Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!

Според председателя на ДПС президентът се опитва да дестабилизира държавата
27 юни 2024 18:12, Нели Христова
352
Пеевски за отказа на Радев да ни представлява пред НАТО: Обслужва чужди интереси!
Снимка: БГНЕС

Отказът на Румен Радев да поеме отговорността да оглави делегацията на България на Срещата на върха на НАТО е потвърждение на това, за което предупреждавах многократно - неговите позиции обслужват чужди, а не националните български интереси и са подчинени на зависимости и връзки на Изток, обратно на евроатлантическите ценности и принципи! Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

"С измисленото “различни виждания”, бягство в чужбина, когато НАТО заседава в София и още подобни примери, Радев играе двойна, лицемерна игра. Радев последоватлно и демонстративно се опитва да отклони България от нейните ангажименти и да я дестабилизира, прокарвайки руското влияние и пропаганда в този критичен за сигурността на Европа и света момент", подчерта Пеевски.

Той посочи, че последователната позиция на евроатлантическото мнозинство в предходните парламенти на страната в подкрепа за Украйна, срещу непредизвиканата агресия на Русия и лоялността на България към Алианса не може да бъде компрометирана, в името на лични интереси и политически амбиции. "Заиграването с картата на сигурността и внушаването на страхове у хората е крах за високата институция на президент и злоупотреба с доверието на хората", категоричен е Делян Пеевски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
стягайте къщи на село и купувайте храна, животни и оръжие. идат вълчи времена. ще пращат кракен сс от уссрайна да ни записват доброзорно за доброволци.
176
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Христо Христов Стана очевидно, че партийните секретари и ДС агенти се наместиха на мястото и се ОПИТАХА да направят от евроатлантизма *** дума, но все още ги различаваме. Някой още се опитвате.
175
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Василев ти си готов да пиеш "МАЗНО " кафе на скута на новия п...к ,но да защитиш Бг не !
174
2
 
12
 
! Отговори
Така преди 1 седмица
Радев, хеби ги тия бе. Отиди и не им се съобразявай. Кои са, та ще говорят от името на народа на България. 10 процента гласували им мижитьрки. Отиваш и не заемаш позицията на т. нар. правителство. Казваш това, което ние Народа искаме. А то е Никакви оръжия за Укрия.
173
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 170. Да бе целият свят е клон на руските служби.
172
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грехота е Шиши да го държат намагнитен! Ако го извадят дали кикитата ще кандисат на коалиция? Както го демонизираха прокопитата така сега може да му викат Осанна!
171
4
 
8
 
! Отговори
турчаляк преди 1 седмица
Гуспуда уважавайте гусин Пеевски, втора политическа сила е все пак. 250 хиляди сънародници сме гласували за него дето не подлежим на военен набор. Трябваше да коментирате на изборите с бюлетинка, сега вече е късно либе за китка. Отивайте сега купете си по едно одеало, манерки, сухари и консерви и по една туристическа раница. Направете си опело и си купете еднопосочен билет за одеса. Корабите ще заминават от 1ви Септември, през час, денонощно. Места ще има за всички.
170
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Я сега ДПС се ръководи от агент на ДС, което е клон на руските служби. Тия могат да са "атлантици" колкото Путин е "демократ" (да, имаше време в кето се представяше за такъв, руския фашизъм няма проблеми да лъже като за последно, щом става дума да си прикрива следите). Радев и ДПС/ГЕРБ се зъбят един на друг с една единствена цел - да може Радев да "изпъква" като алтернатива. През това време откритите проруски партии вече не се и крият какъв е "дневния ред" - да драпат да ни вкарат в режим.
169
2
 
9
 
! Отговори
Нане преди 1 седмица
Радев го наби на герверастката главурда, нека той поема ангажиментети, а е нелегитимен да го прави... ===)))
168
19
 
2
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
Радев е говорителят на Кремъл в ЕС!Синхронизирано с руската дипломация той всеки път когато излезе , все повече излага България!Ние нормалните евроатланици сме също за мир, но Русия първо трябва да се изтегли от окупираните територии и да плати цената за всички нещастия,убийства,грабежи и масови гробове на цивилни, иначе другата позиция която защитава Радев , а именно руския мир означава геноцид и затриването на един народ и държава!Агент Донован Бейли!ЦРУ!!!
167
3
 
9
 
! Отговори
идва преди 1 седмица
време разделно! много скоро!
166
0
 
6
 
! Отговори
Главанаков преди 1 седмица
айде ще ида аз, какво да ви правя, момчето за мокри поръчки съм на баце порко подрисоф и ще я свърша и тази *** работа. като няма мъже в тази държава да напляскат *** с голо Д. по смокините, ще се нагърбя аз. т.е. ще се наведа аз.
165
0
 
15
 
! Отговори
Я сега преди 1 седмица
Свинското на Доган да не се изказва неподготвен и да хвърля в заблуда аудиторията! ДПС-то не бяха ли едни от тези "големи атлантици натовци", които бяха твърдо против Радев да ходи за сбирката по въоръжаването на Украйна! Защо натовец Пеевски не каже какво ни се готви като документ, който трябва да подпишем дори и с несъгласие?
164
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чуден човек е Радев? Отказал?Да не би да предпочита срещи в Пхенян или Ханой, по стъпките на един негов колега? На негово място примерно Денков щеше вече да е на самолета за Щатите.Всички знаем как обича воаяжите... :-))
163
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дебелака гледа като препикано мушкато ......
162
0
 
18
 
! Отговори
дебелян преди 1 седмица
Това дебело кюфте даже и братята- американци го знаят, че е олигарх и мафиот.................затова е списъка "Магнитски"!!!
161
0
 
11
 
! Отговори
До 136 преди 1 седмица
Вратовръзката му е червена. Точно като знамето на СССР. Сърпът и *** ги крие в малкия джоб.
160
0
 
12
 
! Отговори
Радев към Прасчо преди 1 седмица
Грухь...грухььь...и се отъркаля в *** по Магнитски маниер!!!!
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 167. На кого е ясно ?
158
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Още ли дебелее този. Как не се пръсна