Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!

Според председателя на ДПС президентът се опитва да дестабилизира държавата
27 юни 2024 18:12, Нели Христова
352
Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!
Снимка: БГНЕС

Отказът на Румен Радев да поеме отговорността да оглави делегацията на България на Срещата на върха на НАТО е потвърждение на това, за което предупреждавах многократно - неговите позиции обслужват чужди, а не националните български интереси и са подчинени на зависимости и връзки на Изток, обратно на евроатлантическите ценности и принципи! Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

"С измисленото “различни виждания”, бягство в чужбина, когато НАТО заседава в София и още подобни примери, Радев играе двойна, лицемерна игра. Радев последоватлно и демонстративно се опитва да отклони България от нейните ангажименти и да я дестабилизира, прокарвайки руското влияние и пропаганда в този критичен за сигурността на Европа и света момент", подчерта Пеевски.

Той посочи, че последователната позиция на евроатлантическото мнозинство в предходните парламенти на страната в подкрепа за Украйна, срещу непредизвиканата агресия на Русия и лоялността на България към Алианса не може да бъде компрометирана, в името на лични интереси и политически амбиции. "Заиграването с картата на сигурността и внушаването на страхове у хората е крах за високата институция на президент и злоупотреба с доверието на хората", категоричен е Делян Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
10
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 дни
До Помнещ "И Социализма беше по добър,от сегашното БЕЗВРЕМИЕ" Верно ли? Готов ли си да заминеш да копаш в Урановите рудници на Елешница, ако Партията така реши?
216
10
 
2
 
! Отговори
Българин преди 4 дни
До Помнещ 213 "" Комунизъм" го измислиха " новите демократи" след 1989 г" "Комунизъм" беше заявената цел, и всичко се правеше в нейно име, затова се наричаше навсякъде комунизм ПРЕДИ 89та (не е вярно, че това е станало след 89та, опитваш се да заблуждаваш). Тогава не е било нито комунизъм , нито социализвъм а фашистка диктатура.
215
2
 
23
 
! Отговори
Az преди 4 дни
Защо ли вярвам повече на Президента, а не на глигана магнетизиран?
214
1
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 дни
абе,некой приема ли на сериозно тая торба хернии?
213
2
 
9
 
! Отговори
Помнещ преди 4 дни
До 205 . Това го имаше в един друг " строй"! Не и днес!! Ако това се случи ДНЕС! Това означава,че " демокрацията" е по ЛОША от Социализма! И да Социализъм си беше тогава! " Комунизъм" го измислиха " новите демократи" след 1989 г.За да изглежда " зловещо" пред новите попълнения!!-:) И Социализма беше по добър,от сегашното БЕЗВРЕМИЕ!!!-:) Запомни го това!!! Жив и Здрав да си българино!!!
212
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Защо прокуратурата не разследва Пеевски след като му бяха наложени санкции за корупция?
211
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Господин Пеевски, Путин се отнася съсем снизходително не само към блюдолизци като Вас, а и към Шолц и други УЖ едри риби.Знаейки прекрасно как "партньорите" ви действат. Защото сме вързани отвсякъде. САЩ смазаха "партньорите" си още при югославската война, като спряха всички сателитно връзки на гражданската авиация, на корабоплаването. И досега ЕС НЯМА никаква комуникационна и финансова самостоятелност, за да има военна...Никой не уважава сервилните, презира ги.
210
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Всяко изказване от този компроментиран магнит вдигат акциите и на президента и на всеки друг, за който се изказва.
209
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Депбелата сфвиня грухгти неистово, Радев изпълнява не чужди интереси, а моите, и милиони като моите, истински народни интереси!
208
0
 
20
 
! Отговори
Уау преди 4 дни
Колко интересно, Пеевски грухти наляво-надясно как Радев обслужва руските интереси, а той милия гуцко, като пръв евроатлантик и заклет натовец не може да изрази атлантическата позиция на територията, защото е наказан да пътува според Магнитски! Каква невиждана свинска драма...
207
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Този индивид,понеже Има ЗАБРАНА от Америка,да влиза в нейна територия.Понеже Е в списъка Магницки.Няма Да влезе повече в Америка!!! Колкото и да се НАТЯГА на Янките !!!! Точка!!-:)Аз Не съм пил " кафе" в САЩ и Не ми Пука! Но на Него му Пука! Хак да му е на тюфлека!!!
206
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
за Радев са гласували 2 Милиона българи ! -Той представлява лично 2 Милиона българи ! а за другите- техните роднини,платените подчинени и ала бала починалата стринка !
205
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До есента не започнат ли арести на путинови агенти, запада наистина ще се разпадне!
204
3
 
25
 
! Отговори
фес преди 4 дни
ТАЗИ МУТРА ПЕЕВСКИ Е ЗА ОСТРОВ / БЕЛЕНЕ/ ДАГО НАТРЕПАТ И НА ПРАСЕТАТА В *** И ДО ТАМ
203
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
и избегна възможен арест!?
202
0
 
19
 
! Отговори
сеирджия преди 4 дни
само не мога да разбера защо го плюете момчето завистници. нарочно спечели второ място на изборите за да не пере евроатлантически пешкири, ако искаше и първи щеше да е. владее цялата държава, опоска банки, опоска една сурия женски. че ще влезнем във войната беше ясно, някой само трябва да го играе говорител и да съобщи на раичката. не гласувахте, сега се стягайте за поход.
201
2
 
24
 
! Отговори
чочо преди 4 дни
ТОЗИ МАФИОТ .КАК НА БЪЛГАРИЯ МОЖА ДА СЕ ПАДНЕ ТОВА ЗЛО ЧУДО (ПЕЕВСКИ) КАК ТОЗИ МАФИОТ САНКЦИОНИРАН ОТ МАГНИЦКИ НИ ПРАВИ НА ЛУДИ.
200
2
 
28
 
! Отговори
Ром"с преди 4 дни
Магнитски се изказва..машата на Доган
199
3
 
7
 
! Отговори
Вместо Костов преди 4 дни
И Румъния зад нас , редом до Унгария.Сега сме близо до Албания и РСМ след много по 800 дни
198
0
 
7
 
! Отговори
АПОКАЛИПСИС СЕГА преди 4 дни
Е ЧА СЯ СИЕБA MAМАТА.