Нинова: "Сглобката" разпределя държавата на порции през Конституцията

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията
Обновена: 9 дек 2023 12:55 | 9 дек 2023 12:41, Александър Попов
62
Нинова: "Сглобката" разпределя държавата на порции през Конституцията
Снимка: БГНЕС

Всеки ден виждате нестабилност, липса на прозрачност и само договорки за пари и власт в сглобката. Решенията не се взимат в парламента, продължава модела на задкулисието. Не подкрепяме бюджета, не подкрепяме промяната в Конституцията, заяви Корнелия Нинова в Стара Загора преди среща с кметове и общински съветници.

Досега това мнозинство записваше корупцията и кражбите в закони, сега вдигнаха нивото с най-висшия закон в страната. През Конституцията продават българския национален интерес и си разпределят държавата на порции, бе категорична тя.

Абсурд е да управляват хора с двойно гражданство, това е немислимо за българския национален суверенитет, каза Нинова. Тя посочи, че  чрез Конституцията "сглобката" се опитва да разпределят регулаторите.

По нейни думи решението да се даде нашето ПВО и да се разположат други ракетни установки по нашето крайбрежие е още едно доказателство, че министъра на отбраната не е български министър и трябва да си ходи не само той, но и цялото правителство.

Нинова допълни още, че БСП е против да се съкращава срока на дерогацията, тъй като "всички експерти твърдят, че горивата ще поскъпнат".

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията.

Това е поредната дискусия, която от БСП организират след проведените в края на октомври местни избори.

Очаква се по време на срещата да бъдат обсъдени бюджетът за 2024 г., както и общите задачи пред БСП в местната власт с акцент върху социалната политика и прозрачното управление на общините. Народният представител Румен Гечев ще постави акцент върху управлението на общинските финанси и отражението на политиките на местно ниво, с оглед на Бюджет 2024.

В срещата участват членове на Изпълнителното бюро и Националния съвет, народните представители от „БСП за България”, областни и общински председатели, координатори, кметове и общински съветници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
9
 
! Отговори
uha преди 8 месеца
Корнито не са я поканили в тая сглобка и беснее. Къде и е кирията? Голям сърбел за стари амбиции. ВЯодач на БСП. Май само е вода, не водач. Ама гола вода...
31
0
 
4
 
! Отговори
Батальон ,, Болгар&q преди 8 месеца
Най-боеспособната част от ЗСУ, участвал в превземането на Херсон, състав от 90% бесарабски българи!
30
3
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 8 месеца
Цените петрол газ са ключовия механизъм който може да свали това правителство много бързо.
29
1
 
9
 
! Отговори
ИСКАМЕ В ЕС преди 8 месеца
ТЕТКАТА С КОЗИЧКАТА ДА СПРЕ ДА ДУДНЕ, ЧЕ Е ОГРОМНА ДОКАЗАЛА СЕ ЛИЦЕМЕРКА...ТРЯБВА ЛИ ДА НАПОМНЯМЕ ФАКТИ...ЛЕЛЬО- НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ И БРИКС
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не може 10 стотинки да ни повлияят на живота, никой не ни е освобободил за нас, направил го е да пари, за 150 години да ни смучат! България трябва да е в Европа!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Cлaвa Гaлe из Пocoлe!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
23- алтернативата е Евразия и Брикс- но тъй като имаме МАПС, Евростат, Ростат НСИ и др ОФИЦИАЛНИ СТАТИСТИКИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ- ДРУГОТО Е ЖЕСТОКА МИЗЕРИЯ, А ИНАЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПИШЕ ВСИЧКО КАКВОТО ИСКА.
25
9
 
3
 
! Отговори
БУКЛУЦИ СТЕ. преди 8 месеца
ВСИЧКИ, НО НИНОВА В ИЗКАЗА СИ Е ПРАВА. РАЗПРЕДЕЛЯТ ЯКО ПОРЦИИТЕ И ГЛАДНИТЕ СМЕ НИЕ. НАРОДА. ТАКОВА МЕРЗКО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ Е НЯМАЛО. ТЕЗИ КОИТО ЩЕШЕ ДА УБИВАТ ЛАМЯТА СЕ ПРЕВЪРНАХА В МАЛКИ АЛЧНИ ПОДКУПНИ ЗАЙЧЕ ТА.
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Горивата трябва да ударят 10 лв поне и пак няма спре българинът да ходи с кола и в колзета! Голяма врява голямо чудо!
23
2
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 8 месеца
Ахахахаха :))) На тази куkyвица единствената работа не е да предложи нещо съзидателно и полезно за България, а да говори пълни глyпотевини и с тях да плаши пp0стите хорица с качване на цени на горивата, война с Пyтлepиcтан и тем подобни :))) Нищо не казва обаче откъде си купи хотел за 20 милиона евро в Халкидики :))) И ако както обижда Тагарев, че не е българин, нека каже БСП и Копейкината партия дали са български. Защото за мен не са
22
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това правителство е избрано от българските граждани! Ние сами искаме да си унищожим държавата, затова политиците са длъжни да изпълнят тази наша воля! Нинова никой не я пита, масата гласували иска държавата да фалира и да е слуга на Запада! Не ни пречете да се осъществява нашата воля! Ако има нови избори пак за същите ще гласуваме защото България не искаме да я има, камо ли да е нормална страна! Кое не е ясно!?
21
14
 
6
 
! Отговори
Така преди 8 месеца
Най-слабото правителство за целия преход. Позор.
20
12
 
5
 
! Отговори
Така преди 8 месеца
Долу скапаното правителство на мафиотите!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Докато не изплюят камъчето и не кажат какво е "сглобка", с по три имена и ЕГН-та /щото има и дублиране на имена, по разни причини - роднински връзки, случайност или чиста шизофрения/, до тогава ще слушаме сглобката, че сглобката ... Не сме ний, како Сийке, демек!
18
0
 
13
 
! Отговори
дедо ви преди 8 месеца
корни кога беше в кабинета на кирчо не повдигаше въпрос за двойното му гражданство , кога беше министър *не знаеше* че патроните са за Украйна , и въобще *не участваше* в разпределението на порциите , сега риве щот никой за нищо не я бръсне :) на тая работата и в бсп е да прави конгреси,пленуми и сеир поляна на бузлуджа . ами жалка лелка !
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За Нинова няма порцийка и се съдира от злоба:)
16
0
 
6
 
! Отговори
Darko преди 8 месеца
CлaHuHoBa, всички знаем, че комунистите освен лъжци са и подли крадци. Скрий се в дън земя, винаги когато БСП е била в управлението на държавата, винаги народа е студувал и гладувал. Вие комунистите сте много алчни. Всяко дете знае че сте говорители на Кремъл. Тази партия трябва да се изолира и без това сме видели само лошо от тях.
15
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
Хахаааа, а БСП умре!!! Имаше клип с една пенсионерка и един гълъб "Ma той умрел ***..." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Политиците си вече ги гледаме като комиците, да се посмеем и нищо сериозно.
13
7
 
1
 
! Отговори
Gogo преди 8 месеца
Права е Нинова.