"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
4
 
4
 
! Отговори
До Възмутен преди 2 години
Ела да се срещнем да видя какъв биткаджия си! :)
320
2
 
14
 
! Отговори
ВЕРБАЛНА АГРЕСИЯ преди 2 години
Не знам защо някой хора подценяват вербалната агресия, обидите и подигравките! СЛОВОТО е Творец, "ще плащате за всяка дума". Друг е въпроса, че на агресията с агресия е най-добре да не отговаря, ама човек понякога се "изпуска".
319
1
 
9
 
! Отговори
До 334 преди 2 години
Както на Марешки ли удари? :))))))
318
1
 
1
 
! Отговори
До 329 преди 2 години
Да!Истина е!Такива са)
317
10
 
3
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
Защо не му надеде един аперкьт костадинов
316
11
 
25
 
! Отговори
Аз преди 2 години
И какви постижения има?Освен да си купува къщи с партийната субсидия?!Или да води роми на които плаща по протестите му с по 200 човека?
315
20
 
9
 
! Отговори
Левът Балкански преди 2 години
Капитан Копейкин, литературен персонаж на Гогол, е положителен образ, борец за справедливост. Който го нарича Копейкин е съгласен, че Костадинов е борец за справедливост! А сега де!
314
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин, ще се окаже, не само най-големия *** от всички, ами и най-големия пpоcтaк, който някога е влизал в това народно събрание. Срам и позор за България.
313
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разправят, че тия от "***" били вгъзправени. Верно ли е? Малий, ужас!
312
8
 
21
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
А многоуважаемият г-н Костадинов защо реагира? Не разбрах някой да го е наричал Копейкин и да го обвинява в каквото и да е било. Да не се е самоприпознал?
311
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И.Митев като не може да се сдържа е редно да не бъде политик повече.Едно от изискванията да си там е да имаш здрави нерви и да използваш нормален език към другите.Да напуска.Ако искаме театър няма да го гледаме по новините,а ще си купим билети за постановка,която желаем.
310
10
 
23
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Г-н Копейкин, истината боли, нали?
309
9
 
13
 
! Отговори
ПП = сбирщайн тъпаци преди 2 години
Доказват го многократно, откакто ги сложиха на власт от спонсориет им САЩ.. Излагат България, излагат себе си и измислената си партия.. да обиждаш и клеветиш от парламентарнаат трибуна, да дърпаш вратовръзката на друг депутата щеше да е смешно, ако не срамно и тъжно.. обида за всички нас, защото такъв като депутата на ПП ни представлява!Тези хора разиграват някакъв ЦИРК, който струва прескъпо на България!!!ОСТАВКА НА ТОВА ЖАЛКИ ПРАВИТЕЛСТВО,ПРЕМИЕР И ОЩЕ ПО-ЖАЛКИТЕ ИМ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ..СРАМ
308
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом в парламента си позволяват такива епитети смятайте колко е паднало нивото на всички...и тук гледам в коментарите едни изказвания,които до преди месеци никой нямаше да пише.Та...какво ви е?Нещо не сте добре.
307
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стефан:Кой точно е "пpocтака"?В случая е онзи,който публично си позволява обиди и провокира скандал."За такива прякори Копейкин" направо на съд се отива.Едно е в някакви коментари да го пишеш или в чат с някой,а друго е на публично място.Завежда се дело за уронване на авторитета и си плащаш като отче наш.
306
9
 
15
 
! Отговори
Азът преди 2 години
Малкото човече дръпна вратовръзката на Костадинов и неговите ПП другарчета се нахвърлиха да усмиряват, спокойния Костадинов, който през цялото време го гледаше в очите с лека пренебрежителна усмивка и накрая малкото човече се изниза тихомълком.
305
19
 
19
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Забелязвам, че за Възраждане гласува най-простата прослойка от населението на България - безработни, необразовани, завистливи, които са се подвели, че този уж бил русофил и чакат Русия да ги храни!Само, че това няма да стане повече никога!Русия не храни никой, а работи на равни начала, Костадинов го финансира Борисов, затова и е главен герой вече на страницата на ПИК.
304
12
 
10
 
! Отговори
..... преди 2 години
Интересно ми е, защо електората на ПП и ДБ са само д.ендъри. Не знаех че в България са толкова много...
303
7
 
11
 
! Отговори
Неутрален преди 2 години
Абе то хубаво, Копейкин може да е излъгал за нещо ( не е доказано от никой досега ) , обаче другите 239 депутата, че и ония мизерници дето се измъкнаха чисти от властта за толкова години по честни ли са от него ? Или понеже Костадинов говори това което иска българския народ, вече им е адски неудобен ?!
302
14
 
15
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Това момче направо унижи варненския селски тарикат Костадинов!Как му дръпна вратовръзката, а тоя се надяваше да го сплаши хахаБраво!