Митев: Търсим правилното решение за България

Очаква стабилност
22 юли 2022 06:05, Росен Стойчев
20

"Продължаваме промяната" иска най-доброто решение за България спрямо трудната ситуация, в която се намираме.
Още по темата
Най-добрият вариант е да имаме стабилно мнозинство в Народното събрание в неговата конфигурация в момента. Лош вариант е да отидем на избори, но още по-лош вариант е да нямаме стабилно мнозинство и да продължим старата практика на невъзможността да взимаме трудни решения", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Искрен Митев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Искрен Митев посочи пред Bulgaria ON AIR, че следващата стъпка е това решение на Конституционния съд да бъде обнародвано в Държавен вестник, след което той има потвърждение на Комисията по енергетика, че веднага ще бъде отворена процедурата за избор на нов председател на КЕВР, за да може да заработи в темповете, в които се очаква.

По думите му това, което днес е казала Ива Митева, а именно, че е имало извиване на ръце, за да се избере председател на КЕВР, показва проблемите, които има между тях и "Има такъв народ".

"Вместо да се вземе решение по партньорски начин и да се обясни каква е истината, започват да се хвърлят обвинения. Когато взимахме това решение за Станислав Тодоров, бяхме изправени пред възможността цената за българските потребители да се вдигне с 40%", допълни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
РАШКОВ Е РАЗСЛЕДВАН ОТ КПКОНПИ ЗА НЕЗАКОННО ИМУЩЕСТВО ОТ 23 ИМОТА!!! НАЙ- ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ БИ БИЛА ДА ИЗДИГНЕШ РАЗСЛЕДВАН ОТ КПКОНПИ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ!!!!! НОНСЕНС, ТИПИЧЕН ЗА КИРО! ХУБАВА РАБОТА, АМА КИРОПеткова! ИЗ.ВР.А ТЕ.НО!!!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ние сме по ес робство крадат ни русурсите чрез енергиината борса се изнасят ток , газ и нефт , ние си имаме евтина електроенергия но някои иска да ни я краде
12
1
 
8
 
! Отговори
факт преди 1 година
правилното решение е само едно , бсп, пп,дб,итн , да не сте в управлението на България , даже в НС не трябва да сте . вие сте вредни и опасни за държавата ни !
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато търсите всичко е 100% нагоре. Народа изнемогва лятото, а за зимата не ми се мисли. Та, хубаво си размишлявате, но вие сте много далече от собственият си народ. Само факта, че премиера предлага всеки да подари една заплата за чужда кауза, говори. Този човек живее в някаква друга реалност и не е наясно, че народа му брои, в масовия случай, дните до заплата.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То по теория на случайността улучваш понякога. Толкова сте некадърни че дори по случайност нямате нещо читаво.
9
0
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Търсим правилното решение за България!!!Сакън Мите нидей ша *** обидиш с кого го търсите бе с МАФИОТА/Славчо /и МАФИОТИТЕ от ИТН както до вчера ги наричахте. Нали щяхте да се борите с МАФИЯТА, а кво стана ,станахте съюзници.
8
1
 
12
 
! Отговори
българин преди 1 година
Видяхме и усетихме вашите решения. Не ставате !!!!!
7
1
 
11
 
! Отговори
Михаааал преди 1 година
ПП /продължаваме на програмата/ за ограбване на държавата и спестяванията на нацията
6
0
 
11
 
! Отговори
перко преди 1 година
Вън шараните от парламента!!!!
5
1
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
наи доброто решение е избори до дупка сега тупате топката и губите времето наобществото от вас нищо не става хванали сте кокала и не пускате затова вън иповече да ви няма
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението е разтуряне на проклетото НС, избори, съд, затвор.
3
0
 
23
 
! Отговори
Reo преди 1 година
Като го търсите, защо не попитате народа да ви го каже.
2
0
 
26
 
! Отговори
Майтап преди 1 година
Не търсете под вола теле. Има си решение: ОСТАВКА!
1
0
 
26
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Така се получава Митве, когато нещата се поставят на безпринципна основа! И ако се получи някакво мнозинство , то също ще е нс безпринципна основа и страха че повече няма да бъдат избрани в нов парламент! Затова са и прегръдките на хора с различна и противоречива политическа реалност!