ГЕРБ: Оставка на управлението, то е пагубно за България

Управляващите нямали нито програма, нито дневен ред
92
ГЕРБ: Оставка на управлението, то е пагубно за България
Снимка: БГНЕС

В декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска оставката на правителството, защото според опозицията то е пагубно за България.

„Не разбрахме каква е програмата ви, какъв е дневният ви ред, докога ще се гаврите с българското общество“, каза тя.

„Намираме се в последните два часа във втората сесия на 47-ото НС, сесия която премина под знака, според вас, на успехите на четворната коалиция. Щастливи, че коалицията ви е стабилна и управлява прекрасно, не само не гласувахте за разглеждането на важни точки в НС, ами си гласувахте и 10 дни ваканция. Срамно упражнение, имайки предвид, че много от въпросите от дневния ред на обществото ще останат да си починете. Все още няма мерки за борба с кризите, с инфлацията, с цените, няма дори идеи в управляващото мнозинство“, обвини Атанасова.

"През тази сесия се занимавахте единствено с кадруване и партийно обладаване на цели сектори. В началото противоконституционно избрахте председател на КЕВР, вдигнахте цената на газа, нямате идея какво ще правите с цената на тока, нито за бизнес,а нито за бита, а просто анализирахте, толкова много анализирахте, че накрая подписахте меморандум за 1 милиард долара с офшорка“, продължи с критиките тя.

„Арестувахте лидера на опозицията, незаконен арест, който доведе до еуфория в началника на кабинета на премиера, по чието поръчение беше арестуван лидерът на опозицията. Обвинихте МГЕРБ за скока на цената на горивата, открихте антикоруционната търсачка google, но не застанахте на страната на Украйна, не избрахте управител на БНБ“, посочи Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присъствието на БСП и ИТН във властта е отровно.
39
5
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Протестърчета, сега ПП, ДБ, БСП + Интелектуалци Таковащи Народа, ликувате ли, ликувате ли? То не бяха алализи, то не бяха подмени, то не бяха нови дългове, уморихте се от чегъртане, 10 дена почивка ще ви стигнат ли? Обаче не съм сугласен с ГЕРБ, никаква оставка, ще си оправяте бакиите и ще отговаряте пред суверена. Слагайте каските, идваме със сопите. И няма да скверним сгради, вие сте на пангара, поименно и лично!!!
38
4
 
7
 
! Отговори
Демби преди 2 години
Деси, Десиии... Ако алтернативата е Кирчо или ГЕРБ, предпочитам Кирчо с тъпата си усмивка да ми забие ножа. Вие сте толкова безкруполни и нагли, че направо се самозабравихте.
37
9
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 години
герберите трябва да знаят,че българския народ,никога вече,няма да допусне комунист,като техния бойко на власт.
36
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то герб са по зле и от кирчо
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое не е така?
34
4
 
4
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Нека на тъ.пия народ му поогладнеее г.за, тогава с камъни ще изгонят го.внарите , дето са на власт! Сега още ще обедняваме и ще клякаме за св.ирка на Рашъ. После ще стане страшно. Трий ме, но това е истината!
33
4
 
4
 
! Отговори
Уточнение преди 2 години
Тъй рече Деса от рода Дуло/во/. А бат Боян от Банка п.и.б. ко рече?
32
5
 
8
 
! Отговори
Киркова преди 2 години
С какво ти заслужаваш да си там,некадърно дуловско го..до?
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами искайте вот на недоверие. Какво мислете - че ПП ще кажат: ами добре, не ставаме, тръгваме си. Какви са тези лозунги. Действайте!
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ИМАХА ПРОГРАМА И РЕД ЗА КРАЖБИТЕ!!!
29
1
 
1
 
! Отговори
дедо преди 2 години
До МУТРИ, ВЪН.!. Братле, дай ми твоя тел. номер!/напиши го/. Искам да ти дам 2лв да изпиеш 1 бира за Великден!!!
28
4
 
4
 
! Отговори
Какво означава това преди 2 години
Какво означава това изказване ,,Не останахте на страната на Украйна?"Дали оставането на страната на Украйна за нея означава България да им достави военна помощ и така да станем преки врагове на Русия.Не, повечето българи не са съгласни на това!!! Беше решено да има три вида помощи за Украйна, но без военна намеса, което е приемливо за нас.
27
2
 
10
 
! Отговори
МУТРИ, ВЪН.!. преди 2 години
И ДОКАТО ЧАГЪРТАХА ГЕРБ ВИЖТЕ КАКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ СЕГА-ПРЕМИЕР НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА, ШЕФ НА НАП- ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР, РЕГИСТРИРАНА НА АДРЕС НА КОПТОР СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ 1 500 000ЛВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ- ОСЪДЕН ОТ СЪДРУЖНИК ЗА ИЗМАМИЛ С ИЗВЪН СЪДЕБНА СПОГОДБА, МИН НА МВР С 22 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ НО ЗА ДА НЕ БРОИМ ТОАЛЕТИТЕ МУ ТОЙ ПРИ УДОБЕН СЛУЧАЙ ГОВОРИ ЗА ЕДНИ ЧЕКМЕДЖЕТА, А ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПРИБАВИ НОВИ 3 ИМОТА, ДЕЦАТА НА МУТРИ СЕГА СА ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ ОТ ПП. ТА НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ МУТРИ ВЪН
26
4
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Не умеят да управляват ПП и Радев, но умеят да крадат.Бягайте от България, Радев успя да я продаде.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашто беше много градивно, мааа, ви нагла.
24
3
 
6
 
! Отговори
Da преди 2 години
То не, че и ГЕРБ бяха стока, но тия са тотални некадърници, лъжци и аматьори.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байко им каза: Никакво искане за оставка. Нека да управляват.
22
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В моя град, кметът гербаджия си гласува 40% увеличение със задна дата. Колко от хората получават такова за една и съща позиция и отговорности и то при положение, че не показват някакви успехи? Вдигна и налозите на всички с 30-50% преди нова година. Не го беше хич срам и си го гласува, къде сте за коментар г-жо Атанасова?
21
1
 
10
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Никакъв Бойко ТЕЗИ същите да продължават да громят но да се пренаредят в друг състав Бойко не е длъжен да вади държавата от фигурантското блато ТЕЗИ същите да продължат