Петков: Двама човека спират прогреса на цял народ

Това е ужасно скъпо, допълва той
19 юни 2024 17:37, Нели Христова
311
Петков: Двама човека спират прогреса на цял народ
Снимка: БГНЕС

"Ако Борисов не беше толкова виновен за сваляне на двете работещи и успешни правителства на ПП-ДБ щях да го съжалявам. В момента Пеевски го изнудва за министри, а ИТН прави ужасяващи предложения, които съчетават глупост и безгранична наглост.

За нас Борисов показа, че нито може да си държи на думата, нито има някакви принципи, на които да се облегне при нужда."

Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Реалният въпрос е не каква е цената на ИТН, (това скоро ще разберем) а ние като българи, колко още можем да платим за “удоволствието” Пеевски и Борисов да са на политическата сцена. Двама човека спират прогреса на цял народ.

Това е ужасно скъпо!", пише още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от Страната
Социалната пенсия за старост става 307 лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
6
 
3
 
! Отговори
$ преди 1 седмица
В ТОЯ САЙТ ПЪЛНО С МУТРИ НА ПЕЕВСКИ И БОЙКО ПУСКАТ САМО ФАЛШИВИ НОВИНИ
187
17
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 седмица
Продължаваме Промяната и Демократична България са единственота Надежда, ако не искате Мафията на Банкянския Крадец и КТБ крадеца да ве яхнат и да ви ограбят!!!!!
186
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е добре е че поне рундьо не го спира.
185
17
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 1 седмица
ПП-ДБ е единствената свястна партия в България! Интелигентни, добре образовани, културни, емоционално уравновесени, компетентни, експерти, успешни!!!! Не може да се съпоставят с някакви пропаднали морално Мутри като Боко и корумпирани перачи на мръсни пари, като Шиши Магнита!
184
1
 
4
 
! Отговори
$ преди 1 седмица
ВАЖНО Е КОЙ ЩЕ СЕДНЕ В СКУТА НА МУТРАТА ПЕЕВСКИ И БОЙКО
183
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТОЧНО! ДВАМА СА! НА СНИМКАТА СА!
182
5
 
10
 
! Отговори
Прокопи преди 1 седмица
Радев, прибери си вересиите! Да се беше изпляскал на пясъка вместо да родиш този абсурд ПП-ДБ. Срам за институцията, която представляваш. На мястото на крадците докара хипер крадци. А А на опашката са се наредили още по-настървени
181
8
 
4
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 седмица
Бойко Борисов съвсем съзнателно метна името "Алексей Петров", за да опетни политиците на ПП-ДБ с поредната лъжа, като ги обвърже с Трактора. Всяка втора дума на Борисов е с цел клевети, интриги и умишлено злепоставяне на ПП-ДБ. Трябва да си голям ***.т да чакаш после подкрепа от тях! Ама и ПП-ДБ са виновни, че много мълчаха и го търпяха този прооостак банкянски да ги унижава, обижда и бълва лъжи срещу тях! След като цялата пропаганда на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ и те не успяха да аргументират иначе основателния компромис да управляват с Борисов и Пеевски пред избирателите, не м
180
4
 
8
 
! Отговори
Малииии преди 1 седмица
Вашите супер мега гига успешни правителства май само вие си го виждате. Народа си каза думата, тия продължават със същите локуми. Жалка работа...
179
4
 
11
 
! Отговори
Гербер преди 1 седмица
До защо ги събориха? Защото променкаджиите доказаха, че са НЕКАДЪРНИ, затова! И го казаха всички други партии, не само ГЕРБ. Тази мантра с регулаторите е пълна глу.пост и само в променливите глави на такива като теб
178
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баце, дигай верните ти хора от следствието, Прокуратурата, Разузнаванети и ДС това раухиленоидиотче да го вкарате в затвора за убийството на човека, за озахаряването на нацията с тулимбите не Еледра дъ Фирст и пилеенето на космаци по чуждите стълбища. Все едно мяза че е заченатв аналепрезерватив след аналноИорално зашлякване по време на вагонетното в който презош през малка дупка е хлътнала яйцеклетка и така просто е бил до 9я месец в зоната на презоша иначе немаше да се хиликаторазпранапутка
177
4
 
11
 
! Отговори
Изнервен преди 1 седмица
Този олигоффрен явно има спешна нужда от психиатър. Така и не може да разбере какво и защо се случи и с неговото правителство и с това на денков. Толкова ли е трудно да осмисли какво им каза "народът" на изборите?
176
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да двама са - Киро и Кокорчо
175
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На есента пак нови избори в България и пак малко българи сте ходят да гласуват хората се отвратиха от всички политици в България и затова не ходят да гласуват за съжаление всички български политици в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в мозъка си.
174
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да платим за удоволствието да ни управляват Киркор и Кокор
173
7
 
4
 
! Отговори
Чарли преди 1 седмица
Teмeнyгa Пeтkoвa. Лекувайте се. Може би имате още шанс.
172
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българите риваха за доходи, риваха да са хубаво нахранени, а не отидоха да гласуват?? Защо бе? Никой, нищо не поднася на тепсия!
171
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бандитските ще ни построят друг Турски паток? А вие какво само вдигате доходите и пак не отидоха да гласуват!
170
6
 
21
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 1 седмица
Ти си единия. На всичко отгоре съсипа и ДБ. Ама Христо Иванов поне се засрами (в негов стил - ни лук ял, ни лук мирисал)
169
9
 
13
 
! Отговори
184 преди 1 седмица
Защото болните сте вие.