Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток

Батковците му Кирил Петков и Асен Василев го пазили
185
Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори на критиките на ПП и отсече, че оценката я дават хората.

От ПП по-рано днес осъдиха „остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата“.

„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости", заявиха от ПП.

Още по темата
Пеевски обаче отново критикува Денков и настоя, че в държавата все още няма ток след тежката зимна обстановка през уикенда.

„Пълен провал“, коментира той.

Пеевски добави, че Денков ще напусне премиерския пост след след три месеца и темата ще е приключена.

„Виждаме, че батковците му от ПП го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Да заемат достойно премиерското място. Защо са пратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно и с играчките не знае какво да прави, той не знае как да управлява“, коментира той.

„Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На предходните избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора в държавата, а на ПП-ДБ и другите партии дадоха четвърто място. От тук нататък ме интересува само оценката на хората“, настоя Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: ПеевскиПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
10
 
24
 
! Отговори
леле преди 9 месеца
Държавата е в хаос, защото повсеместно навсякъде чиновниците и персонала, който трябва да върши работа са гербаджийски и дпс калинки, назначени от Боко, Шиши и компания през всички тези години, в които дерибействаха и тикаха държавата към дъното.Сега след наченките на смяна на властта всички тези калинки вкупом саботират новата власт, за да се изтъпанят двамцата ликводатори на КТБ и да имат наглостта да критикуват и да дават акъл..ама така ще е, докато не бъдат вкарани там, където им е мястото.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На този е.ни.чар докога ще му се обръща такова внимание?
4
5
 
19
 
! Отговори
Курило преди 9 месеца
Някак си предусещам, че след като му изтече мандата на Денков (което някак си ще съвпадне с избора на нов председател на ДПС) от ГЕРБ тактично ще оттеглят кандидатурата на Мара Габриела да заеме поста на министър председател в полза на Делян Славчев Пеевски.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Еми Галка му беше грешката заради крачетата в гугъл ще го издаде и така ще приключи кариерата на предпримач от ъндърграунда... ххх
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На този *** докога ще му се обръща такова внимание?
1
20
 
18
 
! Отговори
Иван преди 9 месеца
Истината боли! ПП - пълен провал!