Анастасов отряза Доган: Оставам да работя за хората

Посочи кои стоят зад раздора в ДПС
12 юли 2024 20:38, Александър Попов
92
Анастасов отряза Доган: Оставам да работя за хората
Снимка: БГНЕС

Оставам да работя за хората, които ни повярваха, каза зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов пред bTV. Така той отговори на въпрос дали ще си подаде оставката, както призова него, Делян Пеевски и още четирима души в писмо почетният председател на партията Ахмед Доган.

Аз такъв стил не съм виждал от доктор Доган през всичките тези години – да сочи хора с пръст и да казва: "Този да живее, този да умре и публиката да реши какво да стане с тях", каза Анастасов по повод призива на почетния председател на ДПС. Аз тук разпознавам езика на Рамадан Аталай, дори ми е ясно защо е посочил конкретните лица - защото има нещо лично към някой от тях, допълни той.

Още по темата
Станислав Анастасов каза, че курсът на новото начало няма как да бъде променян, хората го приемат, общините го приемат, това е донесло резултат на ДПС.

Той цитира имената на Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов и Рамадан Аталай и ги обвини, че те стоят зад раздора в ДПС, а ползата им е да имат свое ДПС. Те смятат, че ДПС е тяхно и могат да си деребействат там, както си искат, каза още Анастасов.

„Доган не е допускал да се разиграва етническата карта, а сега гледаме как се прилага основно тя. Първо беше мрънкане под сурдинка, че българчета и помачета ни взимат партията. Чух го, когато триото Чакъров, Ибрямов и Аталай решиха, че някой им взима тяхната лична партия“, каза Станислав Анастасов.

Той припомни, че собствените структури на Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов са ги изключили и цитира писмо от Хасково, с което местното ДПС застава зад единността на партията и зад народните си представители.

Има невероятна преса над нашите колеги, най-вече над нашите колеги – мюсюлмани, част се поддадоха, част не, каза още той.

„Още ми е трудно да проумея, че Ахмед Доган позволява такова нещо да се случва. Това е против философията на българския етнически модел, който Доган представи в България“, каза Станислав Анастасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
4
 
! Отговори
бг преди 1 месец
До До бг 25. Дрънкаш абсолютни глупоссти. Направо се чудя как ти се побраха в главата. Има турски език и турци! Наши текстове от края на 14 век говорят за турци, а не за османци или марсианци. Историята на руско-турската война е издадена на руски в Санкт Петербург в кратък вариант (4-5 тома, 1879 година) и разширен вариант (100 тома, отпечатана в 1899 г. И в двете пише за ТУРЦИ! Пий си редовно хапчетата и си изтегли от руски сайт тези две истории на Руско-турската война 1877-1878 г.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво се чудите и блеете всички? Нещата са ясни, Доган се отчита в руското посолство и в момента, в който партията му набра мнозинство, Пеевски го привикаха в американското и му казаха да се отцепи. Разделяй и владей.
42
1
 
7
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Едва ли е работил за турците на строежа които гьрбят по цял ден или тези на полето които му изкарват хляба -щото те са зле като нас виж за олигарсите сигурно работи щом - милионерите са се увеличили за една година май беше с -100 човека
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Па как. Разбира се. И той и Данчо Ментата вече са свързали хранилката с Пеевски и целокупно си пеят в неговия хор. Направили са вече заверата как да действат занапред. Но при следващи избори ДПСто ще влезе, но ще е с леко по-слаб резултат, а тия няма да помиришат парламент повече. Защото парите са си пари, но верският и етническият елемент са на по-предно място за техния електорат.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За кои хора ше работиш ти бе - 10 бона заплата :)))
39
2
 
1
 
! Отговори
Алеко Моллов преди 1 месец
Али си памак ря?Кена кутриш?
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОСтават да работят за хората...........................майко дано ви набарат хората накрая и да поработите в Белене и някоя каменоломна
37
1
 
2
 
! Отговори
Пп дб преди 1 месец
Атанасов се надява да направят някаква врътка с - пп за кабинетЛенка каза , че вече преговарят с партньори кои са не споменаМоже би герб и дпс както преди
36
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 месец
Мамини златни. Едни мажоритарни избори в 2 тура и ще идат на бюрото по труда 9/10 от тия "работници за народа".
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изглежда Лена не е като Киро и Асен, щом евроатлантик Трифонов не спира да пише песнички за нея.
34
1
 
4
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 месец
Мда. А сега трябва да намериш хора дето да гласуват за тебе. Щото иначе няма да има за кой да работиш.
33
1
 
5
 
! Отговори
Пп дб преди 1 месец
Какво казаха в записа - герб /дпс са маркетингов врагДа льжат бальци , че уж се борят с тях
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Корнелия Нинова не е пращала писма в защита на Пеевски в американското посолство, както го е правил Асен Василев в качеството си на министър, значи заслужава да се върне като председател на БСП.
31
3
 
4
 
! Отговори
Пп дб преди 1 месец
Аз не сьм имал сьмнения за - пп , че са турска партия - още щом влязоха в клалиция с дпс и гербА денков и христо пиеха кафе в скута на шиши - по негови думиДори промениха заедно с делянко конституцията -дпс и герб да управляват служебно
30
3
 
10
 
! Отговори
Цялата истина преди 1 месец
И Анастасов разказа за съществуването на документи, подписани от Асен Василев, Кирил Петков и Надежда Йорданова в качеството им на министри, в които се посочва, че няма данни за корупция за Делян Пеевски. ------ Борците срещу модела Пеевски се подписват, че няма данни за корупция на магнит Пеевски. Сега става ли кристално ясно за кого се борят алабалиците Киро и Асен?
29
4
 
7
 
! Отговори
Сокола преди 1 месец
Доган е велик тегли шут на всички корумпета - четох писмото на сайтаОтнемане на бизнеси нечисти сделки абсурд - това да са идеите на дпс
28
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Нали ДПС не е етническа партия и в нея могат да членуват всякакви.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДОГАН ИЗГОНИ ГЕРБАВИТЕ КАЛИНКИ ОТ ДПС АХАХХАА
26
1
 
8
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Да уточни за кои хора ще работиЩото -дпс е етническа партияНека го попита някой
25
3
 
9
 
! Отговори
До бг преди 1 месец
баце, ако треа сме исторически точни, тия орица там през 14-ти век сички са били с български имена!!!! после идват *** карабини и почват да ги колят да стават мюсулмани! и още нещо.... ТУРСКИ ЕТНОС НЕМА!!!! спрете с тъпотиите и дезинформацията! турския "етнос" го измисли Кемал Ататюрк! а прочетете некоя книга че вече ме дразните какви жалки илитерати сте....