Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна

Той отговори на предположения, направени от Тодор Тагарев
Обновена: 29 дек 2023 11:41 | 29 дек 2023 11:41, Нели Христова
470
Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не е договорено.Тук младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в България, и Румъния. Огромен труд на правителството и парламента, в момента е подложен на доза съмнение, дава се възможност да има негативни коментари. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, предаде БГНЕС.

Да се надяваме днес до обед да получим документа, никога не се прави без документи. Ако не стане до днес, ще отидем през януари. Тогава е близо до изборите в Австрия, затова полагаме всички усилия. Зад сцената в Европа това се казва консултации, се провеждат страшно много консултации. Ние сме длъжни като искаш да си в Шенген да си пазиш границата, ако не можеш, имаш пасиви. Нищо не налагаше да се избързва с коментари, каза Борисов. В последните месеци хората на гранична полиция, митниците полагат огромни усилия и можем да възстановим това добро охраняване на границата, а по времето на Рашков границата беше разградена, положиха се огромни усилия да се плюе българската държава тогава, каза Борисов.

Попитан за войната в Украйна Борисов каза, че българският народ не желае да участва във военни действия, "и ние няма да допуснем България да участва във военни действия". Едно е да изпращаш като другите държави помощ, друго е да изпращаш военни части. Не мога да повярвам Тагарев какво говори. Българите трябва да знаят, че това няма да се случи, убеден е Борисов.

Коментирайки бюджета, Борисов заяви, че всички, които са взели участие в подкрепянето на бюджета могат да се похвалят. И ние, ПП, ДПС, ДБ и БСП. Упреците, че имало сделка между мене и Асен за нашите кметове, се оказа поредната неистинска новина. Постарали сме се, подчерта Борисов.

Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат около милиард за инфраструктурни проекти. С колегите от ПП-ДБ и другите има голям шанс над 90% да се случи пътят Търново-Русе, разширението на Хаинбоаз също, коментира Борисов. Можем да кажем и позитивни неща в края на годината, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво се сърдите на Денков.За няколко месеца направи толкова,колкото БАЦ не можа за 13 г.А сега поучава даже.Знаем са.
315
5
 
21
 
! Отговори
маалатъ преди 6 месеца
На "меринджеите" - Киро Т. от Канада и на Ококореното Асан от Щатите не им пука дали ще хвърлят в огъня на войната устроен от Щатите и техните Западно Европейски марионетки още един братски народ! Като видят "зора" шъ си вдигнат чукалата от Бг преди да са ги окачили по стълбовете, единия в Канада, другия в Щатите!
314
2
 
6
 
! Отговори
шопар преди 6 месеца
ха
313
2
 
14
 
! Отговори
ха преди 6 месеца
Грух грух изгрухтя накриво банкянският *** .
312
15
 
3
 
! Отговори
Русоробите преди 6 месеца
На Копейкин и останалата все още комунистическа *** в сайта упорито работи за противното. Защо ли?! Чии са военнопромишлените комплекси, кой има нужда от увеличен оборот в търговията с оръжия?!
311
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денков подаде ли оставка заради вчерашната му лъжа, че България влиза в Шенген по въздух и вода? Или Денков е въздух под налягане и не иска да подава оставка?
310
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борисов заема консервативна позиция според развитието на ситуацията на фронта. Подготвя се да продължи дерогацията.
309
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко,да не забравиш какво си казал отн.участие във военни действия!!! Разчитаме на теб!!!!!!!
308
5
 
