Кирил Петков: Бавно, но моделът "Пеевски" се разгражда

Хората от Доспат имат същите проблеми
11 юли 2024 09:42, Александър Попов
83
Кирил Петков: Бавно, но моделът "Пеевски" се разгражда
Снимка: БГНЕС

"Виждаме, че това е бавното и явно разграждане на модела "Пеевски", заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред парламента.

Хората от Доспат имат същия проблем.

"Някакъв кмет там решава, че може да прави каквото си иска", коментира Петков, визирайки провеждащия се в София днес протест на хора от Доспат.

Според него може да е бавно, но моделът се разгражда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: кирил петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
10
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 месец
Ако ДПС се разцепи ПП-ДБ ще имат по-голям шанс на следващите избори. Ще са отново втора партия, а защо не и първа. Затова и нетрябва да се правят опити за кабинет, а направо да се ходи на избори. ГЕРБ и ДПС се разграждат, а ПП-ДБ възвръща доверието на избирателита като единствената партия способна да управлява държавата.
47
1
 
4
 
! Отговори
Винету преди 1 месец
До 29. Глу.пости. А ве и ти ли си от тези, които лягат и стават с Борисов?
46
1
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 месец
То хубаво, че моделът Пеевски се разгражда, ама да не дойде вашият модел, че той май е по-лошо от неговия.
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
шарлатаните ще завладеят България.
44
3
 
9
 
! Отговори
Не се чудете! преди 1 месец
ПП са синовете и дъщерите, внуците и внучките на червената партийна и ДС номенклатура и съвсем естествено защитават човека на ДС и КГБ - Доган!
43
2
 
5
 
! Отговори
Малиии преди 1 месец
тук пак се е напълнило с празни философски тикви ?? Моделът за разграждане е един бе умници, това е "МОДЕЛЪТ НС", няма друг модел ! На България и трябва ЛУСТРАЦИЯ какне разбрахте това и никакъв ИМУНИТЕТ на депутати ! Имунитетът е най-важното нещо което "ЗАДЪЛЖАВА" депутатите да ви ограбват ! ИМУНИТЕТЪТ си "кове" закони които са такива, че да могат да се заобикалят от него ! Проsт народ - слаба държава !
42
5
 
5
 
! Отговори
Грешите! преди 1 месец
Грешите, г-н Петков! С "модела Пеевски" съвсем не е свършено, даже напротив! "Моделът Пеевски" е всъщност "моделът Доган", а вторият остава! Само че, в този общ модел на двамата престъпници, крадци на милиарди, мерзавци и *** на Кремъл, започна война. КОЙ ще победи! По-вероятно е да победи дебелакът, той е креатура на страшното чудовище- агент Сава, тая креатура лакеят на Путин създаде по свой образ и подобие и трудно ще го надвие! Най-много да го намерят "самоубит" в сараиет! Дай Боже!
41
3
 
5
 
! Отговори
До 35 преди 1 месец
А тези от ПП/ДБ на теб ли дадоха субсидийката си ? Хамав народ ей, много хамав, няма да разбере, че всичко което е в НС е корумпиран боклYк ?
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извод:Не работете с турци , които ви командват и не приемайте да ви работят мюсюлмани.За тях нямат стойност по корана ангажиментите към неверниците.Ще ви унищожат с радост, когато могат.И ще чакат безброй девици в рая.Това Европа го знаеше от 7 век докато се появиха тия жалки либерали из Европа, които водят с нас война в полза на исляма.
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Протеста е организиран от Сектата на Сциентолгията.. Кмета граби и не ги допуска до грабежа.. Сектата на Сциентологията 15г. Управлява Пазарджик какъв е резултата само схеми грабежи..
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До "до емигрант" - но е модел нали, 12 г. крепен от Доган, но е модел който продължава да е първи на избори ? Значи има два модела за унищожаване ?
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Протеста Води - Ивелин Михалов и Йордан Мицикулев от Велинград .. Мицикулев е завършил Лесото - от курсовете в Тъгеда станал икономист финансов експерт. Участва ТВ предавание като Експерт по криптовалутите .. Има собствена Криптовалута RODO token. Дружеството Родопа Кепитал е готово да надуе балона , който ивелин направи Ист. Парк
36
5
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Кирчо не се прави на борецКажи кой пиеше мазно турско кафе в скута
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма модел Пеевски, има само модела на ДС за България.Само го рестартират.
34
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ППДБ свършиха страхотна работа с тия 18%, които народа им даде. Други партии само си взимат субсидииката и заплатите и отвреме навреме направят някой цирк преди избори.
33
1
 
4
 
! Отговори
До хаха ха преди 1 месец
Ти нормален ли си бе или се срамуваш да четеш биографиите на тези които си изредил, че са написани в ДС ? Дали изобщо си бил роден по време на преврата който си стъкмиха БКП/ДС на 10.11.1989 г. ? Какъв побъркан и объркан суверен, а искаме да не сме бедняци ?
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А па некъв представящ се за премиер решава да вдигне държавен самолет, за да заведе куртизанката си в Солун на вечеря на наша разноска. Простото, кога ще си платиш сметките дето навъртя на наш гръб?
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А моделът на султаната се затвърждава.Кой изобщо *** вече ще работи с турците.Дотука беше.Ето ви резултата.Изполват ви и после ви махат.Нищо не са научили за тези 500 години.Днес е Пеевски, утре ще е Бойко, вдругиден ще е това ПП...Не се ли усещате, жалки роболепници.Или 500 години са ви били малко.Ако бяхте мъже да м ислите за народа и държавата си още днес щяхте в НС да обявите Доган за враг на отечеството, а вие се дистанцирате, радвате, че някакъв ислямист е използвал и махнал българин.
30
5
 
3
 
! Отговори
модела е преди 1 месец
на сополивия дръндарски ***,смотльо! Жалко ,че още не сте го разбрали или го играете "умрели лисици" ,та ако може и вие да захлебите около Доганя!!
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да закара армаган на Доган! Вече имат лодка.