Бориславова: Радев ни принуди да сглобяваме кабинет с най-големия ни опонент

ПП-ДБ: Президентът демонстрира загриженост за запазване на влиянието си в службите
Обновена: 19 авг 2023 17:20 | 19 авг 2023 17:16, Анисия Иванова
424
Бориславова: Радев ни принуди да сглобяваме кабинет с най-големия ни опонент
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" отговори на критиките на президента Румен Радев. По думите ѝ партията е била принудена от президента да сглобява кабинет с ГЕРБ-СДС.

Още по темата

"Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да управлява страната като я отдалечава и излага в Европа, като сключва тайно договори с Боташ за руски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като контролира службите и назначения от него главен секретар на МВР, рискът да сме без бюджет (защото Радев отказа да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да трябва да сглобяваме редовен кабинет с най-големия ни опонент", написа Бориславова в профила си във Facebook.

От пресслужбата на ПП-ДБ заявиха, че за пореден път президентът демонстрира загриженост за запазване на влиянието си в службите, вместо загриженост за реалните проблеми на хората.

"Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него главен секретар на МВР да се справи с криминалната хроника от последната година. Не, господин президент, сигурността на гражданите е по-важна от Вашите властови амбиции и запазване на пълен контрол над службите за сигурност", допълват от коалицията.

Критика към Радев отправиха и от ГЕРБ-СДС, като заявиха, че държавността не се пази с постоянно вдигнат юмрук и лицемерие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
2
 
37
 
! Отговори
Ха-ха преди 10 месеца
Разправяй ги на дебилните си симпатизанти тези. Не Радев, а посолството ви събра късопаметна косматке.
284
3
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Ленчето хитро се опитва да прехвърли отговорността за предателството на президента.Да,ама не.Лакомията за власт ви накара да се гушнете с ГЕРБ.Колкото и да се въртите и да съчинявате накакви сглобки,това е ясно на всички.
283
0
 
24
 
! Отговори
Сина преди 10 месеца
Лени, не знам от къде те намери посолството, но знам че хората много те ненавиждат тебе, и заради визията, и заради злобата, простотията ти, заради забежките с Киро, заради всичко. Скрити се Лено!
282
0
 
20
 
! Отговори
коко преди 10 месеца
Раждай вече !!!!!!!!!!!
281
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много свестна и сладка мацка!
280
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всъщност като се отърсим от черния ПР Лена Бориславова е много свестна и интелигентна жена. Отличничка на випуска по право. Би трябвало да се гордеем с нея!
279
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
народееее на какви гю-вен-дии си се оставил да те управляват -немогат да стигнат нивото на магистралните труженички и те водят те към ешафота
278
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До къде я докарахме - една грозотийка със съмнителна репутация да управлява и да плещи глупости . България е Предадена,Продадена,Разграбена -Няма Нито един Достоен,Честен ,Родолюбив политик управник ! Всички са Лакоми Крадци - прости,грозни,межетурки ,злобни,жестоки с-ва.
277
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как да изтърве Рундю службите, като последния път те бяха установили и разследваха руски агенти в кабинета му, та трябваше той да всига юмрук да ги спасява и тях и себе си! Що му трябваше, освен себе си, да назначи толкова кремълска агентура в повереното му учреждение!? То направо Митрофанова да плаща водата, тока и телефоните на работещите на този адрес!
276
4
 
28
 
! Отговори
За 34 г. Нацианална преди 10 месеца
Вие и предшествениците ви от БСП, ДПС, ГЕРБ, НДСВ, СДС, ПБ, ОДС-та, РЗС-та, ВМРО-та, НФСБ-та, Служебни Правителства унищожихте България! Съсипахте енергетика, вода, храни- сурогати, земеделие, армия, полици, служби, разузнаване, Бърза Помощ, здравеопазване, индустрия, заводи, наука, образование, суверинитет, унищожихте историята Македония, Български Лев, вкарвате ни във война, демографски срив, престъпност, некачествени строежи, пусти градове и села,БЕЗУМНА ИНФЛАЦИЯ. Унищожихте България за 34 г
275
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво! Цитатът на Ленчето от ФБ (макар и преписан неграмотно с грешки от днес.бг) казва всичко за родоотстъпника радев!
274
3
 
7
 
! Отговори
Гледах преди 10 месеца
Няколко интервюта на Марков, Ташева, и Тодоров. Ако е вярно казаното от тях, че убйството на Петров е политическо и става въпрос за овладяване на служби и парични потоци. Това означава, че България все още е управлявана от Мафията, и че партии като ПП, ДБ, СДС, ГЕРБ, БСП, ДПС - трябва да си отидат завинаги, на бунището на историята. По-големи вреди от 34 г. управление на Мафията след 1991 г., не познаваме в българската история. Управляват ни мафиоти-марионетк, обслужващи частни и външни интереси
273
0
 
3
 
! Отговори
възмутен преди 10 месеца
Аман от неграмотници по история. Анонимнико, колко имаш по история? Жалък ннекадърник.
272
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленче, Радев ли те принуди да ходиш по AirBnB квартири със семеен мъж, докато годеника те чака вкъщи?
271
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щурмоваците на властта са пратени от фашистката власт. Това е само началото и ще продължи терорът на фашистката власт над народа, премахване на свободните избори и премахване на свободите на гражданите, свободата на протестите и словото, с повод и плашило Русия.
270
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев им е виновен че не е един от тях. За мене си е точен, добър президент.
269
5
 
20
 
! Отговори
Мъка преди 10 месеца
Ленчето и на парапета я принудили . Тя не искала , но Петков натиснал .
268
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тва ся някаква нова опорка ли е за един приятел питам
267
6
 
3
 
! Отговори
До 282 преди 10 месеца
То преди 1989 година и образованието ни бе на ниво, ама ти явно си го пропуснал, за да гледаш светлото социалистическо бъдеще.
266
18
 
3
 
! Отговори
Разколников преди 10 месеца
На следващите избори да изпратим зелената партенка в Сибир. Дано и Деси го последва. Там има клон на НСО и ще я охраняват в гората, докато тя им обяснява, че не са в гората.