Делян Добрев: Ние сме като камикадзета

Кабинетът няма ясен хоризонт, заяви той
2 юли 2024 09:45, Стела Стоянова
51
Делян Добрев: Ние сме като камикадзета
Снимка БГНЕС

Това е истински кабинет, който ако утре мине в пленарна зала, можем да се окажем камикадзета, защото правителството няма ясен хоризонт. Предлагаме кабинет, който може да изпълни стратегическите цели, които стоят пред България – еврозоната и сухопътен Шенген. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, кандидат за министър на енергетиката в предложения от Росен Желязков кабинет.

„Сега е време да проявим разум, защото държавата е в безизходица. Кабинетът трябва да бъде подкрепен от всички партии, както ние сме се съгласили да бъдем камикадзета, защото кабинетът няма ясен хоризонт, но трябва да постигнем определени цели. Сега не е време за кавги, а за намиране на работещо решение“, подчерта Добрев пред bTV.

Той подчерта, че е готов да се откаже от поста, ако това е цената да има правителство и то да бъде подкрепено и от ПП-ДБ. „Бих подкрепил и Венко Сабрутев за енергиен министър, но бих го контролирал много внимателно, за да не се направи някаква щета в енергетиката“, добави Добрев.

Още по темата

Той посочи, че продължава да не одобрява политиката на ПП-ДБ, защото България не е в еврозоната заради проинфлационните бюджети на Асен Василев. „Ние влязохме преди Хърватия в чакалнята, те влязоха, а ние още чакаме“, припомни Добрев.

Той заяви, че ГЕРБ искат по-широка подкрепа от всички партии за бъдещото правителство и е категоричен, че в момента няма търговия с депутати.

„Борисов постъпи държавнически като подкрепи кабинет на втората партия. Ако отидем на избори през септември, вината няма да бъде на ГЕРБ и Борисов, а на депутатите, които не са проявили разум“, категоричен е Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от Страната
Пуснаха шофьора, стрелял по кола на "Тракия"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 ден
Честно и почтено хасковлийче ха хаха
45
0
 
0
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 ден
Стига си плямпал докажи че си истински самурай-камикадзе
44
1
 
2
 
! Отговори
до баба Марта преди 1 ден
Човекът е най-големият ДОКАЗАН специалист в енергетиката! Бабе, я посочи где са му конфликтите на интересите? Обзалагам се, че няма да получа отговор. Колко сте жалки да бъдете водени само от омразата в живота, нали?
43
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 ден
този чиляк като министър на енергетиката не е ли в конфликт на интереси какъв муе бизнеса та се завира само в енергетиката колко мандата е в нс
42
4
 
1
 
! Отговори
герберче преди 1 ден
Много се забавлявам да чета коментарите на антиГЕРБ тук. Подскачате, като ужилени само от една снимка на Д. Добрев. Явно още ви боли здраво от към задните части! Дезайте и не спирайте да леете отрова! Това все повече доказва колко са прави ГЕРБ-СДС!
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Хем плюва по ПП, хем иска да го подкрепят. *** френия някаква
40
1
 
8
 
! Отговори
Васил преди 2 дни
Мисирката С. С. отново ни залива със словесната диария на Абитурента !? Ние не сме индианци бе, продажен пу.... !
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Иска да каже, че после идват американските войски тука и ще управляват България с някакъв техен генерал по военно, както Макартър Япония.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пуснали са във всички телевизии анализатори, социолози , организации да плюят срещу ПП-ДБ! Интересно е че всички са срещу ПП-ДБ! Тогава какво им пречи да си направят правителство?ИТН са най-изявени в това да говорят срещу ПП-ДБ! Това означава само едно! Те са патерица на ГЕРБ и ДПС! Не го доказват за първи път! А на Добрев мястото му е където е на Борисов и Пеевски! Те много добре знаят къде се намира то! И не само на тях им е ясно, но като нямаме прокуратура и съд.....
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вие сте камикадзета,а тези,които ви избират са зомбита.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не мога да разбера кой освен Роми, може да се вържат на тези измамници от ГЕРБ и ДПС!
35
2
 
11
 
! Отговори
позор! преди 2 дни
Само тая противна и грозна мутра не трябваше да слага в правителството си Боко Тиквата от СИК ! Тази мазна, корумпирана, некадърна и нагла персона е срам за България, не за ГЕРБерастката престъпна ***, която самата тя е срам и позор за държавата ни, защото запис за 12 години най-черната страница в историята ни! Мазното нищожество Делян да каже колко стотици хиляди даде на роднините си в Хасково от европейски програми и колко настани на работа в общината! Ега ти мерзавеца! Грозен и нагъл
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дали Бойко ще изпълни обещанието, че ако няма подкрепа от партии, а от отцепници няма да направи правителство? Защото май така ще стане! Вие ще си крадете и ще спирате всички увеличения на пенсии и заплати . Всички за да имате контрол на подчинената си гласоподавателска група.
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вие направихте да е в безисходица! С пропагандата накарахте хората да не гласуват! С помоща на ИТН съботихте дяе правителства на ПП-ДБ и едно Вие от ГЕРБ разрушихте. Сега се оплаквате, че е зле! Кой доведе държавата в това съсстояние?Иначе финансово никига не сме били по-добре! След като вимняма в управлението повишиха се пенсио, махнаха се тавани на пенсии, повишиха заплатаи на учители, полицаи, имаше желание за реформа в правосъдната ситеме и да има справедливост, но Вие и вашите патерици...
32
1
 
7
 
! Отговори
Т'ВА Ц-ИГАНЕ преди 2 дни
НА ФОТОТУ ДОКАРА ТУК УЕСТИНГХАУС > срещу много пари
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ако на Герб първа грижа и всяка втора дума не им беше за Украйна, щяха да имат двойно повече гласове.
30
2
 
9
 
! Отговори
Карамфилка преди 2 дни
Делянчо мама що се занимаваш с глупости.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Камикадзето жертва себе си, а вие жертвате народа. Съд и затвор за вас, крадливи мутри.
28
2
 
3
 
! Отговори
Теменужка преди 2 дни
Делянчо е много хубаво момче обаче трябва да си потърси някаква смислена работа.
27
1
 
6
 
! Отговори
Журналистка преди 2 дни
Имаме новина. Камикадзе - Българин, живеещ в България.Mазохиcт - Българин, живял в чужбина и се върнал да живее в България.