Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме

Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас
Обновена: 20 фев 2024 20:42 | 20 фев 2024 20:32, Анисия Иванова
118

Чисто технически на 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, защото тогава е конгресът на ЕНП в Букурещ, заяви пред активисти на партията в Костенец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. На форума ще присъстват той, Мария Габриел и български евродепутати от ЕНП и ще подкрепят Урсула фон дер Лайен за втори мандат начело на Европейската комисия. Това е конгрес с избори и трябва да гласуваме, няма как да съм тук, обясни лидерът на ГЕРБ.
Още по темата

Хората видяха какво могат нашите опоненти, затова трябва да си вървим по нашия път, да помагаме на Украйна, да бъдем приети в Шенген, коментира Борисов, цитиран от БТА.

В същото време той отбеляза, че хората , които трябва да водят преговори, не могат да се засекат напоследък, защото често пътуват.

Ударно се сменят регулаторите, ПП-ДБ имат повечето областни управители и искат да вземат единственото министерство, което ГЕРБ има, продължи Борисов и попита какво да подписват с "Продължаваме промяната-Демократична България".

ПП-ДБ заявиха, че са изготвили меморандум, който да стане договор с основни цели за управлението през следващите девет месеца, защото разговорите с партньорите им ставали все по-трудни.

Според Борисов от 7-8 март нататък, ако продължим по същия начин, това ще е катастрофа и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ, а в момента те говорели само за постове.

Председателят на ГЕРБ се сравни с намерилия смъртта си в руски затвор Алексей Навални.

"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.

Той посочи, че ГЕРБ са направили огромен компромис, за да върви България напред. Борисов сравни партньорите си от ПП-ДБ с "дебело дете, което се тъпче и тъпче, и преяжда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има нещо, корто медиите и партиите не осъзнават.Да им го изясня,Българина може да гласува за евроатлантици и да не иска русофилите на власт, но дълбоко в себе си 99% са си русофили.Това им е заложено в генотипа и чипа, царя заова искаше да сменя чипа, знае стария от баща си той от дядо си.Вазов го разяснява в творчеството си, затова е мразен от мнозина.Капитан Петко го казва на Стамболов, който също е русофил в началото.
12
6
 
4
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 6 месеца
Боко ще го държим на инвалидния стол на системи полужив за да наблюдава как невинни бежанци се забавляват с внучетата му и децата му. Тръмп ще изтегли войските си и Европа ще бъде разпарчетосана а в целият Хаус , боко ще седи на удобен инвалиден стол гледайте края си.
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Буцито си е печен национален предател , важни са му личните уйдурми , друго не го интересува , щял да крепи на Урсула нов мандат .
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никаква ротация! Кабинета Денков да си изкара пълен мандат. Ако ГЕРБ искаха да управляват да си бяха съставили кабинет с техния мандат.
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко поне е наясно какво го чака като дойде Путин след 2 години.Костов даже не му се мисли.Доган отсега мисли как да се изпари.Тези хора няма и да воюват.Бг ще бъде предадена за 3 дена като 1944.Бългрите може да са в Европа, но са русофили.Такива са си.Предоха навремето Левски и чакаха Русия да ги освободи, това е национален комплекс.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако на някой все още не му е ясно - защо у нас всичко е тиня ,схеми и батаци - и защо няма да сме поне нормална държава - да види какви "капацитети" на натискат в тинята,мизерията на дъното..Евала ЧЕКМЕДЖАН машала..
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Добре че се върнахте от Сибир, Рашидов ви чакаше пред следствието
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Гeennииии...
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойче, извинявай се на Цецо, махай соросоида Дончев и ще имаш успех.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко ама ти в същия лагер ли беше? Не отслабна ли малко там?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значиии, по-рано от 6-ти и 7-ми трябва да стане!
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Най-големият в Българската история Национален Предател !
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каква е тази Ала Бала ротация, такова нещо няма в демокрацията. Във всички демократични държави първо правят демократични избори и чак след това сменят влстта. Ако не сте демократична държава, значи няма смисъл НАТО да ви защитава от Путин.