Терзиев за Борисов: Боли ме, че най-важният ми гласоподавател говори така за мен

Лидерът на ГЕРБ пак го нарече "внук на мракобесната ДС"
1 авг 2024 12:45, Петър Бойчев
115
Терзиев за Борисов: Боли ме, че най-важният ми гласоподавател говори така за мен
Снимка БГНЕС

„Боли ме, че най-важният ми гласоподавател се изказва така за мен, но животът е тежък, така че ще трябва да свикна. Но взимам си бележка, все пак г-н Борисов е гласувал за мен и неговото мнение е от изключителна важност в политиката на моята администрация, така че му благодаря, че е конструктивен критик и обещаваме, че ще се справяме все по-добре". Така коментира кметът на София Васил Терзиев казаното от лидера на ГЕРБ в парламента.

Борисов заяви: "Сега бяхме свидетели на една между семейна свада между коалиционните партньори ДБ и БСП. Подкрепям ген. Атанас Атанасов за Георги Йорданов, но искам да се разграничи от внуците на мракобесната ДС, на висшите ешелони на ДС". И уточни, че има предвид Васил Терзиев.

"Който махна главния архитект на София и със същите трикове на ПП сложи една жена, която не познавам, но хем е главен архитект, хем не е, защото за тази длъжност трябва конкурс. Затова призовавам Атанасов да се разграничи от този кмет, защото другото е много двоен аршин", допълни още Борисов. И допълни, че за това време нищо не е било направено в София. Градът стои така, както го оставихме ние, каза той.

Заседанието на СОС пропадна

Междувременно днес пропадна извънредното заседание в СОС заради липса на кворум.

"Поставихме рекорд по най-кратко заседание по толкова важна тема. Оказва се, че почивката в Гърция е доста по-важна от въпроса за това как ще се управляват най-важните общински дружества, през които минават милиарди. Разбираемо е, все пак колегите са фокусирани върху проблемите на София, така че им е простено, че избраха пясъка, слънцето и фрапетата, вместо да дойдат и да минем отново през дискусията за назначенията, които са много политически", каза Терзиев.

„Докато повечето назначения са политически, а не професионални, не на базата на компетентност, не на базата на умения да управляват тези толкова важни активи за града, тези дружества вместо да носят пари за бюджета на София, ще бъдат едни дупки, които ние трябва да пълним с нашите пари“, каза Терзиев.

Столичният кмет добави, че борбата с „това решение, което е изключително вредно за софиянци и което ще има дългосрочни последствия“, продължава.
„Разочароващо е, че за пореден път за големите теми няма интерес. Има удобно мълчание, има епизодични коментари по Фейсбук, но няма присъствие и няма отдаденост за решаването на проблема на града“, подчерта той.

