Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
3
 
11
 
! Отговори
!!! преди 1 седмица
Че ние вече имахме правителство на споделената отговорност между вас, Мутро СИКаджийска, ППДБ, с подкрепата на сараите! Да, но ти лично, престъпнико от подземния свят, уродливото туловище Пеевски и Сакатият чалгарин от Учиндол свалихте това правителство! Е, и?! Сега защо искаш пак от ъсщото?! Защо бе, неграмотен пожарникар, *** и мерзавец! Ти, Тикво банкянска, си най-голямото зло в цялата история на България, ти, Тикво банкянска! Само че, България не ти е "Ипон" да я разиграваш простако!
308
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хаха с промените в конституцията сега иска да си подсигури премиерския пост на следващото правителство. *** жален. Едно време как с пяна на уста псуваше ДПС а сега пяната е от семето на Пеевски ...
307
2
 
8
 
! Отговори
срамота преди 1 седмица
Перверзния старец с лоения корем Боко Тиквата иска да уреди да уреди всичките си държанки с постове.Стиснат е дъртия ***.Но Натали Трифонова се прекара най-много с този увиснал дъртофелник.
306
17
 
3
 
! Отговори
Гъдьо преди 1 седмица
Баце мачкай наред...избори до дупка!!
305
7
 
2
 
! Отговори
Юроатланши3ъм ООД преди 1 седмица
Според Посолството има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.
304
2
 
22
 
! Отговори
Бахура преди 1 седмица
Много ми харесва как вие тиквата. Май на умряло. Кеф
303
1
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 седмица
На бичето многооо близка!
302
1
 
16
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
Тези избори са незаконни, по-точно неконституционни. Защото нито един избирател на "спечелилата" изборите партия не е гласувал по съвест. Половината са му съкрадци, другата половина - купен текила вот.
301
2
 
10
 
! Отговори
споко бе преди 1 седмица
не се косете! утре ще има игрички с кворума в НС. На бас, че 10 до 15 човека няма да дойдот и кворума пада. Буци и Прасчо ще си изберат когото си искат.
300
2
 
21
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
Нали спечели изборите :):):) с 8 %, половината купен вот. Управлявай сега! Какво се правиш на интересен :)
299
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Я си гушни Райчето за успокоение и не се занимавай повече с политика.И внуците ти имат нужда от теб,но най-вече бистришките тигри.Там ти е силата.Вкарваш по няколко гола на мач,което не се отдава нито на Роналдо,нито на Меси.Така,де.
298
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
При тази конфигурация на Парламент ГЕРБ няма как да иска да им гласуват и председател, а после и премиер и министерски съвет. Той трябва да даде единият от постовете на опозицията (пп/дб и николай Денков) за да може после да се надява да състави той правителство. Или обратното.
297
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Целувай ръка на Величие. Може и сглобка да направите. Матряла е мнооого лош и отмъстителен.
296
2
 
16
 
! Отговори
До 302 преди 1 седмица
Забрави и кърджалийската....,която беше шеф на НС.И Цецка Цачева.Абе все отбор специалистки,хвани едната,удари другата.
295
2
 
16
 
! Отговори
Бойко става смешен преди 1 седмица
С тия кандидатури извадени като заек от шапката на фокусника в последния момент! Не може да представяш никому неизвестни хора за такива отговорни постове.Аз лично все още не мога да забравя онази колоритна бивша министърка на здравеопазването, която Бойко беше намерил на едно кръстовище край Велико Търново(по негови думи) Горката толкова беше НЕадекватна, че изкара едвам 2 седмици мисля.да не говорим за Цецка Цачева, за Искра Фидосова и т.н. и т.н.
294
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов към ПП:Хайде беее,елате пак да се гушнем,бе.Моля ви се,бе.Обещавам,няма да ви удуша,само така.лекичко ще ви натисна.Ха,ха,ха.Вижда,че властта отново му се изплъзва и е готов на всичко в името на чекмеджето.
293
2
 
17
 
! Отговори
Ех, лудост..... преди 1 седмица
Този поглед, говори много......
292
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов трябва да направи реверанс към ПП. Нека одобрят Николай Денков за председател на Парламента, а от там нататък да се мъчат да съставят правителство.
291
4
 
13
 
! Отговори
Тарикат преди 1 седмица
Както каза Марков: една от предварително договорените партии от новата сглобка си е вдигнала цената. И изнудва останалите за повече постове и кинти. Та това е цялата драма. Ако платят новата цена, ще гласуват и всичко ще се уреди. Ако не им платят - нови избори.
290
4
 
13
 
! Отговори
Боко Тиквочо преди 1 седмица
Тиквее в парламента ама само на парлама!