГенчеваСРС-аферата Да оправим ДесиАпартаментгейт с Румен РадевИзбегна военен съдЛетателни инциденти с Румен РадевКатастрофата с баща му и прегазения инвалидРумен и Десислава газят с кортежа на НСОКриминални скандали разтърсват семейството на РадевЗаплатата на Десислава РадеваЕто как Радев лобира за ГрипенитеАферата 29 милиона за гранични джиповеРадев замесен в теч на данни от Летище СофияЗависимост на Радев от ДС
88
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Гешев иска да разследва държавния глава? Какво се крие зад тези конкретни формулировки на държавното обвинение - никой все още не знае. Не е ясно защо от държавното обвинение са изпратили искането към Конституционния съд и има ли доказателства за ''държавна измяна'' от страна на президента Румен Радев.
87
2
 
16
 
! Отговори
Резидент разединител преди 3 години
Нямам търпение да дойдат президентските избори, за да го разкараме тоя червен уличен пес. И да му видя дефекиралата физиономия след това. Абсолютен ***.
86
12
 
3
 
! Отговори
ДоЧебурашка преди 3 години
Не бил пилот? Абе най вероятно е бил *** като теб!
85
1
 
9
 
! Отговори
мда преди 3 години
Президентът Радев събира партийки от кол и въже, за да види кой му е верен, за да се отърве от останалите навреме. Иначе...грижим се за здравето на хората и искаме изборите да се честни. Защото машината видите ли не можело да се манипулира...Винаги има начин да се предпазят хората от зараза,не е той човека,който ще го измисли или създаде.А истината е съвсем друга, дали може да разчита на тези "партии",нищо че повечето от тях уж бяха срещу него, на това му се вика "честнен политик",нали?
84
1
 
11
 
! Отговори
Елитен пилот? преди 3 години
Румен Радев избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Става дума за катастрофа на боен самолет за 180 млн. лв. командване на Р. Рудев, за която той така и не понася никаква отговорност.Инцидентът става на 26 април 2012 г. - катастрофира военен самолет МиГ-29. Машината е за близо 180 млн. лв. и се разбива зловещо, като по чудо няма жертви.Ръководещият учението и полетите в конкретния ден - Румен Радев, който сякаш потъва вдън земя.Военна прокуратура го скри.
83
1
 
12
 
! Отговори
по-по-най преди 3 години
***,по-***,най-простФигурант - захранван с черепни мангизи.
82
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Активист на БСПи къде го видя тоя "елитен" пилот, че не ми стана ясно?! фигуранта е точно канцеларска мишка! и не се е качвал да кара самолет откакто е излязъл от школата! а пожарникар е благородна професия и се моли да не ти се валака да го разбереш лично, защото ще видиш как се държи ***!!!
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да прави сега като са му наредили да прави консултации под прикритие на предизборни щабове? Той е мeжду *** и наковалнята. Да не говорим, че е под чехъл и каквото му каже Десислава-това говори. Отделно съветниците му са с агентурни имена и бивши агенти на ДС. Те диктуват всяко действие на Радев.Да не говорим и, че го направиха фигурант, и за смях от Дубай.На всичко отгоре за капак Решетников каза, че е консултирал Нинова за номинацията му като президент.
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая, дето искаше Пеефски за шеф на ДАНС и Славито, дето имаше бизнес с мутрите от СИК... Тия ще оправят страната и ще ни спасят от мутрите, викате?!? Просто ще дойдат с техните си мутри и ще има смяна на едни мутри и фирми с други. Милионите ще потекат на друго място и народа пак ще е гладен и беден. Пряка демокрация трябва от швейцарски тип - иначе още 300 години преход до пълното изчезване
79
15
 
0
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Едно е да си елитен пилот,съвсем друго да държиш шланга и да викаш:,,Поддържайте огъня,ние идваме,,...И те така...
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има си класация за пропадналост: пропаднал, по-пропаднал, най-пропаднал, фигурант ***, *** на фигуранта.
77
0
 
0
 
! Отговори
хохохо преди 3 години
До Анонимен 84И причината за това е....?С тази разлика,че взимат пари от мутрите, за да се правят на загрижени?