Терзиев е категоричен, че за него и екипа му това е ден пореден, в който ще продължат да защитават интересите на софиянци и на това как се управляват техните пари, защото това е много голям ресурс и отбеляза, че това как се управлява, има отношение към живот на всеки един софиянец. Столичният кмет заяви, че оттук нататък „следва борба докато имаме инструменти да я водим“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Каква е ролята преди 1 месец
на този човек в подготовката на ц и ф ров концлагер. И защо не говори по темата, предвид представената в медиите биография. Много се мълчи по този въпрос. Никой не го пита и за втори завод за бръ мбари. Отново подготовка за глобалистки политики. Ужасяваща тишина от кметове, институции, депутати, евродепутати. Бавно ни варят.
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
64 Ха,ха,ха с изпрани съветски пари и оръжейна фирма на ДС, всеки става милионер. Българите не са толкова наивни, както си мисли. Само че, е неморално, такъв тип да стане кмет на столица, на страна от ЕС и НАТО.
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
68 Да, децата да отговарят за своите дела, а Терзиев има много такива, които направиха София боклучийница, с транспортен хаос, неумение с бюджета, преписа този на Фандъкова, спретна най-грозната гейска украса за Нова година, раздаде обществени поръчки на хора от и близки до ДС. Чакаме да видим следващите гафове.
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
70 ОК, но да не лъже, че е успял сам. И да си говорим честно, като кмет на София Терзиев е некомпетентен, не умее да управлява столицата. Стана такъв с купен вот, за да угоди на ДС, от която е зависим. Лично качество, суетен, кариерист, с топло чувство към ЕлДжиБи популацията.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
84 Хе, няма вина? Но, защо лъже, а не си каже направо, да, расъл съм с привилегии, презадоволен и направих пари с "Телерик", с парите и фирмите на ДС. Тези истории дето ги тиражира, как се е самонаправил, да ги разказва на наивните.
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
86 София не е на Васко Ухото, ака нареченият Терзиев, издигнал се и направил капитал с пари на ДС, чиято рода е от палачи на мракобесната ДС. Времето ще покаже, може от кмет да стане подсъдим. Дядо му, партизанин, произхождат от пловдивските села, си е оставил партизанските *** на края на София и се е настанил в имот на избити от комунистите богати бъргари.
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пинокио с тънкото вратле, дългия нос и зализания перчем. Когато лъже, носът му става по-дълъг. Терзиев е най-скансалният и некадърен кмет на София. Обграден с гейпаразити.
85
3
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Много интелигентна ирония.Дори и "мракобесната ДС" ,не е използвала толкова психопатски и варварски методи и средства за ликвидиране на неудобни хора,от тези ,които се използват от "отбора" на Делян Пеевски ,Бойко Борисов .Техните зверства бяха поне "скрити" ,а сега се прилагат на улицата ,в институциите,Съдебната палата. Няма да си "върнете " София ,въпреки,че саботирате с всичко дейността на новия кмет и неговия екип.По- добре "внук на мракобесната ДС",отколкото внук на мафиотска структура
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Теб какво те боли хич не ме е еня,мен обаче не БОЛИ за това,че допуснахме изчадията на държавна сигурност да продължават да ни яздят!
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЯМА ВИНА ЗА ДЕЙНОСТТА НА ПРЕДЦИТЕ, НО АКО БИЗНЕСА ТИ Е ВЪЗМОЖЕН ЗАРАДИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ИЛИ СТАРТОВ КАПИТАЛ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА НА ДЯДО И ТАТЕ,НЕКА ДА СЕ МАЛКО ПОТРУДИ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горкият, Трзиев, беше на ръба да го свалят. Пъпчив, с тънко вратле, с впити дънки и балетна стойка, не прилича нито на интелектуалец, нито на кмет, на столица. Дори очилата които си сложи не му помагат да си придае по достолепен вид.
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов не е решил, не го е свалил. Кметътхна София има тъпо чувство за хумор, характерно да мракобесната ДС и децата на червените палачи, съставляващи цялото семейство на Терзиев. С лъжци които си направиха фирма ползвайки токава на ДС, предстаяйки се за "самонаправили се", няма смисъл да се говори.
80
0
 
0
 
! Отговори
Затова преди 1 месец
по-бързо въвеждане на цифровия концлагер и умни градове за софиянци!
79
0
 
3
 
! Отговори
малко бие на преди 1 месец
боксьорката от Тунис - онази с двата поолови органа
78
2
 
6
 
! Отговори
Йордан преди 1 месец
Терзиев вместо да търси все кой му е виновен, да вземе да си върши работата. Явно през живота си не е работил, и сега продължава да се скатава и да обвинява все другите, че са му акали в гащите.
77
3
 
4
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 1 месец
На Борисов партията тогава защо е пълна с ДС ченгета?
76
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Терзиев е милионер, може да поръча боко и да му види сметката
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Циничен наследник на убийци и терористи- сърбайте му попарата- а гдей мис Бони да реве и той?!
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"А Бойко назначи Вежди Рашидов за министър на културата и после го натириха заради псувни. Културен ли е този човек?" - Модерна работа. Искат културните хора да са и мижитурки ...
73
6
 
4
 
! Отговори
Кореняк Софиянец преди 1 месец
Не разбирам защо хора от провинцията коментират личността, действията и произхода на софийския кмет. Очевидно ние в София си го харесваме.