19
 
! Отговори
гост преди 6 месеца
ТОЗИ КАТО КАЖЕ НЕЩО СУТРИН И ВЕЧЕРТА ГОВОРИ ДРУГО . ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН СИ СМЕНЯ МИСЪЛТА . АКО ИЗОБЩО ИМА . БОЗА . ТОВА НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО , ТОВА Е ГЕНОЦИД СПРЯМО НАРОДА . ВРЕМЕ Е ДА ПОМЕТЕМ . ТОВА СА АМЕРИКАНСКИ *** . ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ , КОИТО ДА СА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ . СТИГНАХТЕ ГРАНИЦАТА СЛЕД НЕЯ НЯМА ВРЪЩАНЕ . НАРОДА ЩЕ ЕКСПЛОАДИРА И ЩЕ ВЪРНЕ ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ . НЕ АМЕРИКАНСКИТЕ , АТЛАНТИЧЕСКИ БЕЗОБРАЗИЯ . ТАГАРЕВ ДА ОТИВА И ДА ВОЮВА . ТИКВАТА И ДЕБЕЛЯН СЪЩО .
307
4
 
24
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 6 месеца
Винету се прави на лууд! Ми то малко ли е да пращаш оръжия и боеприпаси с които да убиват наследниците на тези, които са освободили България!!! Това руснаците никога няма да ни го простят. Както пишат в рускитте форуми ако турците някой ден ни нападнат ще даряват на Турция стари руски оръжия и боеприпаси. Всяко нещо в живота рано или късно се връща като бумеранг.
306
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Да ви светна!: Значи щом Кирчо е член на сектата "Череп и кости", то непременно ще ви мобилизира и ще ви прати на фронта да загинете защитавайки американските интереси! От вас ще останат само черепа и костите, защото целта на тази сатанинска секта е такава!
305
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Най- хубавата новина преди Новата година е, че няма да се допусне България да участва във военни действия в Украйна! Дано да е твърдо и ясно казано и чуто. Не трябва да се допуска въвличане на страната в тази война.
304
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези негодници правят точно обратното на това, което говорят, така че, гответе се за поредната изгубена война
303
3
 
14
 
! Отговори
да ви светна преди 6 месеца
Кирчо е член на сектата "Череп и кости"! В тази секта членува и Байдън! Ако ПП и ДБ(ДС) вземат властта, то със сигурност ще се въведе военно положение в БГ със всички произтичащи от това екстри: принудителна мобилизация и пращане на фронта, въвеждане на купонна система, национализация (конфискация) на всичкото движимо и недвижимо имущество на гражданите и блокиране на банковите ви сметки! Всичко за фронта, всичко за победата! Искате ли това?
302
4
 
25
 
! Отговори
Помните ли? преди 6 месеца
Хора! Българи! Украйнците които гласуваха за Зеленски са вече напълнили гробищата! Внимавайте и вие за кого ще гласувате, за да не ви се случи и на вас това!
301
1
 
22
 
! Отговори
Както ви казах! преди 6 месеца
Внимавайте за кого ще гласувате, за да не се налага след време да реват децата ви за ВАС на гробищата след като загинете по украйнските степи! Тези партии които пращаха оръжие за украйна, утре ще ви мобилизира и ще ви прати ВАС на фронта, защото въобще не им пука за ВАС!
300
7
 
3
 
! Отговори
КОПЕЙКИТЕ.. преди 6 месеца
ИМАТЕ ЛИ ВИДИ ЗА РУСИЯ... НЕ..?........ И ТАМ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА....... ПРЕДАТЕЛИТЕ, НИКОЙ НАРОД НЕ ГИ ИСКА......... РУСИЯ, КОМИНТЕРНА, СЪРБИЯ, РУСИЯ, КОМИНТЕРНА...
299
13
 
3
 
! Отговори
КОПЕЙКИТЕ В ИСТЕРИЯ. преди 6 месеца
ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ.... ГАСНАТ ЕДНА ПО ЕДНА....
298
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
то това остана да направите,лъжливи проамерикандки шушумиги
297
4
 
11
 
! Отговори
приказки и реалнасти преди 6 месеца
Тиква , кво стана с лодките , платноходките , монокините и любовта по Черноморието , сега саде мини и дронове с бомби ни наобикалят само , що тока , нали друго оратеше , преди да ти стиснат топките дето ги нямаш от посолството . Господин никой , просто мутра .