От ДПС: Евроатлантическо мнозинство и твърда подкрепа за Украйна

Йордан Цонев: Между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст
19 юни 2024 09:43, Красимир Ангелов
97
От ДПС: Евроатлантическо мнозинство и твърда подкрепа за Украйна
Снимка: БГНЕС

Ние чухме какво ни казват хората – и гласуващите, и негалсуващите. Те ни казват, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст. И другото което ни казаха, е че не искат нови предсрочни избори“. Това заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев по време на откриването на 50-ото Народно събрание.

Още по темата
По думите му хората искат стабилност, съставяне на правителството и решаване на техните проблеми. „Това са проблемите на доходите, на работните места, на икономическия растеж, на населените места и на всеки български гражданин. Няма как решаването на тези проблеми да стане в политическа криза“, категоричен бе Цонев и призова за съставяне на правителство в хоризонт от 4 години.

По думите му българите в по-голямата си част потвърждават евроатлантическия избор на България и посочи, че ДПС категорично ще продължи да подкрепя Украйна.

"За нас от ДПС изборът на евроатлантизма е екзистенциален избор за гражданите и за родината", посочи още Йордан Цонев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от Политика
Фандъкова: Политическите сили трябва да осъзнаят, че е време за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Мечтай си !! преди 1 седмица
И духай таратора !!
81
0
 
0
 
! Отговори
Бай този преди 1 седмица
Че нали от тях туркоидите, тръгнаха всички тези конвенции и прочие. Остава те да не са в подкрепа на евроатлантическите ценности. Та нали е всеобщо известно, какъв е стандартния метод на размножаване, но това от столетия не ги спира да продължават с опитите по друг начин.
80
0
 
1
 
! Отговори
у преди 1 седмица
П е решел да се размагнити, за да му отблокират офшорните сметки.
79
0
 
7
 
! Отговори
Хейт преди 1 седмица
Аааа, дойдохме си на думата! Обещали сте да ни набутате във войната. И сега се чудите как да стане. Въобще не ви пука за проблемите на обикновения българин.
78
0
 
6
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 1 седмица
КВА ПОКРАЙНА КВИ 5 ЛЕВА
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Фашисти!!!
76
0
 
1
 
! Отговори
Санчо преди 1 седмица
Бе твърд ще да е, ама дали края на сопата или нещо друго времето ще покаже
75
0
 
9
 
! Отговори
43000 преди 1 седмица
събирайте си трите процента украинци, определете си бюджет за транспорт, екипировка и застраховки, и дим да ви няма. това ви казаха 70те % негласували, а не "сложихме ви там, за да повтаряте денковите приоритети".
74
0
 
5
 
! Отговори
И тези ли минаха преди 1 седмица
в режим "До последния българин"? Ние вече сме в НАТО и ЕС не е необходимо да се натягаме толкова :D
73
0
 
5
 
! Отговори
Намагнитен шопар преди 1 седмица
4ти юли за национален празник, слава на Украйна и Америка, аз съм евроатлантик, чист като сълза, и е време да ме демагнетизират, че се не трае. Данчо помагай?!
72
0
 
12
 
! Отговори
Хюго Бос преди 1 седмица
Твърда подкрепа за Украйна? Ами какво чакат, а не се записват доброволци за фронта? Страхливи лицемери.
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Клишета и приказки лишени от реален смисъл... в дневния ред на българите определено приоритет не е подкрепата за Украйна, по простата причина, че сме най-бедната държава членка на ЕС.
70
4
 
2
 
! Отговори
ами да преди 1 седмица
политиците искат държавата да тръгне в нормално европейско русло,но са прекалено мекушави за да наложат данъци на народа и да го накарат да работи,а народът е зает с крадене и трупане на още и без това голямото си имане,за друго не го търси,такава е пропастта
69
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Йордан Цонев: Между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст" Амче той сам си го казва. Украйна не е в дневния ред на обществото, България е! Никаква подкрепа за партии, които поставят Украйна пред България.
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 1 седмица
Ще видите една 'твърда подкрепа' ама ще е от яка тояга, жалки колониални лакеи и народоотстъпници!!! Има решение и за 'пропастта' м-у народа и продажниците - всички 'политици' и 'парашутисти' - 'Атлантици' в пропастта..?!!
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Иска да каже Евролунатическото само дето с 30% не е мнозинство ,а останалите 70% им показаха .!. ,защото явно на хората им писна от продажници дето сега се джавкат за кокала ,ама правителството няма,щото са Орел Рак и Щука
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЗАРАДИ ТЕЗИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ДО ДУПКА , АМА ТЕ НАЛИ ТУРЦИ НЕ ИСКАТ В ЕВРОПА КЪДЕ СЕ Е ЗАСИЛИЛ ШИШИ, И МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА ЗАЩОТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ДПС ЩЕ ИМ ПИСНЕ И НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА
65
1
 
3
 
! Отговори
Ха преди 1 седмица
Гледам някакви спорове, противопоставящи турската с руската армии. Спорове на база нашето ДПС. Само да се знаеш, че нашите псевдо турци и дупедавци от управлението на ДПС са много далече от голямата политика, в частност на Ердоган.
64
1
 
18
 
! Отговори
коментар преди 1 седмица
Алооо, ДПС-то и днешният му говорител Данчо ментата, вие за депутати на кой парламент сте избрани, пък макар и с 30% активност? На България или на Украйна? Първата ви дума като атлантици национални предатели не е България, а Украйна! Защо бе мента, защо? Нови избори до дупка докато или не се вразумите всички или не изчезнете окончателно! Народът иска българско стабилно правителство не марионетка и нац. предатели. Веднага избори!
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къде я видя бе дрисък, знаеш ли какво е ПК 7,62,ПК 5,,45 и КПВТ 14,5....играчките от Кауфланд от татко ти?