Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника

Возели като зелки лидери на партии при Радев
7 авг 2024 11:09, Петър Бойчев
238
Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника
Снимка БГНЕС

Опитите за сваляне на Рая Назарян от поста на председател на Народното събрание явно са се провалили, стана ясно от сутрешното изказване на Делян Пеевски в парламента.

"Киро, Асен и Ники-Мики му целунаха обратно пръстена на Кръстника. Върнаха се при баща си като малки кученца, които се бяха отделили от кучкарника. Върнаха се там, слушкат си го обратно, козируват му, правят тайни срещи.

Провалиха се да свалят Рая Назарян. Уплашиха се от публичността на тайните. Нали знаете, че имаше още срещи? Тайни, с автомобили, прехвърляния, криене в офиса на Христо Иванов, Копринков е говорил. Тези дни бяха. Прехвърляния с тайни автомобили, возили са ги като зелки лидери на партии, събирали са ги пред гаражи", каза Пеевски.

На въпрос кой е инициаторът той отговори: "Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - мистър Кеш".

"Говорят си с всички, опитват се да достигнат до някой послушко, който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция, да могат да крадат, да има отново митници. Асен Василев вчера обясняваше как не било така.

Така е - сделката е била премиер за другите, реално за мистър Кеш, министърче да бъде Асен Василев обратно, за да може отново да се краде от митниците. Отделно коалицията се бабува от "Лукойл", защото отново имат нужда от финансов министър, за да се източват пари към Русия, да се финансира войната. Това е коалицията на Москва", каза още Пеевски.

"Държавният глава трябва да си свърши работата, а не в момента да се опитва да се разбере с някой от домовата му книга какви министри ще сложи на касиера му Николай Копринков, защото затова се бави държавният глава - опитва да се изнуди някого да си сложи министри, да махне Калин Стоянов, за да може да върне някого като Рашков и Демерджиев, да назначи главен секретар на МВР, да вземе електронното управление", обясни още предедателят на ДПС, пише БТА..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП -ДБ важно е да бият Възраждане, а ДПС да ги бие тях както на последните избори и както предвиждат соц. огенции за следващите
81
9
 
5
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 1 месец
Тоз народ е много ***,не разбира ,че в момента Шиши работи за интересите на народа.Колкото повече кирливи ризи изкара ,толкова може би ще прогледне раята.Пък ,ако някой ден доде Видовден,когато еима нормална държава,на ШИШИ и паметник ще му направят!
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 85, Вазов пише - с глупеца не спори!
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този, за какво се бори, е абсолютно непонятно, но като започне да говори за дерибей, не знам дали има по-голям от него. И престанете да публикувате снимката му, че на човек му се отщява да обядва!!
78
2
 
13
 
! Отговори
Грух-грух преди 1 месец
От последното изследване преди две седмици за рейтинга на политиците ,Пеевски получава космическите 2%одобрение.Днес при подобно изследване едва ли ще надвиши 1%.Та те това представляна мистър Магнитски.Ама когато беше депутат и си мълчеше и не идваше на работа можеше да заблуди хората относно умственото си развитие.Сега изявянайки се всеки ден пред екрана блесна цялата му простащина и интелект.
77
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До даа. А не ти ли прави впечатление, че въпреки конкретните обвинения за конкретни лица, никой не е тръгнал да съди Пеевски за клевета? Значи?
76
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре ги е подхванал Пеевски всички шушу-мушу-миги, мамини заговорници-алабалисти :)))
75
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
смени вече тази плоча , мистър кеш меш , айде избори и да залязва тоя че май забрави белия рейс
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що ги търпим тея?
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 74, що да го пращат, санкциите не падат и не падат, опита с Путин, после стана евроатлантик на републиката, сега президента, ами той изпадна в немилост точно заради войната му с президента, в която ангажира всички - медии, гешев, борисов, иванов, петков, василев
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бил се реабилитирал от санкциите магнитски, според неговите медии, каква свалили ли са му ги, осъдил е САЩ ли, може да ползва банкомат ли, да ходи в чужбина?
71
2
 
7
 
! Отговори
Аааааа преди 1 месец
Пеевски е новия Искрен Митев в парламента.Хахаха.
70
8
 
20
 
! Отговори
Даа преди 1 месец
Тоя тотално изплиска легена.
69
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кога че идеме шиш кебаб, айде аман от тоя, да отива в кошчето
68
3
 
10
 
! Отговори
обедно ми е преди 1 месец
Гледам снимката и приказките за зелки и се сещам за свинско със зеле ...
67
11
 
5
 
! Отговори
Zks преди 1 месец
Брутално ще е ако е истина, отърваме се от буци и шиши и идва кирчо и кокорчо хаххаха
66
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кажете го веднъж завинаги. Зад пефски стои бившата Мултигруп. След убийството на Павлов структурите не са изчезнали. Бивши соц ченгета от ДС. Затова стана възможен е брака му с ДПС, затова и разпада. Всичко е на нива фамилии в ДС, някои от които не живеят даже вече в бг
65
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя още ли не са го пратили там където му е мястото при Алексей и при неговият приятел от тинейджърските годинки Илия Павлов
64
4
 
17
 
! Отговори
А преди 1 месец
Шиши зад всеки ъгъл вижда превратаджии,партизани,заговорници.От две седмици ни надува главата,как щели да свалят любимата му Назарян.Е ,видя се ,че такова нещо няма.Това неговото вече е медицински проблем-паранойдна шизофрения се казва.
63
0
 
6
 
! Отговори
Днес, опомнете се преди 1 месец
Откога цензурирате името ***? Това що за престараване е? Скоро ще ни позволявате не повече от 500 думи като в активния речник на племето Бонго-Бонго.