Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме

Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас
Обновена: 20 фев 2024 20:42 | 20 фев 2024 20:32, Анисия Иванова
118

Чисто технически на 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, защото тогава е конгресът на ЕНП в Букурещ, заяви пред активисти на партията в Костенец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. На форума ще присъстват той, Мария Габриел и български евродепутати от ЕНП и ще подкрепят Урсула фон дер Лайен за втори мандат начело на Европейската комисия. Това е конгрес с избори и трябва да гласуваме, няма как да съм тук, обясни лидерът на ГЕРБ.
Още по темата

Хората видяха какво могат нашите опоненти, затова трябва да си вървим по нашия път, да помагаме на Украйна, да бъдем приети в Шенген, коментира Борисов, цитиран от БТА.

В същото време той отбеляза, че хората , които трябва да водят преговори, не могат да се засекат напоследък, защото често пътуват.

Ударно се сменят регулаторите, ПП-ДБ имат повечето областни управители и искат да вземат единственото министерство, което ГЕРБ има, продължи Борисов и попита какво да подписват с "Продължаваме промяната-Демократична България".

ПП-ДБ заявиха, че са изготвили меморандум, който да стане договор с основни цели за управлението през следващите девет месеца, защото разговорите с партньорите им ставали все по-трудни.

Според Борисов от 7-8 март нататък, ако продължим по същия начин, това ще е катастрофа и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ, а в момента те говорели само за постове.

Председателят на ГЕРБ се сравни с намерилия смъртта си в руски затвор Алексей Навални.

"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.

Той посочи, че ГЕРБ са направили огромен компромис, за да върви България напред. Борисов сравни партньорите си от ПП-ДБ с "дебело дете, което се тъпче и тъпче, и преяжда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
9
 
! Отговори
До 28 преди 6 месеца
До МАХАЙ СЕ МУТРО Доказан крадец, при това във Великобритания и САЩ е Асен Василев!
32
7
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 6 месеца
Защо българите симпатизират на Русия? Ами защото там има ред и закони! Всеки ,който ги престъпи в затвора! Дори примера с Навални е подходящ като довод! А нашата национална мутра ,която е за поне 30 г.затвор в зад полярния кръг,се гласи за ротация! Еее къде е справедливостта? Това ли е ЕС на престъпници и безнаказаност? Ами да идва Путин и да слага ред ,защото ни писна!
31
6
 
5
 
! Отговори
До част от коментира преди 6 месеца
Не Бойко Борисов и ГЕРБ са ви проблемите! Основните проблеми са розовите, боядисани те левичари! ПП са една сбирщина от търговски пътници, които ви убеждават с красиви думи колко е добър и незаменим техния продукт, но като отмине еуфорията от психо зомбирането ви се радвате, че не сте се включили или страдате от голяма, дълготрайна измама!
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко бе, това звучи като да кажеш на мацката "ти започвай без мен, аз ще дойда след малко и ще се включа". Недей така, Бойко, уважи ги тез хорица!
29
2
 
9
 
! Отговори
-- преди 6 месеца
Избори и да ви натири народа ,там где слънце не огрява.
28
3
 
8
 
! Отговори
Тъпчo-тъпчeв преди 6 месеца
Ич не искаме да те виждаме,нито Март месец,нито никога.Отивай да си арчиш откраднатите милярди някъде навънка.Па ако имаме някога читаво правосъдие може да получиш телеграма за съда.
27
5
 
8
 
! Отговори
МАХАЙ СЕ МУТРО преди 6 месеца
Тоя е гадна мутра, крадец и измамник.
26
3
 
10
 
! Отговори
В затвора бе! преди 6 месеца
Буцан е за затвора,той УрсуЗа хъскито ще подкрепя! Аман от престъпници,начело на красиво замисленото нещо ,наречено ЕС,а превърнало се деградирала спойка на корумпирани държави управлявано от тотални деградати!!!
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Говори за 6-ти и 7-ми март, но за 3-ти и дума не обелва. Тоз българин ли е изобщо?
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Урсула не е агент, а полезен и...от както казваше Ленин на тия западняците дето унищожават своята цивилизация.Европа бавно и видимо се плъзна към заплеза си още в началото на ПСВ та досега.След ВСВ смениха населението, морала, вярата си, а сега искат и пола да си сменят.Смянят и омена.Източна Европа им беше последния шанс да получат някакво управление и място в световните дела.Уви, и това отиде с войната в Украйна.Или си отива.Урсула не е случайност, а симптом.
23
3
 
7
 
! Отговори
УРСУЛА.. преди 6 месеца
ПП ОТ КОЕ СЕМЕЙСТВО СА, ЧЕ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ..??.... ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА БИВШИ ДСБКП ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.... КОЙ ПРОДАДЕ НЕФТОХИМ - БУРГАС НА ЛУК ОЙК ПУТИНА...???
22
4
 
6
 
! Отговори
Марш преди 6 месеца
Тикво, мене ми е през дедовия!
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи няма да ходите на конгрес.
20
5
 
11
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 6 месеца
Втори мандат за Урсула акушерката? Винету е обезумял. Откакто Урсула е начело на ЕС, ЕС затъва надолу яко. Имам чувството, че Урсула е агент на Москва. Тя унищожава системно ЕС.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Химика иска да се снима като влизаме в Еврозоната и Шенген, обаче искам да му охладя страстите, скоро няма да има ЕС.
18
3
 
4
 
! Отговори
Пфу преди 6 месеца
Отврат!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Химикът би си мечтал за такава марка *** като Буци , най-хлъзгавия *** от естествен продукт - мас .
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тея не мислят изобщо. ЕС никога не е бил по зле откакто Урсула е начело.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Интересна стереофония сте заснели , едната тонколона се движи
14
5
 
2
 
! Отговори
Тенгри кан преди 6 месеца
Бойко, не в руският Сибир, а в нашият! В любимото ти село Бойково;))) Там секи ден, ша прайш кросчета до мене;))) Кой знай, мой па да ти праа компания;))) Имам мотивация;)))