Анастасов отряза Доган: Оставам да работя за хората

Посочи кои стоят зад раздора в ДПС
12 юли 2024 20:38, Александър Попов
92
Анастасов отряза Доган: Оставам да работя за хората
Снимка: БГНЕС

Оставам да работя за хората, които ни повярваха, каза зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов пред bTV. Така той отговори на въпрос дали ще си подаде оставката, както призова него, Делян Пеевски и още четирима души в писмо почетният председател на партията Ахмед Доган.

Аз такъв стил не съм виждал от доктор Доган през всичките тези години – да сочи хора с пръст и да казва: "Този да живее, този да умре и публиката да реши какво да стане с тях", каза Анастасов по повод призива на почетния председател на ДПС. Аз тук разпознавам езика на Рамадан Аталай, дори ми е ясно защо е посочил конкретните лица - защото има нещо лично към някой от тях, допълни той.

Още по темата
Станислав Анастасов каза, че курсът на новото начало няма как да бъде променян, хората го приемат, общините го приемат, това е донесло резултат на ДПС.

Той цитира имената на Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов и Рамадан Аталай и ги обвини, че те стоят зад раздора в ДПС, а ползата им е да имат свое ДПС. Те смятат, че ДПС е тяхно и могат да си деребействат там, както си искат, каза още Анастасов.

„Доган не е допускал да се разиграва етническата карта, а сега гледаме как се прилага основно тя. Първо беше мрънкане под сурдинка, че българчета и помачета ни взимат партията. Чух го, когато триото Чакъров, Ибрямов и Аталай решиха, че някой им взима тяхната лична партия“, каза Станислав Анастасов.

Той припомни, че собствените структури на Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов са ги изключили и цитира писмо от Хасково, с което местното ДПС застава зад единността на партията и зад народните си представители.

Има невероятна преса над нашите колеги, най-вече над нашите колеги – мюсюлмани, част се поддадоха, част не, каза още той.

„Още ми е трудно да проумея, че Ахмед Доган позволява такова нещо да се случва. Това е против философията на българския етнически модел, който Доган представи в България“, каза Станислав Анастасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Toя Анастасов е такова подмoлHo същество и мижиtурkа, че не заслужава изобщо да стъпва в парламента.Когато се гласуваше правителството на ГЕРБ повтаряше като робот,че трябва да има правителство ,за да помагаме на Украйна. 12 пъти го повтори. А се избираше правителство,което трябваше да работи за България.
63
0
 
14
 
! Отговори
Играчите преди 1 месец
Никой не отговаря на въпроса защо Доган поиска ДПС да гласува против Герб, с Пеевски искаше ДПС да подкрепи Борисов. Борисов знаеше предварително и затова каза, че не иска да управлява само с ДПС.
62
6
 
14
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Да "работя за хората" разбирай - Да правя лява ръка - десен джоб.
61
3
 
12
 
! Отговори
46 преди 1 месец
До 56 СПРИ ДА НИ ПРАЩАШ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР! Няма никакви връзки ДПС и Доган-Русия. Докато обратното ДПС-Турция са ежедневни контактите. Лютви Местан се скри в ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО НАЛИ? Не в руското! То твоята наглост да пишеш небивалици става като в онзи виц "Той я люби, а пък тя не знае". Къде ги видя тези връзки на българските турци с Русия? На изборите ни откъде идват? От Турция? Или от Русия?
60
1
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Както Сам Каза - Взехме Те От Реката за Риба - Депутат Те Направихме - Ако Не Бяхме Ние - Щеше Да Видиш Парламента Само На Снимка - Ти Се Затрудняваше Даже в Университета - Не Си Някой Генийй- ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА - Неблагодарник.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
59
3
 
