Абсолютен успех е забраната на ЛГБТ в училище

Михайлова: Това е огромно постижение
7 авг 2024 23:15, Инна Ангелова
143

Депутатите гласуваха и въведоха дефиниция на "нетрадиционна сексуална ориентация". Народният представител от "Възраждане" Искра Михайлова обяви промените като "абсолютен успех". Според нея народните представители са се обединили, за да няма пропаганда в училище.

"Това беше огромно постижение за "Възраждане". Беше сложен консенсус, тъй като това е второ поредно НС, в което "Възраждане" внася законопроекта. Автор на който е Даниел Проданов", уточни тя в "Денят ON AIR".

Как ще се запази традиционното българско семейство?

"Традиционното българско семейство беше желано да бъде запазено от българските граждани. През последните дни имаше остра реакция на нашите сънародници по отношение на това, което се случи с откриването на Олимпиадата. През въвеждането на това определение ние въвеждаме европейска практика. Показахме, че все още има нормалност. С мнозинство се приеха текстовете", коментира Михайлова пред Bulgaria ON AIR.

Защо отново стигаме до избори?

"В началото на свикването на НС ние от "Възраждане" предложихме една теза. Имаше възможност да се потърси мнозинство, което да изолира ГЕРБ-СДС и ДПС от разговорите за правителство и от властта. Сметката не излезе. Всички разговори, които се проведоха, са протягане на ръка, търсене на общ език, но няма как да има мнозинство", смята тя.

Според Михайлова датата за предстоящите избори не е от значение, тъй като така или иначе те ще се проведат.
Депутатът сподели, че ако “Възраждане” бяха получили третия мандат, щяха да търси диалог с всички, които искат да говорят за съставяне на правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
21
 
6
 
! Отговори
Христо преди 1 месец
ЛГБТ пропаганда в българските училища никога не е имало. Който твърди обратното, значи няма деца. Аз имам три деца и никога не са им пропагандирали ЛГБТ. Да уточня, че става на въпрос за държавни училища. На госпожата от снимката единственото и дете сигурно ходи в частно училище, но там не съм наясно, може би има ЛГБТ пропаганда. Това са в американските частни училища предимно.
28
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е успех, а падение, защото доказвате, че България все повече се отдалечава от ЕС и Европа!, а учениците така или иначе се интересуват от всичко в интернет и ако някой се чувства с нетрадиционна ориентация, той ще се идентифицира с лгбт общността - със или без съгласието на Възраждане. Трябва да спрете Интернет като следваща стъпка, нали?:)
27
29
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 1 месец
Грубо нарушаване свободата на самоопределение в България! Този закон ще бъде обжалван в Европейския съд по правата на човека и 100% ще бъде отменен. В противен случай ЕС ще наложи санкции на България за грубото погазване на човешките права! България е в Европа, а не в РуZия!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само Костадинов върши работа. Скоро ще изхвърли и корумпетата Пеевски и Христо Иванов от парламента и ще си починем от тяхната нескопосана евроатлантическа пропаганда.
25
3
 
19
 
! Отговори
Баща! преди 1 месец
Долу ръцете от децата бе, извраатеняци! Да не съм ви видял по училищата, че ще октрием преждевременно ловния сезон за природни грешки!
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всъщност законът е за НПО и ЛБГТ дейности в училищата, където изобщо не им е мястото! Какви протести и за какво? Никой не ограничава ******те и лесбойките да си се определят, както си искат но в училищата нямат място.Това ясно ли ви е *** такава? И това няма нищо общо с Русия, Путин или Ленин!! Това да повторя, ясно ли ви е? Когато си имате собствени деца, тогава ще може да давате мнения по въпроса, нещастници!!!
23
2
 
13
 
! Отговори
Да! Така е преди 1 месец
Американските пипала далеч от децата !!!
22
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цомчо защо е гласувал "Въздържал се".. Той обикновено не се въздържа ..
21
8
 
6
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Е щом така работи пропагандата, моля пропагандирайте всеки ден, че българите са милионери и ще станем милионери.
20
8
 
6
 
! Отговори
До 34 преди 1 месец
До Анонимен"Забрана на ЛГБТ пропагандата и по форумите!" То ако с пропагандата се ставаше обратен... Теб ако те агитират и дори финансово стимулират да обърнеш резбата, дали ще го направиш?
19
12
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 1 месец
Ще махат предмета Философия и целият философски цикъл от училищата и ще го заместят с религия. Добре дошли в изостанала Саудитска България. После искали инженери и мислещи хора. Овчици, добре ли сте?
18
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютно посегателство върху правата и свободата! Това са напенки на диктатура и хомофобия!
17
3
 
10
 
! Отговори
Математик преди 1 месец
лгбтит.н. = полова дисфория = диагноза = психическо заболяване
16
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КЪСтадин е варненски си га нин с тесни рамене
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че има и нормални хора, аман от тия намагнитени евроатлантици.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Квиии квииии квииии... сичкото лгбткверти червеииии изпълзяло от дупките и налазило форумите... хахахахахах
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Забрана на ЛГБТ пропагандата и по форумите!
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Евроатлантик "В София вече започна многохиляден протест срещу приемането на РуZкия закон!" ----------------- буахаахахахахааххахаха че то на прааайда нЕмаше толкова извратеняци.. къде ги намерихте сега?
11
14
 
6
 
! Отговори
? преди 1 месец
Защо не забраниха продажбата на райски газ и вейпове на лица под 18 годишна възраст? Значи могат да се друсат и да убиват хора на пешеходна, но ако каже, че е хомосексуалист, ще бъде вкаран в затвора?
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Евроатлантик Даже е многомилионен протеста. Поне 200 милиона са.