Абсолютен успех е забраната на ЛГБТ в училище

Михайлова: Това е огромно постижение
7 авг 2024 23:15, Инна Ангелова
143

Депутатите гласуваха и въведоха дефиниция на "нетрадиционна сексуална ориентация". Народният представител от "Възраждане" Искра Михайлова обяви промените като "абсолютен успех". Според нея народните представители са се обединили, за да няма пропаганда в училище.

"Това беше огромно постижение за "Възраждане". Беше сложен консенсус, тъй като това е второ поредно НС, в което "Възраждане" внася законопроекта. Автор на който е Даниел Проданов", уточни тя в "Денят ON AIR".

Как ще се запази традиционното българско семейство?

"Традиционното българско семейство беше желано да бъде запазено от българските граждани. През последните дни имаше остра реакция на нашите сънародници по отношение на това, което се случи с откриването на Олимпиадата. През въвеждането на това определение ние въвеждаме европейска практика. Показахме, че все още има нормалност. С мнозинство се приеха текстовете", коментира Михайлова пред Bulgaria ON AIR.

Защо отново стигаме до избори?

"В началото на свикването на НС ние от "Възраждане" предложихме една теза. Имаше възможност да се потърси мнозинство, което да изолира ГЕРБ-СДС и ДПС от разговорите за правителство и от властта. Сметката не излезе. Всички разговори, които се проведоха, са протягане на ръка, търсене на общ език, но няма как да има мнозинство", смята тя.

Според Михайлова датата за предстоящите избори не е от значение, тъй като така или иначе те ще се проведат.
Депутатът сподели, че ако “Възраждане” бяха получили третия мандат, щяха да търси диалог с всички, които искат да говорят за съставяне на правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
До 89 преди 1 месец
И аз съм за връщане на смъртното на казаните но приоритетно трябва да се почне да се разстрелват ниско интелигентните индивиди, като теб.
88
0
 
0
 
! Отговори
Хетеро преди 1 месец
Мразя *** крави със силиконови джуки. Какъв морал показват на учениците? Да забраним и тях!
87
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не съм гласувал, и няма да гласувам за тях, обаче евала на Възраждане за този законопроект, който другите ги беше страх да прокарат. На фона на цялата помия, която се излива ежедневно от тия депутати в НС, да поздравим все пак онези които в случая свършиха нещо конкретно и полезно. Защото за държавата не знам, но оставим ли да посегнат на нашите деца, свършени сме като общество и нация!
86
2
 
2
 
! Отговори
uha преди 1 месец
Ами що не затворят "розовите телефони" ,там дето е работила дупетатката? Туй му се вика гьон сурат.
85
5
 
17
 
! Отговори
Руя преди 1 месец
Отлично браво най-после нещо нормално да се реши.Вън пропагандата на обратните от училищата.
84
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разпространението на хомосексуализма всред децата на каквото и да е ниво трябва да буде класифицирано като престъпление срещу Човечестъвото и да се наказва с обесване или разстрел. Аз съм за връщане на смъртното наказание най - малкото за това престъпление.
83
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата като пораснели сами да решели... Абре гюрюк разпорен, или си мъж или си жена. Свичко останало е болестно състояние. Учебниците по клинична психология са повече от ясни по тези въпроси. Само изкривен ропопурник с обратна неориентация може да говори така. Просто си представям как някой разпорен смачканяк отива при детето си като навърши 14 и му казва "Сега, тати, е време да избереш какво да си. Момченце или момиченце. " Да та еа в мозъка изкривеен извратеняко...
82
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Късно и недостатъчно. Сега да издирят и вкарат по затворите тези, които разрешиха такива неща в училищата. Също и преподавателите и директорите на училища, които са го разрешили и преподавали това. Също да гласуват закон за забрана на феминистките в образованието и всякакви държавни и общински структури, организации и фирми. Тогава може би ще са направили половината от това, което трябва.
81
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да забранят и Интернет, защото там такива неща може да се видат и научат
80
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че е успех, успех е, но защо трябваше сега преди избори да го внасяте? Защо не се зачекнахте за референдумите и Белене!? Още преди 20 години се подписвахме за Белене и подписите изчезнаха в парламента! Пак бяха над 600 000. Да, лаехте за Белене с БСП и какво от това! И вие като Атака, ВМРО и РЗС само се ежите и симулирате дейност, но когато е жизнено важно, гледате да оцелеете.
79
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата като пораснат, сами ще избират какви да са, пропаганда с подобни неща не бива. Ако искат поколение знаят какви трябва да са, но ако дете се подлага на медицински манипулации, после връщане обратно няма.
78
3
 
18
 
! Отговори
До къде я преди 1 месец
Докарахме. Да премаме за успех, нещо което не трябваше да допуснем да се разпространява в страната.
77
2
 
21
 
! Отговори
По някой преди 1 месец
Коментари разбирам, че д,ж, Ен д, ъ, р евроатлантиците, не че има други, са ядосани. П, е, д, о фил ски те им мечти не се сбъдват. Българите сме запазили до някъде традиционните си ценности и и, з врат ената лгбт култура на д, е ген е , та ти,те не се приема. Видя се и по гласуването на тези които са против и въздържали се, че всъщност са част от това лоби на из, врат е ни те.
76
4
 
17
 
! Отговори
Сузан преди 1 месец
точно така! сега да въведем закон за задължително изучаване на религия (ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО) в училище!!! БОГ да пази нашата майка БЪЛГАРИЯ АМИН!!!!!!!!!!
75
4
 
26
 
! Отговори
Не само преди 1 месец
В училищата! Тотална забрана на тия из ро ди. И никакви държавни постове. Кастрация и стерилизация!
74
3
 
20
 
! Отговори
Подкрепям: преди 1 месец
Както и предполагах, тук пишат и изказват мнение лица, които нямат деца. Ами, яловите, направете/родете 3 деца и тогава ми слагайте минуси.
73
13
 
0
 
! Отговори
Ами... преди 1 месец
Няма забрана. "Това" иде отгоре. А това, което иде отгоре е упорито и неизбежно. Или свикваш и ти е кеф или си отиваш зян.
72
33
 
13
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Закон предложен от партия, която се кълне в путин, надява се на руските ракети да улучат НС , против ваксинирането е, а всички са ваксинирани, против ЕС са, а Копейкин и жена му трупат пачки с европроекти, в евро,не в рубли. Нищо чудно в тази партийка да е и бъкано с обратни....при тях всичко е обратно.....
71
0
 
4
 
! Отговори
До баба яга, преди 1 месец
Много си прозрачна ***, пенооо!
70
3
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Гербавите кандисаха,за да си направят малко пропаганда за изборите!Иначе са готови на всякакво предателство,стига да им осигури трайна власт.