Красен Кралев: България се нуждае от стабилност и спокойствие

Очаква избори
16 юли 2022 22:20, Росен Стойчев
52
Красен Кралев: България се нуждае от стабилност и спокойствие
Снимка: БГНЕС

Няколко фамилии управляват държавата, като частна стартъп компания. На страната са нужни категорично предсрочни избори.  Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш спортен министър Красен Кралев пред Нова Нюз.

„В момента България има нужда от сигурност, стабилност и спокойствие.

Още по темата
Този парламент не може да осигури това спокойствие на българския народ. Готови сме да участваме в разговорите за справяне с кризите, но това не променя категоричното ни становище, че не може да се сформира стабилно мнозинство и правителство в рамките на 47 НС. Осъзнаваме, че държавата се намира в серия от кризи и нашата парламентарна група предлагаше решения.  В момента ни управлява правителство в оставка, което не е способно да се справя с кризите, а ги задълбочава”, заяви Кралев.


„Надяваме се на спешни избори. Да ги бием едно хубаво, пък после ако имат желание, може да говорим с тях”, заяви Кралев.

Той отхвърли твърденията на Асен Василев, че има натиск от чужди посолства да се създаде евроатлантическа коалиция с участието на ГЕРБ.

„Българските институции са тези, които взимат решенията. Ние никога не сме работили под натиск, няма и да го правим. Ние с нашите евроатлантически партньори открито си говорим”, каза Кралев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Караджата преди 1 година
До 20 Ти виждал ли си новата Лада. Искам да една такава. Време ти е да се събудиш ***.к, догодина няма да има VW
11
4
 
8
 
! Отговори
Караджата преди 1 година
Няма да има спокоиствие вече Кралев, идва зима, идва глад, идва краи на евроатлантическите ви ценности. Догодина живот и здраве България не требва да е същата по някакъв начин.Ако пътят е кървав ще го поемем и без това евроатлантическите ви ценности избиха много от близките ни, ще поемем ли пътя на Украина, ще продължим ли да се кланяме на американското посолство? Сега го казваме с добро но на есен може да излезем в планината.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стабилно крадене и спокойствие на мафията
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отслабни бе....ненаяли се.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кралев открадна какво можа и сега има нужда от спокойствие и стабилен чадър.
7
1
 
13
 
! Отговори
от герб преди 1 година
Всичките *** в затвора , друго спасение няма !!!
6
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да,нуждаем се от спокойствие.Без Кирчо е спокойно.Няма кой да говори клевети и лъжи по медиите.Като не говори и хората взеха да се осъзнават.
5
0
 
18
 
! Отговори
Ангел Кънчев преди 1 година
Без повече дебели вратове в парламента! Не ми вдъхват доверие господине!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама разбира се че ви го казват рязко и открито в парав текст какво трябва да направите вашите партньори. Ние това го знаем. Само е време да разберете и какво иска народа а не САЩ.
3
1
 
20
 
! Отговори
Каракочев преди 1 година
Прасен Кралев. И лъже, че бил спортист.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълна карикатура на спорта - един дебелак, който прилича на селски касапин и алкохолик с огромно шкембе да олицетворява спорта на тази страна.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ги погледнете на какво приличат! Оядени, никаква връзка с реалността, винаги сити и сигурни за себе си в утрешния ден. И тези хора ни решават дали ние ще ядем, или ще се лекуваме, защото и двете не можем. Махайте се всички, с всичките ви подкупни партии! Когато е нямало партии, България е била най- добре!