3
 
! Отговори
Уикипедия преди 1 месец
До До бг 54 Турците (на турски: Türkler) са народност от тюркската група, говореща турски език. Те са основната част от населението на Турция и Северен Кипър. ...Наименованието тюрк е използвано за първи път официално като политическо име през 6 век....След битката при Манцикерт през 12 и 13 век в Анатолия се заселват приблизително около 1 милион огузи...Като част от тюркските народи, които говорят езици, принадлежащи към тюркското езиково семейство се смята, че турците имат и някои общи културни и исторически черти с останалите тюрки.
58
3
 
0
 
! Отговори
бг преди 1 месец
До 51 Столицата на Византия отначало се нарича ВИЗАНТИОН, така че "грешката" е вярна. Оттам и названието Византия. Учете по-добре историята, не оттук-оттам, само това което ви харесва.
57
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕДИНСТВЕНО ДЕЛЯН И ХОРАТА МУ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ДА ПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНИ КОЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ!!! АЗ ОДОБРЯВАМ ТОВА!
56
4
 
4
 
! Отговори
До 46 преди 1 месец
Е ти защо смяташ, че за да си руски агент то трябва да си ходил в руското посолство?!? Ами нали така ще се разкриеш?!
55
5
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Псуува Всички - Предател....Кой Си Ти, Ще Гласуваме - Колко Гласа Ще Вземеш - 1 - Твоя Собствен???....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
54
0
 
7
 
! Отговори
До бг преди 1 месец
Историята не е за зубрачи!
53
5
 
4
 
! Отговори
До 46 преди 1 месец
Прав си. ДОГАН Е ДВОЕН АГЕНТ - НА МИТ И НА КГБ.
52
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли съмнение, че Доган го задействаха от Москва?
51
1
 
3
 
! Отговори
До бг преди 1 месец
Страничен човек съм. Той просто иска да каже, че наименованието Византия е въведено доста по- късно, а не че не е съществувала. :)
50
3
 
0
 
! Отговори
бг преди 1 месец
До До бг "За редакции чувал ли си?" Няма никакви редакции тук. Това са автентични запазени през вековете текстове, както на български, така и на руски, така и текстове, които се пазят във Ватикана. Говорим за автентични текстове, не за твоите измишльотини. Историята не е за всеки, не се занимавай с нея!
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС, КАТО УЖ НЕ СТЕ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ - КЪДЕ СА ВИ БЪЛГАРИТЕ И АРМЕНЦИТЕ, А? ДОГАН Е АЛЧЕН ЧОВЕК, ИЗДРЪЖКАТА МУ Е СКЪПА И ПРЕСКЪПА. ПРЕДСТАВЯ СЕ ЗА ЕДИН, НО Е СЪВСЕМ ДРУГ. ТАРИКАТ! НА ВАШ ГРЪБ!
48
4
 
1
 
! Отговори
бг преди 1 месец
До До бг 45 Ти явно не си в ред с акълла. Като не съществува Византия, значи не е съществувала до 1453 година, така ли? Значи Римската империя също не е съществувала, щото днес я няма. Древен Египет на фараоните също не е съществувал, щото днес няма фараони в Египет. Абе днес не беше ли малко силно слънцето? Май те удари в главата, а? Е случва се.
47
4
 
4
 
! Отговори
Батачанин преди 1 месец
Нашия колективен орган за заедност взе решение да застанем зад господин, доктор Доган!
46
6
 
6
 
! Отговори
наглост! преди 1 месец
До Анонимен 43 Доган никога не е бил в Москва, не се е срещал с руския президент или премиер. Не знам дали някога изобщо е бил в руско посолство заедно с други партийни лидери. Но лидери на ДПС неведнъж са били в Турция, били са много пъти в Анкара и много пъти са се срещали с Ердоган. Доган предаде списъка с нашите шпиони не на руснаците, а на турците. Кого се опитваш да ментиш? Прикриваш връзката ДПС-Анкара ли? Че тя е публичнаа тайна!
45
2
 
1
 
! Отговори
До бг преди 1 месец
Пише и за Византия, която не съществува! За редакции чувал ли си?