Всички участвали в КНСН вече са под карантина

Срокът на изолацията ще зависи от имунния статус
161
Всички участвали в КНСН вече са под карантина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заради болния от коронавирус председател на НС Никола Минчев всички, които са участвали в заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС), вече са се самоизолирали, обяви главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев.

Още по темата


Той уточни, че към момента се проверява какъв е имунният статус на всички, така че в зависимост от това кой какъв имунен статус има, има ли бустер или не, ще бъде поставен под различен срок на карантина.

„Това е валидно за абсолютно всички, които ще бъдат поставени оттук нататък под карантина“, каза той.

„Правилата важат от момента на връчване на карантината от съответната РЗИ. Ние имаме предложение, но колегите ще кажат колко дни ще е конкретно“, увери Кунчев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
3
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Каквато тиквата,такъв си и ти и всички,които се прехласвате по тиквун.Лолко пр.ст трябва да си,за да харесваш такъв човек?!
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече няма с какво да ги обидя...
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е изтъпанен като селския мисир.
61
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как точно на наш Кольо от ПППП му е станало лошичко? И после - хоп положителен? Тука нещо намирисва.
60
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ние плащаме заплати на тия ***, които от едни протести се изпокриха за по 1/3 от месеца? Че то постоянно ще има по някой соп олив и изкихал се около тях! Що за чудо - всеки път, когато не им изнася, ще бягат да се крият, а ние ще им плащаме домопрестоя? Докога? Оставка! Плъховете - в мазетата!
59
4
 
14
 
! Отговори
Ген.Радев преди 2 години
Аз нарочно ви подмамих да дойдете на КСНС, че да се изпозаразите всичките, вашта м....***.
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срещи да има!! Колко остаряло!! Поне сега няма да ги гледаме 10тина дена да се перчат безсмислено.
57
4
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
***.Страх ги е от протеста утре.Но това не е сън да се размине.И утре да не стане,всеки ден ще е 12.01.2022 г.докато не си върнем свободата и не заживеем нормално!
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С бустери, без бустери - всички се заразяват и всички без изключение пренасят заразата и се заразяват! Боледуват и умират...Война е - оцеляват някои, че и печелят; други умират...Животът продължава, винаги е продължавал. Спрете да делите и насъсквате хората един срещу друг, спрете да лъжете и манипулирате в собствена угода! Просвещавайте ги с истината, и ще ви повярват и подкрепят!
55
3
 
10
 
! Отговори
Зорвард преди 2 години
Както казваше Баце: и да си тартор на квартална банда трябват лидерски качества.
54
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам тука повече гербави се изхождат,отколкото фенове на копейкин.Еййй,злобата ще ви довърши,не толкова изчегъртването.
53
2
 
13
 
! Отговори
Доц.Мангъров преди 2 години
Несретници такива,6 часа заседаваха при Решетника и единствения резултат..- всички изпозаразени! Но за да се потвърдят или отхвърлят подозренията,най-надежден метод е- АНАЛНИ ПРОБИ за всички участници в КСНС- без изключение! Маскари такива,някои изглежда имат симптоми на СПИН,Рашков е суспектен,Тошко Африканеца изглежда и дизентерия има- за него две анални проби!!!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карантинирани жалки страхливи мишоци. Следващият път и ще се на с ерете от страх за другия протест.
51
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко *** трябва да си на фона на 5та вълна да свикваш конгреси. Радев не е с акъла си тотално. Власолюбието му е вредно и опасно
50
4
 
2
 
! Отговори
Казахстан преди 2 години
На протеста щяло да се стреля без предупреждение, като в Казахстан.
49
2
 
10
 
! Отговори
До КИРИЛ ПЕТКОВ до 3 преди 2 години
Защо излагаш Кирил Петков с некадърното си злобно писание? Той не че сам не се изложи с лъжинте си, но ти съвсем го окепази. Много смешно с тия "карантини" стана наистина - от един протест се урплашиха плъховете и се почудиха какви театри да играят, че да го спрат и те да се покрият. Ми не - протест ще има. И не - както се писа - няма да е последен. Айде сега, бягай да разпишеш за още някой лев и - на обяд!
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Микавта Боко е великан в сравнение с тия сегашните.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато са в карантина да не получават заплати и бонуси. Те така могат до безкраят да играят циркове - когато стане напечено хоп - плаща се на един да изкара положителен тест иостаналите просто си правят поедно селфи с него и - айде- 10 дни ги няма! Хем на топло мишоците, лежат на диваните, хем напеченотоположение чакат така да мине от само себе си. На всички е ясно, че това е просто зле режисиран цирк заради протеста утре.
46
2
 
16
 
! Отговори
Натовец преди 2 години
Абе, тия умреха от страх заради един протест. Ами ако ни нападне Русия???
45
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не искате,не се ваксинирайте,но и не пишете глупости,че станахте за смях.В Япония 75% ваксинирани и само трима починали от ковид.У нас 30% ваксинирани и по 120 души на ден умират.А фашизоидните елементи на копейкин зоват за бунт.Не ви ли е срам,бе?Или трябва някой ваш близък да умре,за да ви дойде акъла?