Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток

Батковците му Кирил Петков и Асен Василев го пазили
185
Пеевски отговори на ПП за критиките към Денков: Пълен провал, в държавата няма ток
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори на критиките на ПП и отсече, че оценката я дават хората.

От ПП по-рано днес осъдиха „остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата“.

„Не агресивният ПР и имитацията на сила, а поемане на отговорност за управлението извади държавата от порочния цикъл от неуспешни избори, даде и ясна програма и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости", заявиха от ПП.

Още по темата
Пеевски обаче отново критикува Денков и настоя, че в държавата все още няма ток след тежката зимна обстановка през уикенда.

„Пълен провал“, коментира той.

Пеевски добави, че Денков ще напусне премиерския пост след след три месеца и темата ще е приключена.

„Виждаме, че батковците му от ПП го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Да заемат достойно премиерското място. Защо са пратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно и с играчките не знае какво да прави, той не знае как да управлява“, коментира той.

„Оценката за всеки политик и партията я дават хората. На предходните избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора в държавата, а на ПП-ДБ и другите партии дадоха четвърто място. От тук нататък ме интересува само оценката на хората“, настоя Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Пеевскипп-дб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Съветска Чалгария прасета пърлят вас! Квик квик реалполитик!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обърнете внимание че Пеевски никога не коментира президента, най малко пък неговите договори с Боташ с които България се задължи да купува скъпа газ за 13 години напред...
24
0
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
Платените публикации на Пеевски са евтин саботаж към правителството. Явно ги изнудва за нещо!
23
5
 
8
 
! Отговори
ВЪРНЕТЕ БОЙКО.. преди 9 месеца
ОЩЕ НЕ Е КЪСНО.... ПП ДЪРПА КЪМ САЩ... БСП ДЪРПАТ КЪМ РУСИЯ... ДПС ДЪРПАТ КЪМ ТУРЦИЯ........... ИМА ЛИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ...???
22
2
 
15
 
! Отговори
Право на мнение! преди 9 месеца
Пеевски не е "хората", за да дава оценки от името на "хорота"! Пеевски може да говори само от свое име, но като знаем съмнителното му миноло, няма авторитета да дава мнение! Евтин изнудвач и плювач!
21
0
 
13
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 9 месеца
Магнитска, стига к#випа. Собственичка си на Електрохолд. От теб зависи. И от всички мър$зеливци от останалите ЕРП. Не си поддържате мрежите, после шум. Иначе прибирате $. За да притежаваш ЕРП не си на загуба ти. Цялата държава притежаваш.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И като си иде Денков след 3 месеца ще дойде кой?! М.Габриел, човекът на Бойко Борисов, който пак ще се разпорежда в държавата задкулисно. Мутрите от ГЕРБ пак ще управляват, тогава Денков ще ни се струва Ангел!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
него. 17. Защото си е платил
18
1
 
12
 
! Отговори
Гого преди 9 месеца
Този ако му забранят да използва думата "хората" няма да има какво да каже :)
17
4
 
7
 
! Отговори
Содомска Сглобка преди 9 месеца
Скарала се леля Делянка на леля Денков. Лельо Делянке леля Денков е поне поови неутрална, а ти направо си дяволско изчадие !!! Запомнете как гласуваха тея предатели вчера !!! Да ходят на дъното на Мъртво море да търсят останките на Содом и Гомора !
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пеевски, невероятно е, че най-накрая проумя нещо, което беше до болка очевадно месец след като Денков зае поста. Въпреки 2 вота на недоверие ти пак подкрепи този некадърник. 3ти ако има, какво ще напрявиш? Ще си дадеш гласа за него докато продължаваш да го плюеш ли? Вземете се в ръце най-сетне в това НС и му покажете вратата. Като академик може да е велик, но като министър председател той се вижда само като национален предател. Нищо не е постигнал за страната. Всичко е в пъти по-зле.
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя става все по-нагъл и няма кой да го озапти.Защо медиите му обръщат такова внимание?
14
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Така хубаво ни лансират този Пеевски. По 100 новини на ден. Все четем какво е казал Пеевски. Като Борисов едно време. Все той беше по главните заглавия..
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ха, ха оценката я давали хората! Абе шишок ти ако излезеш на мажоритарни избори никой няма да те подкрепи.Същото ще се случи и ако турците имаха право да избират предсдателят на ДПС.
12
1
 
22
 
! Отговори
тцтц преди 9 месеца
Този престъпник, който заедно с другаря му Борисов и техните антибългарски партии ГЕРБ и ДПС, които са заедно в Магнитски и които си разделиха и раздадоха България на техни приближени, вместо да е в затвора, ще говори, че държавата била провал. Ами вие сте една от причините за този провал. Чак и за премиер се кани да става. Е това вече ще е най-голямото възможно дъно. И някои хора му се радват. Абсурдно та чак трагично.
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не искам да си призная ама ако трябва да избирам между Денков и Пеевски избирам Денков. Денков е плужак ама глупав и никой не стои зад него.ама Пеевски ще ни разкатае мамата, а и ДПС то е зад него
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Страх ме е да си отворя хладилника,че и от там може да изскочи Пеевски.
9
1
 
27
 
! Отговори
обективен преди 9 месеца
Това на снимката ще оправи държавата както оправи КТБ и Булгартабак !!!
8
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гербавите привърженици,които през 2013 год.три месеца трамбоваха по жълтите павета срещу Пеевски,сега защо мълчат?Днешния Пеевски повече ли им харесва?
7
10
 
13
 
! Отговори
ИВан преди 9 месеца
ПП си заминава, но още има заблудени хора, които им вярват.