ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки

Човекът от диванчето сеел слухове за тайни договорки за РМС
331
ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки
Снимка: БГНЕС

Като поръчково разчистване на сметки определи искането на ИТН, ГЕРБ, ДПИ и "Възраждане" за предсрочното освобождаване от поста на шефа на НС Никола Минчев председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров.

„Днес мафията си поиска държавата“, скочи той.

Още по темата

„Ако депутатите са уплашени от мафията как българите да бъдат смели. Преди година едва успяха да си вземат държавата от задкусилието и ни я дадоха да я пазим, не ги предавайте“, призова Гюров депутатите.

По думите му мафията иска да удари върха на парламентарната ни република – НС.

„Броени дни, след като спряхме транзита от магистралите към чекмеджетата, дадохме да се разбере, че антикорупционната комисия ще заработи, мафията прави днешния ход за дестабилизиране на държавата, защото колкото и бутафорни външнополитически декори,  едно е ясно - става дума за пари“, настоя Гюров.

Според него за всички е ясно, че най- младият председател в историята на парламента е блестящ юрист, който е доказал, че е блюстител на политическия морал и чест.

„Всички сте признавали, че цените Никола Минчев, който е един от най- успешните председатели, които НС е имало. Нямате никакви доходи срещу него, целта е ясна търсите сплашване. Шоуто на мафията беше да продължи каквото и да беше направил той. Всички знаете, че македонският сценарий е фалшив, става ясно, че няма тайни договорни и поети обещания и че всички приказки в тази посока са измислици на човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес срещу договорка за отпадане на визите за българите за САЩ“, отсече Гюров.

„Днес мафията ще си преброи гласовете в залата и все още има време да застанете от правилната страна на историята, моментът за държавата ни е критичен и всеки българин очаква от нас да гласуваме бюджета. Това е истинският разговор, който трябва да водим“, настоя той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Високопарни фрази. Говорят едно, а се вижда друго. Когато управляваш без диалог и с бутонките напред се получава предсрочно уволнение.
237
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От едната страна крадци, от другата пак крадци а обикновения българин по средата мига с очи.
236
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАФИЯТА СА СПОНСОРИТЕ НА ПП!БЛИЗКИ ДО СЪРЦЕТО НА РАДЕВ:ЧЕРЕПА,БОБОКОВИ ,ПРОКОПИЕВ! СЪЩИТЕ СПОНСОРИРАТ БСП!ДБ БЛИЗКА ДО ПРОКОПИЕВ!
235
4
 
7
 
! Отговори
Недоумение преди 2 години
Кой е мафия в БГ? За мен това е ПП, че със своите действия пречат, а не подобряват състоянието в страната ни.
234
3
 
6
 
! Отговори
Вечно недоразбрали преди 2 години
Не бе, човек. Просто не ставате за *** за зеле. Аз по-хаотично управление не съм виждала. Да си бяхте сложили някой дето става, Кирчо не става за тази работа. Ицо Хазарта? Вие сериозно ли? Лена може и да е добър юрист, ама не е за този пост. Да ви беше юрист-консулт и толкоз
233
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямото постижение да закрият спецправосъдието и сега делата са пред провал!КЪДЕ Е МАФИЯТА РАДЕВ ВЯРВА НА ЧЕРЕПА! БОБОКОВИ ОЩЕ СЪВЕТВАТ РАДЕВ!
232
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КЪДЕ Е РАДЕВ? СПИ?НАТРЕСЕ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ И СЕГА СЕ ПРАВИ НА КРИТИКАР!ИЗЛИЗАЙ И СИ ОБИРАЙ ПРЕДАТЕЛИТЕ!ЕДНИ В КАНАДА ДРУГИТЕ В МОСКВА!
231
1
 
11
 
! Отговори
GG преди 2 години
А като искате да махате Гешев, не е поръчково разчистване на сметки ?! Тия лъжци са толкова долни. Оставка и на правителството
230
0
 
7
 
! Отговори
az преди 2 години
Тоя управител на банково гише в Австрия който искаше да скочи на управител на БНБ дали ще го *** с 200, защото ще му е малко
229
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност ПП е тясно свързана с мафията с черепа, цветан василев, прокопиев, но за да замаскират престъпленията си наричат опозицията мафия! Съвсем нормално е да им поискат вот на недоверие за безобразията които вършат в държавата, за хаоса и некадърното управление. Махайте се некадърници!
228
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрах каква мафия са били Възраждане, когато досега не са били на власт? Господинът има някаква фобия, която медицински трябва да се атестира!
227
6
 
13
 
! Отговори
Пинокио преди 2 години
Каза нашия Пинокио Лъжлив.
226
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сбогом, ***!
225
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гюро, то при мафията се живееш сто пъти по-хубаво, бе крадец!
224
1
 
4
 
! Отговори
До 284 преди 2 години
Явно не ползваш много мозъчен ресурс ,пубере ,??!
223
0
 
11
 
! Отговори
Помислете !!! преди 2 години
Мафията си поиска държавата със вдигнатият юмрук!Щом ги настъпиха и организираната престъпност,олигарсите ,плюс руската кохорта ,хукна да прави ,,правосъдна реформа" и да сваля прокуратурата!!,,Смущаващо е че думите на В.Божков ,звучат по-убедително от неговите обвинители"-Румен Радев ??????.Това казва всичко !
222
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията онова мафията това, след като знаят кои са мафията защо не ги обвиниха с доказателства до сега? Като нямат доказателства значи говорят празни приказки. То ако имаха нещо нямаше да говорят а да си вършат работа. Сега пискат защото ги е страх от избори и знаят че нямат нужната подкрепа да управляват.
221
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брюксел и Вашингтон наблюдават безмълвно този позор, защото Киро им обеща да свали ветото за РСМ. САЩ обаче свалиха доверието си от Киро просто, като смениха посланничката си Херо Мустафа, която се провали заедно с ПП.
220
5
 
21
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Не мафията. Българите си поискаха държавата.
219
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП управляваха досега с мафията и всичко си беше ОК, едва като се скараха с ИТН, се оказа, че тя прилобила коалицията. Позор.