ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира

Ясно е, че няма подкрепа за техния подход
Обновена: 18 юли 2024 09:21 | 18 юли 2024 09:00, Елка Василева
247
ПП-ДБ ще върне втория мандат, не може да го реализира
Снимка: архив, БГНЕС

Няма да злоупотребяваме с времето и сме готови да върнем обратно веднага мандата в първия удобен за президента Радев момент.

Още по темата
Това съобщи на брифинг в парламента съпредседателят на ПП Кирил Петков.

От ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“ обобщиха проведените разговори с останалите формации в 50-ото Народно събрание.

В рамките на вчерашния ден стана ясно, че няма подкрепа за нашия подход, а именно антикорупционни закони и след това разговор за правителство. Това ни поставя в ситуация да не можем да реализираме втория мандат. Това заяви Божидар Божанов от "Продължаваме промяната - Демократична България" в изявление пред медиите след вчерашните срещи.

Няма никакъв смисъл да обсъждаме какво ще се случи в хипотетична ситуация, заяви от своя страна Николай Денков. Нека да видим кой ще бъде мандатоносителят на третия мандат за съставяне на правителство.

Вчера се проведоха срещи по предложената от коалицията ПП-ДБ декларация за антикорупционно законодателство с ГЕРБ-СДС, "Възраждане", БСП и "Има такъв народ".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние знаем, че те лъжат. Те си знаят, че лъжат. Те знаят, че ние знаем, че лъжат. Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат. И все пак те продължават да лъжат.
23
3
 
22
 
! Отговори
Фед Красивия преди 2 месеца
Вие ,до каквото сте се докопали,само можете да го развалите!!!По-скоро да последвате съдбата на НДСВ.Изпокарахте ни с всички,инфлация до небето,всичко разруха!!ГЕРБ х 2 сте по разсипията и кражбите!!!
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Неможачи!
21
3
 
22
 
! Отговори
Големи преди 2 месеца
С тоя лав борба с корупцията - станаха милярдериАсенко ще връща ли милярда в енергетиката или вече е капариралОстров
20
2
 
8
 
! Отговори
до Според мен преди 2 месеца
Не знам за руските кавали,но през последните години американските кавали направо разказаха играта на народа и НЕ СЛУЧАЙНО сме на този политически хаос.Най-удобното за вас е да вините руските,но здравословно е да си видите и собствената паничка,защото кавалите са кавали,НЯМА никакво значение дали са руски или американски.
19
3
 
20
 
! Отговори
ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ преди 2 месеца
борбата с корупцията май ще почне точно от шарлатанията.....
18
3
 
21
 
! Отговори
най-добре преди 2 месеца
Най-добре напуснете България. На никого няма да липсвате. Жалка шайка престъпници. Лодкаря поне се накраде, стана мултимилионер и спря. А Вие кога, а??! Отворили сте паст за крадене и не я затваряте. Толкова сте крадливи, че ако идете в АДА при Дявола ще му окрадете и казаните...Мамааа Ви....
17
2
 
27
 
! Отговори
О, божке преди 2 месеца
Секнаха му маркетинговият трик с декларацията и кампания 3 месеца на гърба на президента как ше променят България с 30-тина депутата. Нищо, вече Кирцата може да заминава спокойно за Корали на кристали с депутатските заплати и автомобили, които си оставиха и за лятото. Неможачи.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То не се искаше много акъл за да няма цирк , но откъде , пък и той нашмъркан . Кире , ако залагате на това " положихме всички усилия , но не бяхме разбрани " , не си разбрал самия себе си , не си с всичкия както му се казва .
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Значи гербавата им пише половината "декларация" бухахаххаха. Те дори не противоречат. После виката не става, не НЕ МОЖЕМ. Кажете поне че винету и фандъкова са виновни. Наистина национално отговорно поведение. Винаги сте били така ш..и измамници
14
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
До 11 "Ние, разните избиратели, не можехме да си представим такова нещо, но това е може би защото сме по-елементарни, като обикновени граждани!" - ц. Щот не сте надрусани
13
8
 
5
 
! Отговори
Според мен преди 2 месеца
Преди и каквото и да се прави първо трябва да се изхващат всички руски кавали от Царя до Падаря Пълна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Нито един руски кавал да не остане на държавна служба
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като се абстлахираме от платения за жълти стотинки троляк това беше правилен подход, но защо чак сега се сетиха. Късно е либе за китка, защото вече никой не вярва на тези майкопродавци. Още повече след вчерашното гласуване на Торбалан за председател на външната комисия. Значи като се разберят Прокопи и Прасето и тези шарлатани гласуват под строй. Лъсна им лицемерието и популизма.
11
8
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Мухаха... ПП са като плевнелиев - никой не иска да се докосва до тях.
10
3
 
26
 
! Отговори
аа преди 2 месеца
отроних тежка сълза от радост че тези тупаци няма да правят правителсво
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как пък са си представяли, че ще реализират мандат за правителство! Ние, разните избиратели, не можехме да си представим такова нещо, но това е може би защото сме по-елементарни, като обикновени граждани!
8
5
 
20
 
! Отговори
Емилч O' Лаков преди 2 месеца
Е, как да не може, Лена е непресъхващ извор на причудливи идеи
7
2
 
3
 
! Отговори
Ван дер Любе преди 2 месеца
Запалете парламента и Сараите им, какво ги търпите тези *** политиците да ви изгарят живи и да ви газят по пътищата?
6
4
 
22
 
! Отговори
Митев преди 2 месеца
"Тръгнаха като аслани , върнаха се ***"!
5
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С 39 депутата Кирчовци могат само и единствено да се качат на една талига и директно в централния софийски затвор!