Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Недей се коси Мутро! Апаратчиците от ДС мислят и за теб и за Дебелян и за Агент Сава, както и за себе си разбира се. Те са изключително можещи в това отношение. Ще измислят удобен изход с още компромати и и още пудели. Те не са чували за пачки и кюлчета, за чували с пари от магистрали, за фалити на банки и предприятия, за строежи на т.н. потоци, за капитан Андреено за къщи за тъщи и какво ли не още.
284
2
 
7
 
! Отговори
Рая преди 3 месеца
Боже с Тея неомъжени ще ни затриват!
283
5
 
8
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 месеца
Когато се сваля правителство, за отговорност не става дума. А сега - дайте да сме отговорни и да направим правителство с премиер, министър на отбраната и на външните работи от ГЕРБ. Е, нека си го направи Бойко. Но никоя партия не е длъжна да го подкрепя. Да се договори с когото може. Сигурно вече се е усетил, че Делян Пеевски му мина отзад. Мао Дзе Дун имаше на времето една знаменита мисъл: "Когато те клатят не мърдай, защото правиш удоволствие на другия".
282
3
 
8
 
! Отговори
Сенеката преди 3 месеца
На тоя вече не му става и и е обещал поста за да не го издаде...
281
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До сега анатемосваха ПП, а сега искал кабинет с тях.... Мутрата си остава мутра!
280
3
 
13
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
Значи всичко в територията се свежда до това, Боко да наложи своя човек(Рая Назарян) за шеф на събранието! Представям си какъв дневен ред можем да очакваме от това събрание в бъдеще.Хах, пък като се стигне до опит за съставяне на кабинет тогава циркът отново ще е пълен. Но тоя филм вече го гледахме и прекрасно си спомняме как завърши!
279
2
 
4
 
! Отговори
Да предложи преди 3 месеца
На Путин , там *** стане работата. Построй му газопровод все пак
278
3
 
15
 
! Отговори
Шизофреник преди 3 месеца
Горканчото Борко засмука тиня...
277
2
 
5
 
! Отговори
ЖАРГОН БУДА преди 3 месеца
КАТО ТИПИЧЕН БКП-ПРОФПРЕДСЕДАТЕЛ СЕ ИЗХВЪРЛИ БУДА, КАТО МОКРАТА ЧОКИЙКА НА ПЕСОКА,КОЛКО Е НАЙ-ОТГОВОРЕН С НЕГОВАТА ШАЙКА ГЕРБ-СДС ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИЯ!!! ДАВАЙ БУДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА ИЗОПАЧИТЕЛ НА ИЗОПАЧАВАНЕТО!!!...
276
3
 
9
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
Ами ако искат да се закопаят окончателно шарлатаните нека да се включат в правителство на ГЕРБ и ДПС.
275
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов е изпаднал в патова ситуация и не знае какво говори.Хем нямало да прави коалиция с ДПС,хем плюе по ПП,хем трябвало трите партии да управляват.Е,това нормално ли е?
274
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
когато отвратените не гласуват, на власт идват отватителните: крадльовци и чалгари
273
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Както беше казал някой,властта развращава,а абсолютната власт развращава абсолютно.Пример:Б.Борисов.
272
1
 
9
 
! Отговори
Сега преди 3 месеца
Отидете до Кърджали нема смисъл да ходите до Истанбул и после искате да има България
271
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Очаквайте Сглобката 2 - втора серия.
270
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега Боко трябва да вдигне мизата към ИТН.Те си го казаха.Нямало конкретика.И понеже са единственото му спасение,освен и ония от мания за величие не вдигнат прага за подкрепа,или ще клекне и ще се бръкне дълбоко,или отиваме на нови избори.
269
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съд ,ако трябва народен съд , Връщане на всики пари и активи в полза на държавата и после при бай Ставри . Началото трябва да е от Пеевски , цял свят го сочи за корумпиран по Магнитски , той тук в собствената ни държава се държи назидателно и нахално с народа .Това е недопустимо .
268
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко е изпаднал в тежка шизофрения.Има нужда от лекар.Лъчо мозъка защо не му помогне,нали му беше личния лекар?
267
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов трябва най-накрая да излезе и да каже , че Пеевски е човека който ги натиска за кабинет , заради санкциите Магнитски и заради КТБ и ред други неща . Маските са свалени .
266
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак ще са тандем, ясно е.:)) нема лошо.:))