ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки

Човекът от диванчето сеел слухове за тайни договорки за РМС
331
ПП: Мафията си поиска държавата, поръчково разчистване на сметки
Снимка: БГНЕС

Като поръчково разчистване на сметки определи искането на ИТН, ГЕРБ, ДПИ и "Възраждане" за предсрочното освобождаване от поста на шефа на НС Никола Минчев председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров.

„Днес мафията си поиска държавата“, скочи той.

Още по темата

„Ако депутатите са уплашени от мафията как българите да бъдат смели. Преди година едва успяха да си вземат държавата от задкусилието и ни я дадоха да я пазим, не ги предавайте“, призова Гюров депутатите.

По думите му мафията иска да удари върха на парламентарната ни република – НС.

„Броени дни, след като спряхме транзита от магистралите към чекмеджетата, дадохме да се разбере, че антикорупционната комисия ще заработи, мафията прави днешния ход за дестабилизиране на държавата, защото колкото и бутафорни външнополитически декори,  едно е ясно - става дума за пари“, настоя Гюров.

Според него за всички е ясно, че най- младият председател в историята на парламента е блестящ юрист, който е доказал, че е блюстител на политическия морал и чест.

„Всички сте признавали, че цените Никола Минчев, който е един от най- успешните председатели, които НС е имало. Нямате никакви доходи срещу него, целта е ясна търсите сплашване. Шоуто на мафията беше да продължи каквото и да беше направил той. Всички знаете, че македонският сценарий е фалшив, става ясно, че няма тайни договорни и поети обещания и че всички приказки в тази посока са измислици на човека от диванчето, който искаше да продаде националния интерес срещу договорка за отпадане на визите за българите за САЩ“, отсече Гюров.

„Днес мафията ще си преброи гласовете в залата и все още има време да застанете от правилната страна на историята, моментът за държавата ни е критичен и всеки българин очаква от нас да гласуваме бюджета. Това е истинският разговор, който трябва да водим“, настоя той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Чакайте сега, че се обърках. Мафията ли си иска държавата, мутрите ли или честните хора, благородници като Черепа :)))
217
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Действията на "македонския патриот" Трифонов и на "българския и руски патриот" Костадинов показват, че зад тях стоят ресурсите на ГЕРБ и ДПС... Явно е, че ГЕРБ и ДПС от години обгрижват българските патриотични партии, за да лъжат избирателите им и да обират гласовете на избори и след това просто избраните с измама да обслужват сарайско-банкянското тресавище, в което те затънаха България. Новите два златни пръста - Дълъг и Костадинов пръст БЛЕСНАХА! МУТРОСТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ ГИ АКТИВИЗИРА!
216
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
275 Излъга, че е бил на срещата в Солун, на високо ниво. Няма го на общата снимка на участниците. Там бе само външната винистърка Генчовска. Затова пък, се отнесе до солунския бар, в компанията на Лена, с правителствения голям самолет.
215
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
275 Първо излъга в декларацията. След това за многото инвестиции, които тока и не дойдоха. След това за ББР, където не успяха да докажат злоупотреби. За повишаване на заплати и пенсии, които стимурираната от ПП инфлация изяжда. За намаляване на цените на горивата с които се случва същото, както с пенсиите. За "кражбите" от ГЕРБ/Борисов, за които има смешни, твърде незначителни, от обвиненията доказателства. Корупция има много по-голяма в най-развитите демокрации. Излъга за РСМ, двоен стандарт.
214
0
 
