Костадинов: Едва 10% се борят за оцеляването на България

Българското общество заяви, че не се интересува кой управлява
Обновена: 19 юни 2024 10:02 | 19 юни 2024 10:02, Нели Христова
49
Костадинов: Едва 10% се борят за оцеляването на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Обръщам се само към своите сънародници, защото всички в тази зала, независимо от временно дадените ни власт, постове и позиции, трябва да сме преди всичко едно - българи. Малцина от вас, уважаеми сънародници, упражниха задължителното си право право на глас преди десетина дни. Останалите 70% останахте вкъщи. Не намерихте време, но най-вече не намерихте мотивация, да изберете някой от присъстващите в тази зала. Не видяхте дойстойни за своето доверие. Огромна част от българското общество заяви, че не се интересува кой управлява държавата. 70% от обществото реши да остане вкъщи и по този начин гласува вот на недоверие на собствената си държава.

Това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Ако в първите часове и дни това нас, малцината гласувалите, ни гневеше, скоро дойде ред на отчаянието. Защото за негласувалите няма значение кой е в тази зала. Но нека не забравяме, че за мнозинството тук, в тази зала, има пък още по-малко кой им е гласувал този вот на недоверие. Те са ви благодарни, защото с вашата пасивност вие ги бетонирате в меките столове, където удобно са разплули охранените си туловища", допълни той.

По думите му едва 10% се борят за оцеляването на България.

"Българският народ удари звучен шамар на т.нар. политически елит, който дълго трябва да кънти в празните глави на повечето в тази зала. Огромната част от народа искрено ненавижда хората в тази зала. Държавата ни умира пред очите ни, но едва 10% се борим за оцеляването на нацията. Длъжни сме да  спечелим отново народа, да направим всичко за всички. Дори в този екзотичен състав на НС вярвам, че това е възможно", допълни Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от Политика
Фандъкова: Политическите сили трябва да осъзнаят, че е време за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като те гледат теб, Коце нацистки популистки, на хората им се повдига от политика.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Видяхме те, следващия! Неможач се оказа ти.
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя се изтърка по-бързо и от Волен! Величествените скоро ще го избутат от политиката.
34
7
 
7
 
! Отговори
палячо преди 1 седмица
Ти си най-големия клоун в залата ...
33
3
 
4
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 седмица
"Огромна част от българското общество заяви, че не се интересува кой управлява държавата." Не, просто огромна част от българското общество осъзна, че за когото и да гласува все лошите идват на власт.
32
3
 
5
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 седмица
КАТО НА 70% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЕЛИЧИЕ ДА СИ ТЕГЛЧЯТ ТЕГЛОТО И ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАКТО ПОСЛЕДНИТЕ 33Г.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО СТАДО ДОБИЧЕТА,ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ.
31
3
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 седмица
Преди няколко дни отново напомних на "Възраждане" ,че съм първият в Европа,който осъществи законен протест срещу ислямската педофилия ,на основание такова,че Мохамед е бил педофил. Дори разговарях с Арангелов в периода,когато живеех в Dax.Напомних им,защото бяха публикували във "фейсбук" нещо за педофилията. Знаете ли какво се случи с коментарът ми във "фейсбук" ? Беше изтрит от "османската и съветска партия "Възраждане". Толкова много лицемерие и властолюбие има в тая партия,че вони до Каркасон
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За съжаление Костадинов е прав. Около мен никои не се интересува кои управляма.
29
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И тоя същия като от величие ,ПП му плаща отдавна още кога свалиха Желязков от нс ,и сега по му плащат да гласува против герба
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От 6 593 275 българи с право на глас едва 295 915 са гласували за "Въраждане", което прави не 10%, а 4.48% подкрепа в реални стойности. Ако хората действително гласуваха е спорно дали неговата партийка щеше да бъде парламентарно представена дори. Само дето в едно основно нещо е прав, всичките *** там имат червен картон и той включително.
27
8
 
7
 
! Отговори
иZраждане преди 1 седмица
Копейкин да се дига и да ходи в Русия, там има място за него. В сибир, далече от цивилизацията. Писна ми от гневни и глупави мужишки социопати
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей Копейко, да мълчиш. Всички ти видяхме посърналата физиономия след резултатите. Ша ми вземате властта. Кабинет само с мандат на Възраждане. Аллллоооооууу. Докато не сложат избирателни секции в лудниците това няма шанс да стане.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Костадинов говори това, което трябва да се каже към този момент. Нищо му няма на народа ни, за това винаги е казвал че обича народа си и друг няма. Изборната кативност бе над 40 %, и истинската победа е за сувренистичните формации и най вече за Възраждане. Пипнаха резултатите, защото плановете на силните ни нови господари ( все още недостатъчно обезкървени) имат да решават геополитическите си игри и няма да ни изпуснат с някакво си гласуване на суверена. Но нещата като съпротива с в ход тепърва.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако искате да сте роби това си е ваше право.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ром
22
11
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Покварена кремълска копейко, изчезни от българските земи! Връщай се към Индия.
21
5
 
8
 
! Отговори
До 18 преди 1 седмица
Аз съм от морето и мъже украинци не виждам . Ти кой си мислиш се бие в Украйна ? Що великата ти Русия не може да бие 5 пъти по малка държава ?
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе и виене сте от тях да си кажем правичката. Алекоооо...Алекооооооо...яла си да ги съзреш кви са убави.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
омръзнахте ни с вашите подставени марионетки-кифли
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
то май на следнащите избори Герб ще е под 4%