"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
13
 
9
 
! Отговори
мачкай,коце! преди 2 години
Говеждите мекерета са в потрес от рейтинга на Възраждане.Костадинов си бил купил къща.Ами в палатка ли да стои.Другите да не би да живеят в землянки.Да не говорим че къщата му струва горе долу колкото вече една гарсониера в центъра на София.А Рашков колко имота има.А Ристе Мравояда-нещо за мезонета му в центъра на Брюксел.Ами Цветанов с асансьора в хола.А нещо за финансовите измами на Кокорчо и милионите грантове на Просто Киро.Я се скрийте с опорките си.Народът ще гласува масово за Възраждане.
280
3
 
10
 
! Отговори
поправка преди 2 години
Костадинов не бил копейкин а евроцентров. поговорка - не слушай какво говоря, а гледай какво върша.
279
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквам скоро да обвинят Костадинов, че лично е откраднал чаршафите и бойлера на украйнката, за която става въпрос в другата статия хахаха
278
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До BG - Браво! Спечелихте 10 цента! Продължавайте в същия дух. Успех! хахаха
277
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Относно Ковид, аз лично исках просто да няма задължаване за ваксинация. Доколкото знам Възраждане искаха същото. Къде е драмата? Който иска се ваксинира, който не, пропуска. Не трябваше да има дискриминация. Това е всичко. Сега тук разни ни обясняват, че Възраждане били против ваксинацията. Не, бяха против ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ваксинация, което е коренно различно и което не означава, че някой, който е против ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ваксинация не иска и не трябва да се ваксинира!
276
5
 
8
 
! Отговори
BG преди 2 години
Руското *** "копейкин"подведе хотата. Марешки не си свърши работата до край .
275
7
 
5
 
! Отговори
Писна Ми преди 2 години
радвам се като видя всички тро лчета да плюят по възраждане, нека това показва, че добре си вършат работата ПП няма да има повече то е повече от ясно, но възраждане тепърва има да стъпва, а с опорките кой се бил ваксинирал итн... жалка работа то вече не се и прикриват, че генната терапия наречена ваксина за заблуда на простолюдието е нищо повече от генна терапия е да верно, че много голяма част от тези експерименталисти ще пукнат скоро *** кво да прай човек
274
2
 
5
 
! Отговори
Разбивача преди 2 години
До 279 Да, точно на видеата се виждат две двойки къщи на калкан/близнаци/долепени. Отдалеч изглеждат като две големи къщи но са си четири. Едната е на Костадинов, другите три не са. Костадинов дели стена със съседа. Нещо неясно?
273
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако от Възраждане са се ваксинирали както казвате и онези другите също скоро чакайте сеир...
272
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо намесвате и ваксините?Вирус си има само че тези,които се ваксинираха не са в час с главния мозък и не помят какво са правили вчера.Дайте им едно стихотворение от 4 реда и няма да го запомнят.
271
1
 
4
 
! Отговори
НЯМА ДА КЛЕВЕТИТЕ.!! преди 2 години
включително и Бойко Борисов....
270
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък ще гласувам за Възраждане. Искам някаква силна опозиция, която да дава някакъв отпор на наг-ъ-зилите се на запада.
269
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се застъпиха за хората? Като ги лъжеха и им казваха това ,което искат да чуят.А самите те от Възраждане се ваксинираха. Популизъм се казва мили хора това.За съжаление няма да видите вашия спасител на бел кон.Всеки сам трябва да е оправя тук в България.Никок не мисли за друг.Целта им е да са на власт и да се оправят себе си.Костадинов е поредния удобен,който се е продал за една "къщурка".
268
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А смешника от ПП, който предизвиква и крещи от трибуната ви е по-различен?
267
4
 
3
 
! Отговори
преди 2 години
До Анонимен 277 Те "хората", които му вярват всъщност са някакви ***, които не могат да мислят. Например такива, които си хвърлят спестяванията от балконите, или други които ходят на врачки и баячки и т.н.
266
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съд за всички,които публично си позволяват обиди.
265
0
 
2
 
! Отговори
плащам на крадци преди 2 години
До Анонимен ...Хора, партийната субсидия се полага за партийна дейност. С нея обаче всички злоупотребяват. Кой за огромни заплати на сътрудници, кой за купуване на гласове, кой за други непозволени неща. Този въпрос се нищи от години, удобно никой не направи нищо съществено. Като с 1лв субсидия, за който бързо забравиха чалгаджиите. Не се карайте, освен ако и вие не намазвате нещо.
264
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е къщурка.Има видео в интернет.Две са къщите.И няма как да е 90 кв. Метра.За твое разочарование има видео в което учавства самия Костадинов.
263
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов може да е всякакъв, но само той и неговата партия се застъпиха за обикновените хора повреме на ковид терора. Нека се помни!
262
9
 
7
 
! Отговори
КИРО + НИНОВА =ПУТИН преди 2 години
КОПЕЙКИН + РАДЕВ = ПУТИН...........ПУТИН Е СУВЕРЕНА НА БЪЛГАРИЯ.........ТЪЖНО.....