Делян Пеевски си върна контрола и над оригиналния сайт на ДПС

По-рано днес ДПС на Пеевски пусна алтернативен сайт
Обновена: 11 юли 2024 20:41 | 11 юли 2024 18:50, Нели Христова
124
Делян Пеевски си върна контрола и над оригиналния сайт на ДПС
Снимка: БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски си е върнал контрола над официалния сайт на ДПС, видя репортер на БГНЕС.

След кратко прекъсване в сайта около 17.00 ч., статиите и снимките за председателя се върнаха в сайта www.dps.bg.

За сметка на това обръщенията и статиите за почетния председател д-р Ахмед Доган, както и писмото му до структурите на партията, в което настоява за оставката на Пеевски и още петима от партията, вече ги няма.

По-рано днес ДПС на Делян Пеевски пусна алтернативен сайт, след като старият сайт мина на страната на почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган.

Новият сайт се намира на адрес https://dpsbg.eu/, и в него бе включена информация за последните медийни изяви на единия от председателите на Движението Делян Пеевски.

Тази сутрин стана ясно, че старият сайт https://www.dps.bg/ се намира под контрола на привържениците на почетния председател. На централно място фигурираше неговото писмо от вчера, в което той иска оставката на Пеевски и още петима ключови функционери на Движението, които Доган смята за отговорни за настоящата ситуация. Също така в раздела за председател липсваше всякаква информация и даваше грешка и че страницата не съществува.

В сайта, който е пуснат от Пеевски, има раздел слова на почетния председател, като последното от тях е 3 януари 2024 г.

Справка в Гугъл показва, че домейна на новия сайт https://dpsbg.eu/ е регистриран още през януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".
106
1
 
1
 
! Отговори
- преди 2 месеца
мюсюлмани виждат какво прави за тях г-н Пеевски. Това, което не e правено 30 г. за тях, през последните месеци е факт. Ако не беше Пеевски нямаше DPS да е втората политическа сила на страната. първия път Пеевски говори за възродителния процес. Само с 6 месеца работа той изведе политическаTa партия на второ място.Bravo . Peevski.
105
0
 
2
 
! Отговори
Когато не си плащаш преди 2 месеца
Когато не си плащаш задълженията към държавата за десетки милиони много удобно е да заплашваш с етнически мир. Всъщност този мир се дължи само и единствено на толерантността и търпението на българите и в никакъв случай от сараите и неговите обитатели.
104
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако остане в политиката ще трябва да купува ромски вот, както направи успешно на последните избори. За турският електорат Шиши е приключен.
103
0
 
3
 
! Отговори
Юлиян до Делян преди 2 месеца
Скоро ще трябва да връща вересиите,които е взел.
102
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
целия депесарски електорат се е снишил и чака кой ще победи по-страхливи от турците няма в България.
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Феномена яде по 10 яйца! А не това беше Бойко
100
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Угаси мангарията, по-добре хич да не ни занимават с това ниско ниво и супер гнусотия. Хората вече са тотално отвратени от всички в НС. На селския мегдан ще чуе много по-умни разговори.
99
5
 
10
 
! Отговори
Фитока преди 2 месеца
Каквото и да прави Пеевски електората им е зад Доган и след изборите ще му останат сайтовете и евентуално непризнатите от Доган ръководни позиции.В случая е важен "безжичния телефон",който решава и съдбата на всяка война.Започнат ли батальоните един след друг да отказват бойни задачи заради информация от ухо на ухо,че атаката е сигурна смърт войната приключва.И в политиката е така Бизнес уменията няма да му помогнат без да има кой да гласува за него,а то ще е така,ако Доган не се оттегли?
98
2
 
16
 
! Отговори
Магнитен резонанс преди 2 месеца
Шиши днес открадна сайта на ДПС,утре ще чакаме и сайта на ГЕРБ да открадне,генът си е ген...
97
3
 
11
 
! Отговори
Който се е хванал преди 2 месеца
С Пеевски и е изял бахура . Очевидно е много могъщ олигарха . Сега ще разберем след изборите разединил ли е ДПС или електората ще се премести в нов проект или ДПС ще приключи .
96
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Почти съм сигурен , че отцепниците от ДПС , ПП-ДБ , ИТН и БСП , ще се опитат да сглобят правителство с подкрепата на Възраждане...ха,ха,хаааааа....
95
1
 
12
 
! Отговори
Анонимна преди 2 месеца
Незнам какъв контрол си е върнал прецедателят на ДПС, но някои нямаме интернет с дни или прекъсва. За вас се отнася Австрия Едно, но това не ги спира да ми пращат сметка за нещо, което не мога да ползвам с дни.
94
5
 
13
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 месеца
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ"....ХА,ХА,ХАААААААА
93
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДОКОГА ЛИЩЕ ГО ТЪРПЯТ С,В,И,Н,Ч,О
92
14
 
7
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! преди 2 месеца
ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ФАЛИРАХА И "ПОРЦИИТЕ" НА ДОГАН СВЪРШИХА ----НЯМА ВЕЧЕ КАКВО ДО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ , ЗАТОВА И ВЛИЯНИЕТО МУ ЩЕ УМРЕ ...!ПЕЕВСКИ Е УМЕН, РАБОТЛИВ И ХИТЪР БИЗНЕСМЕН И НЯМА ДА СЕ ОСТАВИ НА ЕДИН "ПОТУРНАШКИ ХИДРОИНЖИНЕР" ДА РАЗИГРАВА РУСКИ ПИЕСКИ И ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО ПАРИТЕ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СА ЕДИНСТВЕНО У НЕГО!
91
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мачкай Шишо.
90
4
 
7
 
! Отговори
затурците и Депесето преди 2 месеца
Нито един български турчин не може и няма да се измъкне от властта на ДПС и Доган! И това е аксиома, както 2+2=4. Където и да се намира в страната, винаги ще бъде под контрола и господството на ДПС и неговият партиен шеф. Ще бъде зависим и покорен на тази партия. Нема лабаво!
89
3
 
3
 
! Отговори
Пантарей! преди 2 месеца
До Анонимен 88 Може всичко да се мИни (минава се), но не се мЕни. Панта рей!
88
1
 
5
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
Някои публични от най- известните и четени сайтове съвсем П* р*е*в*ъ*р*т*я*х*а .Те са вредни за България