Трифонов за катастрофата на Петков: Според вас, осъзнават ли трагедията?

ИТН е възмутен, че Найо Тицин веднага е публикувал снимки
17 май 2024 07:00, Нели Христова
201
Трифонов за катастрофата на Петков: Според вас, осъзнават ли трагедията?
Снимка: БГНЕС

Тежката катастрофа с кола на НСО, в която са пътували съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и неговият ПР Найо Тицин, поражда много въпроси. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Тежката катастрофа стана днес край Аксаково и при нея загина шофьорът на колата, която е участвала в ПТП с автомобила на НСО. Има и двама пострадали, които са настанени в болница – шофьорът на служебната кола и спътницата на починалия шофьор.

Още по темата

Ето и въпросите според Трифонов:

"Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят, ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал.

Няма такава държава!“, написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире е бил на пица на кристали - не мога да си обясня по друг начин как можеш да си правиш ПР на фона на смачканите хора!! -----////----- Кирил Петков генетически е полумаимуна, има животинска муцуна и съответно е жесток като животно - нещо, което при хората се нарича садизъм. За него всички тия случки са смешни. А иначче подобна психопатия се наблюдава при все повече представтели на политическата класа. Такива са всички от ППДБ и ГЕРБ. Без изключения.
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами всички хора питат с каква скорост се е движел автомобилът на НСО, само журналистите от националните телевизии този въпрос все им се изплъзва от акъла и пропускат да го зададат.
42
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чaлrapa е прав
41
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вярно бе,какво прави лицето хуьоо цицин в кола на НСО,каква работа има и лицето Про100 Киро в същата кола след като е предизборна кампания?
40
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простия наркоман можеше да каже на шофьора на НСО да не кара така. Нали вече е промяна, няма да ползваме коли на НСО на аванта и ще работим за доброто на хората. Всъщност обаче сигурно точно той е давал зор да натиска докато борсука говори с нежния си небинарен глас на събранието за което са закъснявали
39
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
селянччетата от НСО по нищо не се отличават от назобените батки пред дискотеките, които режат момичета с макетни ножчета!
38
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
През 90-те, нали се кланяше на всекакви мутри Славчо, сега си некакъв професор направо, нищо че се скри под диванчето... :)))
37
7
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Малка корекция - шофьорът на аудито не е загинал на място, а са го довършили докторите в болницата, за да може по-лесно да хвърлят вината върху него. Нищо чудно и бабичката да приключат по съия начин и после - не е спрял на Стоп. А това, че оли го френите от НСО са карали със 120 при ограничение 50, не важи.
36
7
 
22
 
! Отговори
До 24 преди 1 месец
Като бивш премиер ползва НСО за предизборната си кампания... Това май не е предвидено в закона, защото това е дирктна помощ от държавата за една партия.
35
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То верно, че сме озлобени българите, ама ти къде тръгна Славчо да даваш акъл :)))
34
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НСО от кого пази Тицин?
33
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този пак се прави на морален съдия?!!!
32
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аре аре от мен да мине, тоя път ще дам един глас за кирчо простото :)))
31
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредният смъртен случай свързан с пп
30
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире е бил на пица на кристали - не мога да си обясня по друг начин как можеш да си правиш ПР на фона на смачканите хора!!
29
14
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Аз на десетия въпрос мога да отговоря. Помните ли как в близкото минало жената на Фигуранта най-редовно си ползваше колите на НСО, за да ходи да си пазарува модни дрехи от МОЛ-овете? Тогава също стана катастрофа с нея в колата на НСО и някакъв друг. А сега Лена льо мустаж в качеството си на любовница на Кириту ходи също да си пазарува самобръсначки Жилет "Венус" из магазините с колите на НСО :)))
28
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карал със 120 и нямали вина. Оня цицин снима умиращ човек и вика, че не знаел кво ши му предложел деня. Хората ще ги изкарат виновни дори и да не са. При излизането от някое село на главен път се оглеждаш и ако няма коли излизаш. При скорост от над 120 НИТО ЕДИНИЯ НИТО ДРУГИЯ ЩЕ ГИ ВИДИ И РЕАГИРА.На всички спортни рали пилоти от сърце пожелавам да излезнат на основен път да се огледат и като няма кола да тръгнат, после да ги смели някой с 200 щото няма да ги види
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе по-големи бо***ци от тези, които 2 пъти печелят с пълно мнозинство и подариха властта отново на ГЕРБ и ДПС, не знам да има.
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Мултигруп знаеш сигурно, за Доганчо също знаеш, но иначе си много компетентен по всичко :)))
25
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега да се видят хитреците от ИТН и Възраждане, които на всяка цена подливат вода на ПП, но не и на ГЕРБ и ДПС. Не за първи път тези продажници подкрепят с Шиши и Тиквата. То си им личи и по рейтингите. Едните няма да са в следващото НС, а другите са в свободно падане.