Анастасов отряза Доган: Оставам да работя за хората

Посочи кои стоят зад раздора в ДПС
12 юли 2024 20:38, Александър Попов
92
Анастасов отряза Доган: Оставам да работя за хората
Снимка: БГНЕС

Оставам да работя за хората, които ни повярваха, каза зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов пред bTV. Така той отговори на въпрос дали ще си подаде оставката, както призова него, Делян Пеевски и още четирима души в писмо почетният председател на партията Ахмед Доган.

Аз такъв стил не съм виждал от доктор Доган през всичките тези години – да сочи хора с пръст и да казва: "Този да живее, този да умре и публиката да реши какво да стане с тях", каза Анастасов по повод призива на почетния председател на ДПС. Аз тук разпознавам езика на Рамадан Аталай, дори ми е ясно защо е посочил конкретните лица - защото има нещо лично към някой от тях, допълни той.

Още по темата
Станислав Анастасов каза, че курсът на новото начало няма как да бъде променян, хората го приемат, общините го приемат, това е донесло резултат на ДПС.

Той цитира имената на Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов и Рамадан Аталай и ги обвини, че те стоят зад раздора в ДПС, а ползата им е да имат свое ДПС. Те смятат, че ДПС е тяхно и могат да си деребействат там, както си искат, каза още Анастасов.

„Доган не е допускал да се разиграва етническата карта, а сега гледаме как се прилага основно тя. Първо беше мрънкане под сурдинка, че българчета и помачета ни взимат партията. Чух го, когато триото Чакъров, Ибрямов и Аталай решиха, че някой им взима тяхната лична партия“, каза Станислав Анастасов.

Той припомни, че собствените структури на Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов са ги изключили и цитира писмо от Хасково, с което местното ДПС застава зад единността на партията и зад народните си представители.

Има невероятна преса над нашите колеги, най-вече над нашите колеги – мюсюлмани, част се поддадоха, част не, каза още той.

„Още ми е трудно да проумея, че Ахмед Доган позволява такова нещо да се случва. Това е против философията на българския етнически модел, който Доган представи в България“, каза Станислав Анастасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ТОЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН
23
8
 
6
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Знаете сценария на там - искаме отделна администрация , управление отделяне от бьлгарияПознат ви е целият сценарии с косовоНе забравяйте бьлгари са предали левски
22
10
 
10
 
! Отговори
Рамадан преди 1 месец
Няма вече кой да кърми дерибея от сарая и неговите патрони . Заплахите за смяна на имена и адреси в 2024г не вървят! Скоро много дерибеи ,които плашат турците ще стоплят затвора при крадливата кметица Иванчева
21
5
 
12
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Според мен целта на тия хора е много по опасна отколкото изглежда - явно искат да взривят етническият мир в бьлгарияИ да предизвикат изпращане на турски войски по подобие на косово в бьлгария
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха ха ха, ще "работи за хората" , скъпи сънародници.....хааааа ха ха ха
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До10. Сети се ново време идва ДПС без Доган продължава. Немския журналист Юрген Род написа / 1995г./ . Има три демона в България и трябва да се махнат Р. Петков Р. Овчаров и А. Доган.
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Седим и наблюдаваме война между два мафиотски клана. Единият окраде България, другият я доукраде. Дано се заличат един друг.
17
2
 
6
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
И кой ще е начело?Доган или "Магнитски"?
16
4
 
6
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
доган се е заел дпс да е първа сила и да направи правителство ! разбирате ли какво направи бкп като позволи да се създаде тази партия ( доган е чедо на бкп - дс ) ? не напразно на мюсюлманите в България им се казва че пак ше им се сменят имената , забранява им се да говорят български и се насъскват срещу българите . ердоган не напразно каза че турското знаме ше се вее не само в Турция . е сега бсп се посипват с пепел ама е късно , всъщност не само бсп го прави .
15
14
 
5
 
! Отговори
бг преди 1 месец
Вие, турците трябва да слушате и следвате ЕДИНСТВЕНО почетния председсател доктор Ахмед Доган. Ако не искате да станете неверници под ръководството на Пеевски. И ако искате да запазите турските си имена и турските си корени. Ако оставите българи за шефове на ДПС, много бързо ще ви покръстим, ще станете християни като нас. Дори и турските си имена и фамилии ще смените с български. Това ли искате? Ако не, трябва да следвате за всичко единствено Ахмед Доган и никой друг!
14
0
 
6
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Остава да работи за куфарите с пари и за нищо друго ,както всичките крадци.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който го е започнал това, ни готви за фитил на балканското буре.
12
7
 
3
 
! Отговори
Шефкет преди 1 месец
Доган е, като Левски!
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Намагнитеното държи парата и купи всички фирмите на самозванеца алкохолик хидронженер философ доктор помаклар сарай ефенди изгони му дерибеите които не знаят на кой свят се намират Как ще уволни не може бе джанъм,всички фирми и обръчи са на Магнито той е ДПС собственика по документи.Електората на ДПС не вярва на сарая.Хаитянина на цру е решил да праща 300000бройки в Украйна или Турция ще нахлуе в БГ,а NATO ще отваря втори фронт за изтребление на Рускоаркадашлар у нас.Ерата Доган приключи
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какви хора ще работи тоя, като след 2-3 седмици приключва това НС и става безработен. Да не си мисли, че ще е в листите за следващото?
9
5
 
9
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
И тоя чака кеш от шишиМа може да остане разочарованТурците са зад доган
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АТАНАСОВ А ОТРЯЗАНАТА КОЖИЧКА ЩЕ ТИ Я ВЪРНАТ ЛИ
7
5
 
8
 
! Отговори
алоооооо преди 1 месец
абе доган гони българите от неговата турска партия , как не го разбирате
6
0
 
2
 
! Отговори
мхм преди 1 месец
Този може би беше най-кадърният човек в ДПС. Жалко, че не е при тези, за които глсувам.
5
2
 
12
 
! Отговори
ДОРСУН преди 1 месец
ТУРЦИТЕ И РОМИТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ЗА КОИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДОГАН, А ТАКИВА ШИШИТА МИШИТА ХОРАТА ЩЕ ГИ ЗАБРАВИ, ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ И ЩЕ ВИДИТЕ