"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия от *** са толкова назадничави, колкото колегите им от бсп
300
12
 
14
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Костадинов за малко да се разплаче хахаТова слабо момче го унижи хахаЩял да му разбие носа!)Както на Марешки ли го разби хахаИ какъв Копейкин е той, този фапист няма нищо общо с Русия, ГЕРБ и ДПС го финансират да им е патерица в парламента, както направиха с Боленчо.Как може тоя да е народе представител!?
299
8
 
6
 
! Отговори
Ко преди 2 години
Фашиста Янев ни задължи да се ваксинираме и въведе фашистки ограничения като Бойко банд.ита.
298
3
 
7
 
! Отговори
Левът Балкански преди 2 години
До 309 Ти като не си гласувал имаш моралното право да не се обаждаш, защото си се отказал от правото си на глас. Все едно да кажеш, че имаш право да зареждаш бензин безплатно, защото ходиш пеша. Заради такива като тебе в парламента има партии като ДПС, които ако гласувахме всички, няма да влязат или ще са на ръба и нищо няма да зависи от тях. Поздравления като не си гласувал всъщност си гласувал за най-малките в парламента като Възраждане! Ха-ха!
297
5
 
6
 
! Отговори
Juls преди 2 години
Ех трудоваците към америка за бг, жънат ли жънат цент по цент. Такива статии им дай и се нахвърлят като краставиаа хиени на ***, час по час, цент по цент, вперили кървясъли очи в монитора. Браво момци все така продължавайте, пък дедо ще ви награди с хемороиди !
296
9
 
7
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Ми то от тая еврохо-мо-левичарска-дружинка в парламента само Възраждане, ГЕРБ и ДПС стават за нещо.
295
3
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 2 години
До Стефан 308! Как няма да влязат в парламента! Не виждаш ли каква пополация обитава България и форомите в частност!? Дори много малко влязоха, като се има предвид колко средностатистически български главочи има с избирателни права!
294
9
 
18
 
! Отговори
@@@ преди 2 години
Копейкин като Болен. Гледа да направи скандал и да бяга да не го ступат с неговите кинта и двайсе
293
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 306! За никого не съм гласувал и правилно! Който не гласува, той има морално право да критикува, а не като вас - избирате ги, след това обяснявате на мен, че не стават! Изберете Копейкич и ще стане ясно на всички каква ливада е! Волен пое ли някой министерски пост? Не! Щял да координира бля-бля! Този е още по за резил!
292
15
 
23
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Как можаха тези простаци от "Възраждане" да влязат в парламента?
291
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцето ще навре това третополово джендърче в кичи ауспух.
290
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Чук и Гек - И това ли е най-умното, което можеш да измислиш? хахаха Нека позная - гласувал си за ПП... :)
289
7
 
11
 
! Отговори
Чук и Гек преди 2 години
Копейчик е срам за приятелите на Русия! Чиста излагация и заблуда! В глутницата, представена като партия вече имат и звания - кандидат копейкич, младши копейкич, копейчик, старши копейчик, главен копейчик /областен координатор, значи/ Лидер Костадин....!
288
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По добре на хората в устата,отколкото в краката.Щом сорошката гад плюе по Костадинов,значи Коцето яко им *** червата.Пак за него ще гласуваме.
287
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има си поговорка за подобни ситуации - Крадецът вика дръжте крадеца. От повече от година слушам за къщата на Костадинов, но така и не разбрах какво стана с обещанията на Борисов (през 2009) и Рашков (2021-2022) за борба с корупцията. Хванаха ли някой голям или предпочитат да се занимават с къщата на Костадинов, за която още не са го осъдили. Ако е нарушил закона да го съдят, ако не да обяснят защо не го съдят.
286
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добра презентация пред децата на тема какво правят депутатите в парламента не можеше да има.
285
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейката май пак ще яде бой, малко му беше от Магарешки!
284
7
 
21
 
! Отговори
КОПЕЙКИН преди 2 години
И *** ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
283
7
 
18
 
! Отговори
Хахах преди 2 години
Истината казана в очите винаги боли много!!!За това Купейкин подскача като див петел :))))
282
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според разни коментиращи, когато някой е против задължителната военна служба, значи е против това да имаме армия хахаха Колко заблудени душици има на този свят. Същото е с ваксините. Възраждане не бяха против ваксинацията, а против задължителната ваксинация. Пиша го отново, но с пример, за да разберете колко са смешни опорките ви... :)