ПП-ДБ иска оставката на вътрешния министър Калин Стоянов

“Не се справя с проблемите в МВР”, каза Божанков
11 юли 2024 14:27, Инна Ангелова
129
ПП-ДБ иска оставката на вътрешния министър Калин Стоянов
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ поиска от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов да си подаде оставката. Причината - случаят с момчето, пребито от охранител, който се оказа полицейски служител, след изслушването по темата в пленарна зала.

"Искаме оставката на Калин Стоянов", заяви Явор Божанков от ПП-ДБ в кулоарите на парламента.

От ПП-ДБ ще отправят мотивирано искане до президента Радев, за да може Стоянов да бъде освободен, а поводът: "Помним бруталния случай на плаж "Градина”, когато две момчета бяха пребити от охранител, който впоследствие се оказа полицейски служител.

След изслушването на вътрешния министър искането ни за оставка се затвърди. Стоянов не може да се справи с проблемите в МВР, той не успя да отговори защо извършителите не са задържани на място и какви мерки ще предприеме", коментира Божанков.

Божанков коментира и още една важна тема, а именно вторият мандат. Отговори, че все още няма решение как да се действа, допълва БНР.

“Нашите колективни органи ще обсъдят много внимателно и отговорно ситуацията и ще излязат с решение”, лаконичен беше Божанков и допълни, че ситуацията е много динамична.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: НСМВРоставкаПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
7
 
6
 
! Отговори
ПП-ДБ е надеждата!!! преди 1 месец
ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
42
3
 
6
 
! Отговори
Партагойзе преди 1 месец
На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!
41
0
 
5
 
! Отговори
Политически ад преди 1 месец
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
40
4
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
39
2
 
6
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Борисов искаше коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пожвече вярвам на Ивелин Михайлов отколкото на ППДБ мошениците.
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ППДБ си казаха че реално защитават интересите само на 5 процента от избиратилите си а другите лъжат да гласуват за тях.
36
6
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!
35
5
 
3
 
! Отговори
Ирония преди 1 месец
Този подлизурко им е нужен на ГЕРБ-ДПС да могат необезпокоявано да купуват гласове за новите избори, да не сте го уволноли сакън. Да не дойде Рашков, че не можаха заради него никакви гласове да купят, а и им изпращаше предупредителни писма, привикваше ги в полицията ...
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е не можете вече да правите чистки пепейци, сега вас чистят. Неграмотниците напускат потъващия пепейски кораб и минават към други партии. Остават си същите награмотници.
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ППДБ са най-големите съсипатели на България. Хора готови на всичко за пари да са фашисти, комунисти, демократи, китайци руснаци, Кириак-Стефчовци, патриоти, абе всякакви са готови. Да ги подкрепяте означава че просто сте или мега наивни или сте крали заедно с тях.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От ГЕРБ и ДПС има и нещо още по-лошо и отвратително, това са напълно безморалните алчни, властолюбиви и мразещи народа си ППДБ. Народа ги видя и пази държавата от тази топ шайка.
31
4
 
6
 
! Отговори
Прав си! Така беше! преди 1 месец
До 31 Калин. Този индивид бил на кино по време на протеста, когато е имало невинни хора пребивани по заведения от полицаи.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой раздаде парите от ББР за цитирам грантове на фирми. Банката грантаджийско нпо ли е драги пепейци, чисти идеалисти. Айде сега дайте на народа списък с облажилите се грантаджии. Къде е завода за електромобили. а завода за батерии.
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
божанков не може собственото си семейство да оправи тръгнало държавата да оправя...
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Право на мнение!Наивни идеалисти, до един наколенкаджии предаващи всичко българско и родно за да им върви личната далавера... това ако е наивен идеализъм аз съм трамвай.
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Право на мнение!Идеалисти, наивни, като наивно вярват че мега корупцията им не се виждаше.
26
1
 
3
 
! Отговори
До Факт преди 1 месец
Е нали Оня от служебното правителство на Радев беше извън системата-парашутист адвокат.И какво стана?При него убиха петима полицаи.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаше снимки на Живко Коцев с пудела на Шиши. Снимки на пудела на Шиши с пачки. Но нямаше снимки на Живко Коцев с пудела и пачките на Шиши заедно. Сигурно монтажистът не е бил добър и не са рискували да направят колаж. Пък и кой чак толкоз ще гледа?
24
4
 
7
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
До 30. ПП-ДБ са наивни идеалисти, изопщо не предполагаха къде се забъркват и колко дърбоко е овладяна държавата и службите от мафията, колко капани са им заложили и как ги шантажират ГЕРБ-ДПС-ИТН!!!