"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов с такава страст гледаше депутата от ПП, че се уплаших да не го опъне пред дечурлигата. И как застана с чатала пред лицето му... ПП депутата пък като почна да го тегли за вратовръзката и си казах "Край, тия ще се награбят, изведете децата от сградата!!!". Хубаво, че ги разтърваха. Малко като епизод на Забранена любов. ;0
340
26
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
"Възраждане" е единствената пробългарска партия,представена в парламента..Тя е трън в очите на националните предатели,които пощръкляват когато някой заговори за национални интереси..И изпадат в неконтролируем делириум,както демонстрира тая изключителнапростащина на въпросния "митев"..
339
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксиниран български гражданин със спестявания в евро спира западен автомобил пред бар и слиза. Застава на бара, а барманът го пита: "Какво да бъде, г-н Копейкин?"
338
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Коп-ин стои до него и го гледа втренчено и предизвикателно:)) Какво се очаква, че оня другия ще се изплаши от лошия му поглед ли. Костич убива с поглед, хахахаха. Никаква връзка с реалността, че повечето хора гледат на него като на новата Бяла Златка.
337
2
 
13
 
! Отговори
Рубльов Костя преди 2 години
Мутрофановна, дай му рубли, че се сърди вече на копейки, завалийката. Рублата вече е равна на 0,015 евро - с право се сърди милият гов_нояд.
336
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес май тия, дето им плащаме тлъстите заплати в НС-то до един имат празник. Инфантилно поведение от страна на недоказали се хорица. Видели най-после трибуна и решили да се изявят. Показаха се, изявиха се.
335
2
 
18
 
! Отговори
Стотинкин преди 2 години
На Копейката лошо му става всеки път когато му напомнят кой му е истинският работодател.Да ,той е човекът на про-руското влияние в България.Предатели е имало винаги,стига рублите да са обърнати в евро.Копейката го дава голям ,,историк'' но никога не споменава българските възрожденци.Бяга от истинската ни история като дявол от тамян,или като руснак от българин.Това е много продажно котило.
334
7
 
3
 
! Отговори
mene преди 2 години
Не винете човека бе - може Искрен тайно да си пада по Костадинов, но да не смее да му го каже. Несподелената любов е такава - едно време в началното училище така дърпахме плитките на момиченцата, които харесвахме...
333
6
 
6
 
! Отговори
НС - ЦИРК преди 2 години
Народното събрание не е място за провокации, клевети, отправянв на обиди, усмиване и унижаване на ближния, заплахи.. Не е място за разчистване на сметки, агресия - вербална и физическа, не е масто за лична изява. Гледах записа - Искрен Митев съвсем целенасочено отправи клевети и подигравки към Костадинов, който пък от своя страна се върза и отправи заплаха! След това Искрен Митев хвана вратовръзката на Костадинов. КОЕ е всъщност Искрен Митев? Май само с това ще си остане запомнен...
332
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия не беха ли антиваксърите с по две ваксини и бустерна доза?***?Ей, за пари човек кво ли не прави.
331
4
 
9
 
! Отговори
Кой е Митев? преди 2 години
Митев посегна на Костадинов. Гледах записа.
330
1
 
24
 
! Отговори
Мечо Пух преди 2 години
Жалко, развалили са хубавия бой с караница.
329
9
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Кой е по-голям руски клоун? Копейкин + Болен Сидеров - ???
328
1
 
11
 
! Отговори
Гришо преди 2 години
мачкай Кобра !
327
6
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Продължаваме Продажбата
326
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митрофанова плаща за драматичен актьор , а не комедиен. Копейкин ис FUKД
325
12
 
16
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
искахте демокрация ето я нашата демокрация по булгарски - ХАОС!
324
8
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Трябва да се сбият за субсидията Болен и Копейкин :))))))))) - голям сеир ще е :))))))))))
323
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво господа депутати, точно такъв пример очакваха от вас българските деца на техния празник 1 юни!
322
15
 
30
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахаа гледах го пряко по ТВ, голям сеир. Копейкин са му слаби нервичките явно - руски клоун :))))))))))))) С пискливото си гласче е още по-смешен :))))))))))))))))))))))))))))))))