7
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 2 години
Гюров - ПОРЕДНОТО СЕЛЯНЧЕ МИНАЛО ПРЕЗ СТУДЕНТСКА БРИГАДА В САЩ ВЕРБУВАНО ТАМ ОТ АНГЛОСАКСИТЕ НИ ДАВА АКЪЛ И РЪСИ КВАЛИФИКАЦИИ ПЪЛНА ТЪПОТИЯ, ИНВАЛИД БЪРЗО ТИЧКАЙ НА КОЗЯК.
213
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха,ха,ха, след като обвинихте че ИТН са пробити от мафията значи признахте, че досега сте управлявали с мафията заедно. Едва след като се скарахте да постове и пари, разбрахме, че имало мафия в коалицията. Толкова ревяхте с пълно гърло "мутри, вън", а то къде били мутрите. Оказа се, в коалицията. Позор.
212
1
 
1
 
! Отговори
Ау преди 2 години
До До 276 те откъде падаш?
211
0
 
5
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До Чук и Гек Минчев трябва да си ходи. Ако това за предците му е вярно, още по-голям срам за него, че го е забравил и слугува на чужди интереси. Длъжен е да се съобрази с народните представители и с тяхното мнозинство относно изказването на Генчовска, а не според своите възгледи да определя правилата!!!!
210
3
 
4
 
! Отговори
До 275 преди 2 години
Може ли да споделиш въпросните лъжи на Кирил Петков, за които говориш?
209
2
 
6
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
Всички видяхме морала на Просто Киро, всички виждаме какви лъжи сее! Ден след ден! Този човек е срам, Оставка! Гюров и ти си седнал да защитаваш тия мошеници единия погазаил Конституцията, другия осъден за измама! Божков ви спонсорира вас, за да свалите Борисов! Хора без идеи и морал вървете си!
208
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече се организираме за протести мафията няма да спечели
207
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което се случи сега ще възбуди и събуди още повече обществото особено младите хора ще се стовари като огромна скала върху главите на Герб ДПС ИТН и Възраждане който разчитат на хората в провинцията но всички демократични събития се правят на жълтите павета там ще се определи съдбата на новородената коалиция на мафията
206
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 268 "И Нинова, министърка в правителството на Киро просто, сред тях...Понякога и на стопански кон." Когато ПП бяха издигнати, ги издигна Радев (по точно ДС, но това е ясно), и те го слушаха. Затова в правителството е пълно с хора на ДС и червените - както от БСП така и от ИТН. След това Петков се усети, че ще ДС ще го използва и ще го изхвърли на бунището като го остави да обере всички негативи, и реши, че не иска да става инструмент на червените. Много е просто: има ПРОМЯНА в ПП.
205
5
 
4
 
! Отговори
Чук и Гек преди 2 години
На Никола Минчев едно време народната власт репресирала единия му дядо, сега техните наследници маскирали се като патриоти, челгари и герберасти, репресиат него! Просто има такива българи, която мошениците репресират, независимо дали преди, или след 9 септември и 10 ноември! Пример - Димитър Петков, Петко Д. Петков, Никола Петков!
204
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е само фирмата на границата от там се контролират доста "стоки", който се произвеждат в Афганистан.
203
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
254 Хаах, че руското знаме се вее на всеки митинг на БСП. Червените *** знамена тлептят в паркинсоновите ръце на червените гробове, като едно съвецко червено море...И Нинова, министърка в правителството на Киро просто, сред тях...Понякога и на стопански кон.
202
2
 
3
 
! Отговори
a преди 2 години
На този му липсва само да развее знамето LGBTQ+. От километри му личи. Лена си го слага с Киро, а на този кой?
201
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ+ДПС
200
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Капитан Андреево са отмъкнати повече пари от всички дългове на България, а това е само една от хранилките.
199
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 256 "Хората гласуваха за ИТН Славуцата да разбие мафията ГЕРБ, както бе обещал, а не да се опитва да ги връща на власт." Той не се опитва да върне ГЕРБ на власт, а да свали Правителството. Едното не е същото като другото. От гледна точка на господарите на ИТН, свалянето на правителството ще им даде възможност да си сложат друго чрез Радев. Вероятно това на Янев. От гледна точка на ГЕРБ, това е възможност да имат нов шанс за властта. Това са две отделни мафии.