Бориславова: Радев ни принуди да сглобяваме кабинет с най-големия ни опонент

ПП-ДБ: Президентът демонстрира загриженост за запазване на влиянието си в службите
Обновена: 19 авг 2023 17:20 | 19 авг 2023 17:16, Анисия Иванова
424
Бориславова: Радев ни принуди да сглобяваме кабинет с най-големия ни опонент
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" отговори на критиките на президента Румен Радев. По думите ѝ партията е била принудена от президента да сглобява кабинет с ГЕРБ-СДС.

Още по темата

"Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да управлява страната като я отдалечава и излага в Европа, като сключва тайно договори с Боташ за руски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като контролира службите и назначения от него главен секретар на МВР, рискът да сме без бюджет (защото Радев отказа да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да трябва да сглобяваме редовен кабинет с най-големия ни опонент", написа Бориславова в профила си във Facebook.

От пресслужбата на ПП-ДБ заявиха, че за пореден път президентът демонстрира загриженост за запазване на влиянието си в службите, вместо загриженост за реалните проблеми на хората.

"Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него главен секретар на МВР да се справи с криминалната хроника от последната година. Не, господин президент, сигурността на гражданите е по-важна от Вашите властови амбиции и запазване на пълен контрол над службите за сигурност", допълват от коалицията.

Критика към Радев отправиха и от ГЕРБ-СДС, като заявиха, че държавността не се пази с постоянно вдигнат юмрук и лицемерие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
20
 
6
 
! Отговори
Радев е пътник преди 10 месеца
Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.
324
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Радев-матрьошка Изскочило ти е мозъчето мойто момче. Посети спешно психиатъра, трябва да се намеси медицинско лице.
323
16
 
8
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 10 месеца
Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...
322
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Петков, Борисов, Иванов, Пеевски са фундаментът на възкръсналата българска мафия с прибавяне на нови още по-драстични елементи.
321
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
крим е завладян от татарите от Руската империя.лена изобщо не е политик .КАКВО ИМА ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ ПОВЕЧЕОСТАВКА НА СГЛОБКАТА!
320
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Петков и Борисов, Христо Иванов и Пеевски са фундаментът на възкръсналата мафия с прибавяне на още по-драстични елементи. Това се постига само с вероломство и изплюване в лицето на електората. Но както са тръгнали, ще докарат народни вълнения и протести, а може да се стигне дори и до гражданска война. И това е обяснимо - всичко е тотално подменено.
319
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Че Радев е русофил-популист не е тайна, особено като го слушаме за чий бил Крим и как щял да се бори с цензурата около трети март и кой ни е освободил. Същевременно престъпниците от БСП/ДПС/ДБ/ГЕРБ (и много други) са крадци и лъжци и това е факт. ПП дойдоха с обещанието да ни освободят от тях, но усетиха, че е по-лесно да са част от схемата. Това е нещото, което ги принуди, не Радев. Радев няма да получи импийчмънт, понеже кой ще е националният враг, ако него го няма. Нали сега ББ и ДП са добри.
318
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
не забравяйте че наглата бългрска отврат е ПРИНУДЕНА да живее на гърба ви и да ви разпределя парите, нагла типична българска отврат смрад
317
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много интересно как имаше едно посещение в ЮАР и после резко думнаха някакъв мафиот свидетел там.
316
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
Оффцете не могат да проумея, че няма значение кой управлява и кой какво иска! "Конците" на местните кукли се дърпат от далече. Територията оглавява всички черни класации.
315
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нали уж Алексей Петров бил "архитекта" на сглобката? Да не излезне, че там зад гвардейците са се дундуркали с Алексей? Докато беше жив, никой не смееше да говори, сега след смъртта му всички много смели станаха и започнаха постфактум да говорят за "мафия" и за "мутри".
314
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най ме интересува какво казва един парапетния "политик". хи хи хи
313
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленче, когато пияни скачахте по площадите, да беше проверил в Гугъл кой е Румен Радев, защо иска да отпаднат санкциите за Русия както и защо прокуратурата искаше да направи проверка в президентството! Сетила са Мара да се побара!
312
0
 
7
 
! Отговори
шопендар преди 10 месеца
АКО НЕ БЕШЕ РАДЕФ НЯМАШЕ И ТЯХ ПП ДА ГИ ИМА,НО ВСЕ ЕДНО ЩЯХА ДА СА ДРУГИ ОТРОЧЕТЯА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ДС.ЕТО ТЕЗИ ОТРОЧЕТА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПЪРВИ,ЗА СЕ ПОЛУЧИ ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ВЛАСТА,И ДА ПРИМАМАТ И СИРОМАШКИТЕ ЧЕДА ДА СЕ ВЪРНАТ ДА ИМ РОБУВАТ.ДОКАТО ТАКИВА СА НИ УПРАВНИЦИТЕ,БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ОБРЕЧЕНА.
311
1
 
19
 
! Отговори
КРБ преди 10 месеца
Тази не беше ли от един пилон, пардон - парапет???
310
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не обвинявай ген.Радев, Лена, причината за това съюзяване е жаждата ви за власт и възможността безпрепятствено, на свобода, да крадете пари. От Козяк 16 ви наредиха да вземете властта , но вие направо се наакахте. От всички политически партии досега само Б.Борисов стори това,което вие направхте,но той си е бивш пожарникар-милиционер и еднокнижник.В името на своето оцеляване предаде цялата си партия, а неговите близки съратници с изключение на Д.Добрев и сега на Вежди Рашидов мълчаха като пукали.
309
1
 
16
 
! Отговори
Обръсни мустака преди 10 месеца
Мустакатата ще каже, че пак Радев е виновен, защото е накарал киро да хване парапета.То бива да ни вземат за канарчета, ама тая мина всички граници.Не, не ви е виновен Радев и не той ви е накарал едва ли не насила на направите сглобката с гробарите, а посолството и ти това много добре го знаеш, но се опитваш да заблуждаваш. Тая е много ниска топка и няма как да и се получи дезинформацията.
308
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пази боже какво дочакахме, една пачаврадани да ни подрежда управлението на държавата.
307
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!
306
2
 
14
 
! Отговори
Олеле!!! преди 10 месеца
Хапчетата си смени и диларът на пица!!! Гледай да си има и стълба!!!