"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
361
9
 
17
 
! Отговори
Star преди 2 години
Около Копейкин започва бавно но тенденционно концентриране на хора със икономическо образование,повечето завършили във Москва ,,международни финансови отношения''.Все кадри подготвяне на ръководен пост в комунистическа България.Лобито около ,,Възраждане'' започва масово инвестиране на руски капитал след изгубването на позициите на руския бизнес на международният пазар.Този се приготвя да вкара много милиарди руски мръсни пари.С една дума да ни изкупят на парче.,,Възраждане'' е троянски кон.
360
3
 
7
 
! Отговори
373.., преди 2 години
и ваксинирани, които се представят за неваксинирани.
359
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я си отворете очите и вижте кой върви слд К. Копейкин: недоучили или напълно невежи хора, клетници, алкохолици, парии, хора на които все някой им е виновен.
358
5
 
12
 
! Отговори
? преди 2 години
Кво ше възраждат тия - комунизма ли, царизма ли - какво по-точно??
357
5
 
12
 
! Отговори
Star преди 2 години
Искрен Митев трябва да внимава когато споделя класифицирана информация от службите за сигурност в България.Някак си не е професионално.А колкото до избухването на Българомразеца,то това избухване дойде не от факта че е получил огромно количество рубли(това се знае),а от факта че е обменил рублите във евро.Ето това злепостави копейката пред работодателите му.И той не е постъпил професионално.
356
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този предател и шайката му, кога ще ги натирят към Сибир? Предател
355
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя гей Копейкин наистина ще се радвам да го видя в схватка. Ще бъде публично унизен, а когато това стане факт, ще започнат често да го пребиват и извън работно време, което ще е наистина забавно и приятно преживяване.
354
2
 
5
 
! Отговори
Песимист преди 2 години
Кво става бе тука едни щяха да ни развиват по европейски, после някакви ще променят, сега пък някакви нещо щели да възраждат...съвсем се обърках
353
2
 
10
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
В нормалните ЕС и не само ЕС страни уважаващи себе си, никога не биха допуснали в политическия си живот партии като БСП, Възраждане, Атака и ДПС. Както и тези на новите про московски слуги Танчето, Янев и МаяМа. А в Украйна направо ги арестуват, съд по бързата процедура и при "бай Ставри". *** народ слаба държава ...
352
3
 
15
 
! Отговори
Vip преди 2 години
Коста копейкин - Кадиров какво се се пъни. Така е лапнал **на Путин, че човек от космоса ще го види.. Руски националист прикрит като български, а си е чист бизнесмен печелещ от баламите гласуващи за него и допълнително дърпа и рубли...
351
16
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
според мен по-разумно би било Костадинов да попита от трибуната:-"Кой е тоя "копейкин",бе госин Митев?"...Тогава да видим парвенюто дали щеше да има смелост да каже:-"Ами вие,Костадинов"..Но аз го разбирам...Писнало му е на Костадинов разни доморасли "политици" да го обиждат и КЛЕВЕТЯТ...."Мила родна картинка"..
350
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предателите ги е страх, защото вече Възраждане е еднолично първа партия в България!
349
11
 
6
 
! Отговори
Z преди 2 години
Продължаваме подмяната и остана около месец! След това е време за ОСТАВКА & ЗАТВОР!
348
7
 
21
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Всеки който подържа Копейкин не е наред с главата. Тоя *** има само една мечта да е политик и да е в парламента и за целта смени няколко партии които усещайки лицемерието и ненормалните му амбиции го гонеха на момента. Даже Атака не можаха да го изтърпят. Къде ли не беше и навсякъде шут в трътката. Накрая си намери малка банда от същите *** като него и се върза на московския ***. От Москва вече не са така придирчиви, е не плащат като преди но все е нещо. Българина обаче не помни 2 мин
347
4
 
9
 
! Отговори
До 361 преди 2 години
Волен беше култов и правеше шоу. Още си пускам клипчета с негови изцепки.
346
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия хвалебствия относно Възраждане ги слушахме, ама 1 към 1 в продължение на 15 години за една друга партия, дето се римува с батака. Същите персони си намерили нов спасител, дето даже го докарва като предишния на прическа и агресия. И понеже са интелектуалният цвят на нацията не могат за сътворят по-различни клишета, поне да не е толкова очебийно. А човекът, който търси някой друг да му оправи проблемите е волеви слабак и душевно и емоционално недоразвит.
345
5
 
15
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Копейкин забрави как Веско Марешки при подобна ситуация но на една варненска улица му начупи кофара, ей така докато Костя му скачаше като ръбат петел. При това Копейкин се опитваше да наложи собствените си интереси и тези на аверите си относно имот на Марешки. След като Марешки му обясни, че наемател на имота е него близък и не смята да го преотдава на друг. Това вбеси Копейкин който скочи на бой на Марешки и оня го трупяса с такъв шамар, че Костя навири краката. От тогава се съдят ...
344
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горките деца, на 1ви юни да ги заведат в парламента ахахах
343
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на балкона имало гости деца, може би заради празника им. Добър пример им дадоха, няма що!
342
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз като го чух Метев да го нарича "Копейкин" в първия момент не знаех защо същият реагира толкова остро. После се сетих как всъщност му е името. Копейкин му пасва като ръкавица.