Нинова: "Сглобката" разпределя държавата на порции през Конституцията

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията
Обновена: 9 дек 2023 12:55 | 9 дек 2023 12:41, Александър Попов
62
Нинова: "Сглобката" разпределя държавата на порции през Конституцията
Снимка: БГНЕС

Всеки ден виждате нестабилност, липса на прозрачност и само договорки за пари и власт в сглобката. Решенията не се взимат в парламента, продължава модела на задкулисието. Не подкрепяме бюджета, не подкрепяме промяната в Конституцията, заяви Корнелия Нинова в Стара Загора преди среща с кметове и общински съветници.

Досега това мнозинство записваше корупцията и кражбите в закони, сега вдигнаха нивото с най-висшия закон в страната. През Конституцията продават българския национален интерес и си разпределят държавата на порции, бе категорична тя.

Абсурд е да управляват хора с двойно гражданство, това е немислимо за българския национален суверенитет, каза Нинова. Тя посочи, че  чрез Конституцията "сглобката" се опитва да разпределят регулаторите.

По нейни думи решението да се даде нашето ПВО и да се разположат други ракетни установки по нашето крайбрежие е още едно доказателство, че министъра на отбраната не е български министър и трябва да си ходи не само той, но и цялото правителство.

Нинова допълни още, че БСП е против да се съкращава срока на дерогацията, тъй като "всички експерти твърдят, че горивата ще поскъпнат".

Тя бе категорична, че няма сътресения в партията.

Това е поредната дискусия, която от БСП организират след проведените в края на октомври местни избори.

Очаква се по време на срещата да бъдат обсъдени бюджетът за 2024 г., както и общите задачи пред БСП в местната власт с акцент върху социалната политика и прозрачното управление на общините. Народният представител Румен Гечев ще постави акцент върху управлението на общинските финанси и отражението на политиките на местно ниво, с оглед на Бюджет 2024.

В срещата участват членове на Изпълнителното бюро и Националния съвет, народните представители от „БСП за България”, областни и общински председатели, координатори, кметове и общински съветници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой ти е казал че на 8 милиона българи не им харесвало? На мен повече ми харесва ПП-ГЕРБ, отколкото на Рунди!
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
He npeз Koнcтитyциятa, зaщoтo тя вcъщнocт e napлaмa, a npeз nocoлcтвoтo...
10
1
 
7
 
! Отговори
Самуил преди 8 месеца
Купувайте българска продукция. Така помагате на производителите. И ядете качествена храна. По-добре българското домашно месо,а не вносното вмирисано. От месарници или направо от село.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какъв си ти да говориш от името на народа. На мен и на 8 милиона българи им харесва , че сме в парламентарна държава. В НАТО и ЕС
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тая тетка съвсем е изгубила връзка с реалността. Или пък лъже като дрта цгнка. Вие как мислите?
7
1
 
8
 
! Отговори
ЕВРОДЕПУТАТ -БРЮКСЕЛ преди 8 месеца
УБЕЖИЩЕТО НА КОРНИ.....ИЗБОРИТЕ СА СКОРО....ОЩЕ ЕДИН ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Конституция не може да се променя с обикновено мнозинство в парламента щото всеки който вземе власт ще променя конституцията така както му е угодно . Народа иска президентска република а на парламента да му се урежат правомощията до само законодателни . Затова на парламента му е най нисък рейтинга а на президента най голям . Българските мафии наречени партии правят точно обратното на желаното от народа . После се чудят защо толкова бързо залязват а България рови дъното .
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като бяхте на власт си разпределяйте парите . Стига токова, край на БСП
4
3
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 8 месеца
И към БРИКС не могат щото и това е измислено от САЩ и Голдън Сакс, пак останах излъгани, сдъвкани и изплюти, съдбата на червените ***.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Яд я е, че не е в схемата, на комунистите не им пука за народа, страхливи същества които търсят само лична облага. Закривай тая партия.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Давайте към БРИКС.
1
7
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 8 месеца
На некомпетентното и корумпирано правителство!