Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника

Возели като зелки лидери на партии при Радев
7 авг 2024 11:09, Петър Бойчев
238
Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника
Снимка БГНЕС

Опитите за сваляне на Рая Назарян от поста на председател на Народното събрание явно са се провалили, стана ясно от сутрешното изказване на Делян Пеевски в парламента.

"Киро, Асен и Ники-Мики му целунаха обратно пръстена на Кръстника. Върнаха се при баща си като малки кученца, които се бяха отделили от кучкарника. Върнаха се там, слушкат си го обратно, козируват му, правят тайни срещи.

Провалиха се да свалят Рая Назарян. Уплашиха се от публичността на тайните. Нали знаете, че имаше още срещи? Тайни, с автомобили, прехвърляния, криене в офиса на Христо Иванов, Копринков е говорил. Тези дни бяха. Прехвърляния с тайни автомобили, возили са ги като зелки лидери на партии, събирали са ги пред гаражи", каза Пеевски.

На въпрос кой е инициаторът той отговори: "Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - мистър Кеш".

"Говорят си с всички, опитват се да достигнат до някой послушко, който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция, да могат да крадат, да има отново митници. Асен Василев вчера обясняваше как не било така.

Така е - сделката е била премиер за другите, реално за мистър Кеш, министърче да бъде Асен Василев обратно, за да може отново да се краде от митниците. Отделно коалицията се бабува от "Лукойл", защото отново имат нужда от финансов министър, за да се източват пари към Русия, да се финансира войната. Това е коалицията на Москва", каза още Пеевски.

"Държавният глава трябва да си свърши работата, а не в момента да се опитва да се разбере с някой от домовата му книга какви министри ще сложи на касиера му Николай Копринков, защото затова се бави държавният глава - опитва да се изнуди някого да си сложи министри, да махне Калин Стоянов, за да може да върне някого като Рашков и Демерджиев, да назначи главен секретар на МВР, да вземе електронното управление", обясни още предедателят на ДПС, пише БТА..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По какво ще разпознаеш бандита , естествено по порите и стила на изразяване . Много пари и простащина на едно место са недвусмислено доказателство . Тиа Коро , Асен и Ники не , че не са си заслужили " комлиментите " , но има значение и от каква позиция ги удостояваш с тях , аз мога да си ги псувам на воля , но не представлявам някакъв пост .
41
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пеефски е най-ниско падналия политик в България. Даже и бойко е малко над него!
40
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този ще го очистят скоро...
39
7
 
6
 
! Отговори
до Зозо преди 1 месец
Колко ти плаща шиши ? или мишо от костинброд - за колко турски пари работиш днес?
38
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПОДКРЕПЯМ ПЕЕВСКИ, ОСНОВНО ЗАЩОТО КАЗВА САМАТА ИСТИНА. НИКОЙ ДРУГ НЕ СМЕЕ.
37
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като го няма Калин Стоянов в МВР, шишо ще остане вън парламента. Затова драпат за Калин - щото закриля едни купувачи, наказва други купувачи и така...
36
11
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Гаврата с ППДБ-тата продължава. Шиши ги мачка ежедневно. Накрая се разкриха окончателно като слуги на Путин заедно с БКП, ИТН и Доган. Ай сиктир!!!! Ще се гласува за Шиши на другите избори.
35
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
единствено Радев се противопостави на това недоразумение пеефски! Браво г-н Президент! Защо ли бойко борисов си мълчи - страхливец е той, такъв си е цял живот! Браво, Радев - изчегъртай помията пеефски от лицето на българската политика! В теб ни е надеждата!
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МИЛИАРДИТЕ НЕУСТОЙКА НА " БОТАШ" - ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА ОТ БСП ЛИ ЩЕ ПЛАТИ ИЛИ ШАПКАТА Й РЕМЕН РАДЕВ?!?!? АМИ НЕ! ВИНОВНИ ПАК НЯМА.
33
6
 
5
 
! Отговори
дийас преди 1 месец
Дебелян много му харесва Калинчо. Не хвана никои дето купува гласове за ГЕРБ и ДПС. Нито един. А през това време при този Калинчо калинка на ГЕРБ и ДПС, България я удари градушка, дави се от дъждове, горя и накрая имаше и взривове и заря. При този некадърник замалко да утрепе българите. Трябва да ги гоним ГЕРБ, ДПС, Не коалициите и БСП с Възраждане. За нищо не стават има 34 г. доказателство, мИрси.
32
4
 
8
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Ами не му стават нещата нещо на шиши и затова не е доволен. Президента не му играе по свирката и не е на кеф шиши. Ама от сега така ще е, да свиква
31
2
 
8
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
екземпляри, като пеефски трябва да са много далеч от държавността и властта. Те са емпирични преходни и кратки герои на съвремието. Шишо бе изигран, защото е нагъл и слабо интелигентен човек! Кой те страхува сега, свинчо?
30
3
 
13
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Политическият език на Дебилянчо е под всякаква критика, Ники-Мики, м-р Кеш и т.н...Нас тука във форума, ни кастрят за щяло и нещяло, но не, Шиши може да си ги метка както му дойде. Срам. Да не забравяме, че и Буцито преди време дрънкаше на подобен език - "Вие сте прости и аз съм ***, и затова се разбираме" - но явно съветниците са му дали акъл да си мери приказките. Изказът на тези двамата обаче е малкото зло, големите злини са в делата им.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗА ЖАЛОСТ Е ТОЧНО ТАКА.
28
3
 
9
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
шишо е много озлобен - явно губи войната! Супер! Браво!
27
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Ники-Мики?А аз си мислех, че е Ники Минаж.
26
0
 
6
 
! Отговори
Ники-Мики преди 1 месец
Синьото око знаете ли го
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наети наети наети лъжат лъжат лъжат
24
5
 
10
 
! Отговори
Кръсника преди 1 месец
Дон Бохо Де Банкяни От Ла Тиква Ностра
23
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски него знам какъв е но казва точно както си е действителността